אוקי ראש 1 כנראה איבדו את זה...

אוקי ראש 1 כנראה איבדו את זה...

או שאולי לקחו סם נורא חזק שדפק להם ת'ראש. לא רק שג'וני לא מוזכר אפילו ב5 שחקני השנה, אלא גם שאורלנדו מקום שני. כמה עצוב. ושוב הוכחתי את טענתי כמה שהעיתון ריק מתוכן ושעובר להם רק אוויר בראש כנראה. התדרדרות קשה מאז הפוסטר של שבוע שעבר הייתי אומרת. או שאולי הם לא חיים בעולם הזה... בכל מ קרה ג'וני הוא שחקן השנה שלנו. ואפילו שחקן העשור... המאה... אוקי אז הוא שחקן האלף שלנו

WallFlower

New member
וכפיצוי סינמה משדר היום בפעם האלף

את from hell...תהנו כל בעלי הדיגיטלי!

דידוש2

New member
קצת הגזימו עם זה

ראיתי את הסרט הזה אצל סבתא שלי בחודש שעבר. נדמה לי שאין להם סרטים אחרים מישהי בבקשה יכולה לתרגם לי את השם של שה"ק 2???

למי אכפת?! כמה שיותר ג'וני יותר טוב

כה ריבו השידורים החוזרים השם הוא שם עבודה זמני לא ברור אם הוא ישאר או ישונה אבל לבנתים זה: TREASURES OF THE LOST ABYSS אוצרות האביסס האבודה
פריטי ליים השם

Deppaholic

New member
אכן...

אבל מצד שני הם עושים מה שהם חושבים שהנוער של היום אוהב... בעעעעע...היה מאכזב!!!.. מה שגם עיצבן היה שהם כתבו בקטגוריה ששה"ק זכה... "אורנלדו בלום,ג'וני דפ וקירה נייטלי" תנו כבוד לאיש שעשה מהדבר הזה סרט!!! ולא לחתיך ביותר או כל השיט האחר, לא שאורלנדו יותר חתיך מג'וני.בעעע...הם מאכזבים אותי.. מאוד...

adi depp

New member
הם רשמו את זה אבל

כל הביקורות שרשמו על הסרט היה רשום שהסרט הצליח בזכות ליהוקו של ג'וני דפ בתור קפטן ג'ק ספארו ואורלנדו לא חתיך כמו ג'וני

Deppaholic

New member
זה לא מה שאמרתי

שאורלנדו יותר יפה מג'וני ואני גם לא אכנס לזה... זה איכזב שהם לא נתנו כבוד לאנשים שמגיע להם כבוד.נקודה. הם שמו רק את מה שתופס,מבחינתם לפחות.

הם עושים מה שכל הבופרים אוהבים

את המורדים ובריטני וכל הסירחון הזה שכל מיני ילדים קטנים ומתלהבים אוהבים. ואורלנדו לא חתיך, נקודה, פסיק, סימן קריאה. פיף אבל אני מבינה אחריי הכל ג'וני אדם יותר אינטלגנט ויותר חכם מכל שאר הדברים שנמצאים בעיתון שלהם.

היעד קהל שלהם זה../images/Emo138.gif

כל הבנות האלה שאוהבות את אורלנדו וכל הפריטי בויז האחרים. אז ככה הם בוחרים, האנשים שהכי לא מגיע להם זוכים..

קהל היעד שלהם זה מעריצים של המורדים

עצוב מה שהולך עם הנוער לאחרונה תרבות הפופ השתלטה להם על המוח!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!

../images/Emo45.gif

בהחלט נכון. זה פשוט עצוב. ג'וני עשה כל כך הרבה לעומת אורלנדו. אפילו לא צריך להגיד את זה בעצם, זה כבר מובן מאליו.. ראש1 התחרפנו!

CAPTAIN JACK

New member
למה?

למה אתם שוללים שחקנים אחרים ואת אורלנדו בלום בגלל ההערכה לג`וני? הם כוכבים חדשים שעולים ורוצים להוכיח את עצמם ועכשיו הם מקבלים יחס! ג`וני ברמה יותר גבוהה! כולם יודעים מי הוא ומה הוא עשה!

adi11111

New member
אבל נראה לך הגיוני ש.......

אורנלדו מקום שני וג'וני לא נמצא בכלל .................. לא נראה לי שהוא היה מועמד בכלל ........ אבל מה אתן מצפות העיתון לא מכיר באנשים מעל גיל 30 אני אומרת להחרים את העיתון ועכשיו !

Deppaholic

New member
ראש 1 מכיר אנשים מעל גיל 30

אבל רק אם הם ניראים טוב בעיניהם, כמו בראד פיט...

CAPTAIN JACK

New member
יש בזה צדק.

כי זה נכון שג`וני עשה את שה"ק. אבל לנו אין מה לעשות בענין אז חבל להתעצבן.

CAPTAIN JACK

New member
יש בזה צדק.

כי זה נכון שג`וני עשה את שה"ק. אבל לנו אין מה לעשות בענין אז חבל להתעצבן.

למעלה