אוקי שאלה ^^"

אוקי שאלה ^^"

בגלל שמאז שהגעתי אולי רק אני שמה לב לזה הפורום דיי עובד ;)
וכן אני אוהב צומי =,=
אז זה מה ששמתי לב..
אז עכשיו אני שואל שאלה לגבי ההרגשה שלכם כ'ג'נדרקוויר
חברים טובים שלכם יודעים שאתם כאלה או לא סיפרתם ופשוט אתם מתנהגים ככה רגיל כזה עם הדיבור הזכרי והנקבי?והאם הם הבינו או לא הבינו ? :>

lily kane

New member
הפורם בהחלט עובד

החברים שלי בהחלט יודעים
אפילו סתם מכרים די יודעים
המשפחה שלי עוד לא
רוב הסיכוי שבעבודות אני לא אגלה את זה

אני לפעמים מדבר מעורבב גם בבית
רוב הזמן הם משייכים את זה לנטיות הפמיניסטיות שלי

ליזי133

New member
איך שאצלי....

למה, באמת עוד אנשים מחיים את הפורום, וגם שאלות, לפחות לדעתי...
בכל מקרה, אף אחד לא ממש יודע, רק שאת החברותים אני מתקנת כל פעם כשאומרים לי ׳אישה׳...
בחיי, אנשים לא מבדילים בין מין למגדר בכלל.... אז ניסיתי להסביר על הבדל בין מין למגר לחברותים שלי... אבל מזה ועד ממש ׳לצאת בפניהם׳ אז זה לא...
לומר את האמת, פעם חשבתי שאין ממש לגמרי דבר כזה כמו ׳ארון׳ לג׳נדרקוויר.... כי חשבתי שאי אפשר ממש לעשות אאוטינג לג׳נדרקוויר אז כנראה שאין ארון, אבל מסתבר שאפשר לומר שדווקא דיי יש.....

יואו כל כך הזדהות

אני שונאת שאומרים לי שאני אישה אני אומרת שאני לא אישה
והם עונים אז מה את? אני אוהבת פשוט שאני הכלD:
אז לגמרי הזדהות מטורפת!

ליזי133

New member
חיחי

פעם, כשעוד לא הייתי עדה למושג ג׳נדרקוויר, ושאפשר להיות לא רק בת או בן וכו׳ אז כששאלו אותי, ׳אז מה את, בן?׳ הייתי עונה כן כי לא היה לי ממש מה לענות אז. והיום כששואלים אותי אז זה תלוי מה שואלים... אחת החברות שלי אומרת במקרים מסויימים ׳אישה׳ וגם לפעמים בפנייה שקשורה אליי, והשאלה שלה הייתה למשל :ביולוגית, מה את ? אז עניתי ׳נקבה׳ אבל באמת זה תלוי דיי בשאלה...

Jupiterian

New member
זה מסובך

לא מדברת על זה עם אחרים, אבל נראה לי שזה די מורגש. יש תקופות שאני לובשת ורוד, שמלות, סיכות בשיער (אבל לא עקבים. שונאת עקבים) ותקופות שאני עם שורטס וסניקרס, גופיות ענקיות, ועושה תספורות אנדרוגיניות. היחיד שאולי ידע הוא חבר שלי לשעבר, שפעם כשאמרתי לו שאני לא מסתדרת עם בנות (עכשיו כבר כן) הוא אמר ש"קשה להסתדר עם מי שלא מרגישים חלק ממנו"

מה שבאמת מתסכל זו ההתנהגות עם ההורים, אני יותר נשית לידם מהרגיל, כאילו מנסה לרצות... מצד שני, אולי זה דווקא מאזן אותי. לא יודעת.
בהזדמנות זו- חג אהבה שמח לכולם. גם אם אין לכם בן זוג, תאהבו את עצמכם

Apikachu L

New member
מי שיודע, יודע, מי שלא - לא

אלו שיודעים - אני מדברת איתם איך שנוח לי באותו רגע. מי שלא, משתדלת לזכור לדבר בנקבה.

האמ שאלה ואת לא חייבת לענות

את לא מדברת איתם בזכר כי את מפחדת או שאת מעדיפה שלא כולם ידעו?

Apikachu L

New member
לפעמים אין לי כח להסביר

לא תמיד רוצה שידעו, כי אנשים לא יבינו או כי הם טרנספוביים.

למעלה