אוקי שאלות בקשר לפרק היום...

ברודי

New member
אוקי שאלות בקשר לפרק היום...

הכוונה לפרק מערוץ 10 שזה היה הפרק ה..שני נראה לי מהעונה השישית The Haunting of Amphipolis וממש אבל ממש לא הבנתי... קודם כל אמא של זינה מתה (עזבו את זה שרק לפני כמה ימים גיליתי מהפרקים בביפ שיש לה אמא) ולזינה עושה רושם לא הכי אכפת שבעולם... (היא בוכה, קצת...) קודם כל, טוב זה שאלה שמציקה לי מליינתא זמן אולי כי לא ראיתי את כל הפרקים- כל הקטע עם "היכולת להרוג אלים" למה הכוונה בדיוק? כאילו מה זה? סתם כוח שיש לה או ממש יכולת מיוחדת שנרכשת לא ע"י אימון מאסיבי במכון כושר? כאילו פעם יש לה "יכולת" פתאום היא- "ויתרה על היכולת" what with that? בטוח פיספסתי את הפרקים הכי חשובים שמסבירים אבל אפעם לא הבנתי את זה... אוקי עכשיו, הפרק היום כמעט הכנסתי כפכף לאיב כל פעם שהיא קראה לזינה mother כי... סתם היה מוזר לשמוע אותה קוראת ככה לזינה... מה שגם, בת כמה היא בכלל?! היא נראית קטנה מזינה בקצת שנים. (לא ראיתי את כל העונה ה-5 בטוח יש שמה הסבר...) אהה ו-מי האבא של איב? (טוב שנזכרתי עכשיו לשאול את כל זה....) היו לי עוד שאלות מהפרק של היום אבל שכחתי.... אהה נזכרתי- זינה מלמדת את גבריאל את הצביטה אז איך ב-FIN היא מלמדת אותה כאילו זה הפעם הראשונה (גם גבריאל אומרת שהיא עוד לא לימדה אותה משהוא כזה....) עכשיו, הצביטה זה לא ל-30 שניות? כי זינה שמה בכייף נשארה לה וסיפרה בדיחות עם מפיסטופוליס על כמה שהוא זקוק למקלחת וכאלה... זהו שאלות בינתיים...

Cally1

New member
אנסה לענות

למרות שלא ראיתי בכלל את העונה החמישית,אבל כמו שזכור לי מקריאת כל הפרקים במחשב-יש לזינה יכולת להרוג את האלים.היא כבר הרגה את רוב האלים,ולקחה את הכוח מהאלים שנשארו.(לא להתבסס עליי,כי אני לא ראיתי את העונה החמישית בכלל,אז בטוח יש טעיות).היכולת להרוג אלים נרכשה מתישהו בעונה 4 או 5,אני לא יודעת. עכשיו,אני לא יודעת בת כמה איב,אבל הקטע הוא,שזינה נראית צעירה.כי כשהן מתו שם עם גבי,מתישהו,אז אחרי זה הן חזרו אחרי הרבה שנים ונשארו צעירות.בגלל זה איב נראית בגילה של זינה. אבא של איב...יש פה הרבה טיאוריות,האהובה עליי-זה קאליסטו. אין לי מושג איך זה הגיוני,אבל עם כל הפאנפיקים שלי סביב זינה וקאליסטו,ואהבתן,אני יכולה מאד להאמין לזה:) כאילו,לאלים אין מין,אז אולי קאליסטו אכן יכולה להיות אבא של איב. ובקשר לצביטה-זה אחד הדברים הלא הגיוניים בסדרה,הטעויות,כמו שאנחנו קוראים להם. אם תראי איי פעם את כל-כל הפרקים באוותה תקופה-את תראי המון טעויות כאלה.טעויות קטנות,אבל המעריצים רואים אתן :)

ברודי

New member
אוקיי שנייה

היכולת להרוג אלים זה כאילו כוח נרכש כמו...לא ´דעת שצריך לשתות משהוא כדי לקבל אותו? (לדוגמא) או שסתם היא חזקה מספיק בשביל זה? *לא הבנתי את הקטע עם החזרו אחורה בזמן... ובכלל לא ידעתי שלא יודעים מי האבא... משום מה לא נראה לי שקאליסטו היא האבא.. מגעיל מדי לחשוב על זה... אבל אם אני לא טועה, בפרק שהיה לפני יומיים מהעונה השישית עם הפיוריז (אלות הנקמה) שמשגעות את ארס אז איב באה לארס כדי לשכנע אותו לתקוף והוא עושה לה משהוא בסגנון שהיא כמו אבא שלה... (או שזה היה אמא ואני טועה...) והקטע עם הצביטה-
שונאת שמזלזלים באינטיליגנציה של אנשים...

Cally1

New member
אפילו שתי שניות

כן,זה משהו שצריך לשתות...כמו שאני הבנתי. ועזבי מי האבא,מה זה משנה בכלל?:) כל אחד מאמין במה שבא לו להאמין,כי אף פעם לא אמרו כלום על אביה.

LLRO

New member
או.קיי קצת סדר....

זינה רבלה את היכולת להרוג אלים בפרק האחרון של העונה החמישית. היא קבלה אותו בגלל שיש לאלים אמונה שאיב תביא למותם (מה שבעקיפין התברר שנכון...) בגלל האמונה הזאת האלים רוצים להרוג את איב לפני שהיא תהרוג אותם. בגלל שזינה צריכה להלחם באלים (כדי להגן על איב) היא קבלה את הכוח להרוג אותם. עוד באותו פרק זינה עולה לאולימפוס ומחסלת אותו ואת כל האלים שבו חוץ מארס ואפרודיטה שאותם היא לא הורגת אבל היא משאירה אותם בלי הכוחות שלהם כך שגם הם כבר לא אלים. בין איב לזינה אין הפרש שנים גדול כי בסוף העונה החמישית (כשאיב עדיין תינוקת) זינה מנסה לעשות איזשהו תרגיל לאלים כדי שהם יחשבו שאיב מתה (היא כאילו נופלת עם עגלה מצוק יחד עם איב ואז עושה כאילו היא רואה את הגופה של איב נשפרת בלהבות בזמן שהאלים מסתכלים אליהם אבל בעצם זינה נתנה את איב לידיד רומאי שלה ושל גבי) אבל התרגיל משתבש כי ארס שחושב שזינה וגבריאל באמת מתו מקפיא אותן והן מתעוררות רק אחרי 25 שנה ומגלות לשאיב הפכה לליוויה.

ברודי

New member
נראה לי התחלתי להבין דברים...

ראיתי כנראה את הסוף של הפרק האחרון בעונה החמישית כי ראיתי עכשיו תמונות מהפרק האחרון בעונה החמישית והקטעים שמה מוכרים לי ז"א יש אחת שארס מציל את זינה וגבריאל ונראה לי מוותר על הכוחות שלו בתור אל ועכשיו אני מבינה למה בפרק הראשון בעונה השישית זינה מתנצלת בפני גבריאל וכועסת כ"כ על הפיוריז בגלל שהם התעסקו איתן בסוף העונה החמישית... ובגלל זה לארס אין כוחות ובעונה השישית יש איזה תפוחים כאלה מזהב שהופכים אותו ואת אפרודיטה שוב לאלים (הכול מתחבר לי פתאום...) אבל לפי מה שכתבת למה ארס מקפיא אותם?

בטח ש-25 שנה השפיעו על ג´וקסר...

בפרק שזינה וגבי התעוררו, אז הם מצאו את ג´וקסר ואת הבן שלו וירג´יל <הוא יופיע בפרק של מחר בערוץ 10> אבל ליוויה הרגה את ג´וקסר... אפרודיטה איבדה את האלוהות שלה רק באמצע העונה השישית בפרק The God You Know ולא ביחד עם ארס בסוף העונה החמישית.

אה, ועוד כמה דברים...

בקשר ל"אבא" של איב...
ה"אבא" היא אכן קליסטו...אתן תבינו יותר כשתראו את הפרקים של העונה החמישית. אז ככה, אחרי שזינה מתה, היא שיחררה את נשמתה של קליסטו מהגהנום ובעצם התחלפה איתה - זינה הלכה לגהנום וקליסטו לגן-עדן. אחרי שזינה וגבי הוחזרו לחיים ע"י איליי, קליסטו קיבלה את היכולת להתגלגל לגוף אחר <מה שנקרא "גלגול נשמות"> והיא בחרה לתת לזינה תינוקת שהתינוקת תהיה בעצם קליסטו עצמה - קצת מסובך?
אל תדאגו, כמו שאמרתי, אתן תבינו יותר. חוץ מזה, שאין מה להבין. זאת זינה. בד"כ אין בסדרה הזאת הגיון...
בגלל זה אני כל כך אוהבת אותה
בקשר לארס וההקפאה. ארס חשב שזינה וגבי מתו <אז זהו, שהן לא מתו - הן רק גרמו לאלים לחשוב שהן מתו - ואני לא אפרט כאן, פשוט תחכו לפרק...פרק מדהים!> אבל על דבר אחד הן לא חשבו - ארס החליט לקבור אותן בקברי קרח בתוך מערת קרח. למזלן הוא קבר אותן בקרח, וזה שימר את הגוף שלהן, ולאחר 25 שנה הן פתאום התעוררו ויצאו מהמערה מבולבלות לגמרי. הן מצאו את ג´וקסר שכמובן היה מבוגר מהן ב-25 שנה, פגשו את הבן שלו וירג´יל, ויצאו לחפש את איב שכאמור הושארה אצל ידיד רומאי של זינה וגבי. הן מגלות שאותו ידיד הפך לקיסר רומא, ואיב הפכה להיות ליוויה - הלוחמת האכזרית של רומא שעומדת להנשא לאותו קיסר...בגלל זה איב לא נראית צעירה בהרבה מזינה ואני חושבת שמבחינת המראה, היא יותר מבוגרת מגבי...כי נראה לי שגבי הייתה בערך בת 22 <לפי חישוב לא מדוייק שלי> כשהן הוקפאו... מקווה שעזרתי

Cally1

New member
על זה דיברתי

הקטע שלא ראיתי פרק אחד של עונה 5,רק את LYRE LYRE אז הייתי מבולבלת עם עצמי לגמרי. תודה שסידרת לי דברים בראש:)

ברודי

New member
הי תודה לכולם...

אתם לא יודעים כמה זה נחמד לראות זינה וממש להבין איך הארועים הלכו כל שניה אני- אההה בגלל זה...

למעלה