שאלון תחילת שבוע יהיה הגיוני יותר ../images/Emo6.gif
שיר השבועי של אינקיובס: New Skin שיר השבוע לא של אינקיובס: היה שבוע מטורף מבחינת שירים.. יש לי כמה, כרגיל
Funeral for a Friend - Into Oblivion, שיר יפהפה Daughtry - There and Back Again, הדבר הכי טוב שיצא אי פעם מאמריקן איידול. The Used - The Bird and the Bee (אחרי לחץ מצד איציק
שיר חזק מאוד) David Usher - The Music Fair to Midland - Dance of the Manatee, פאק איזה שיר ענק זה. Snow Patrol - Signal Fire ו-The Killers - Move Away(%$%@#&$#~!), שניהם מהפסקול של ספיידרמן 3, פסקול טוב מאוד, אבל חלש יחסית לקודמיו. וווווהמלצת השבוע - הרכב שנקרא Biffy Clyro, שהם פשוט ככככלללל כךךךךך טובים, וזה לא משנה איזה שיר שלהם שמעתי. במקרה נתקלתי השבוע בקליפ לשיר אדיר שלהם ב-MTV, וחיפשתי עוד דברים של החבר'ה האלה ומסתבר שהם להקה ותיקה חושלוק. פשוט חובה להוריד את השיר שלהם Saturday Superhouse ואת Semi-Mental מהאלבום Puzzle שצפוי לצאת להם בחודש הבא. הסגנון שלהם כל כך שונה ומטורף. אני די בטוח שכולכם תמצאו משהו שלהם שתאהבו. מומלץ ברמות קשות.
אלבום השבוע: הפסקול של ספיידי 3 (רק כי יש שם קילרס חדש~!), ו-Biffy Clyro - Infinity Land (אלבום אדיר שלהם מ-2004). סרט השבוע: אני ממש מנסה להיזכר אם ראיתי השבוע כל סרט שהוא.. כנראה שלא. תוכנית השבוע: הכל זז עם דודו טופז. מה לא?
סתם. תשובה רצינית, ומפתיעה משהו - ENTOURAGE. סתם כי פשוט אין שום דבר אחר כרגע בטלוויזיה שמסוגל להתחרות עם ארי גולד
תיכנונים לשבוע הבא או מצפים למשהו שבוע הבא: אממ.. אני כנראה אסגור את השבת הבאה (והייתי אמור לסגור את זו, אבל משום מה פסחו עליי ויתנו לי לסגור את ההבאה + ריבית..
ויש לנו גם תרגיל מאסיבי מאוד בטייסת, כך שלא יהיה כיף, אבל היי, לפחות שולחים אותי ועוד כמה חיילים לבסיס חצרים לכמה ימים לפריסה. מקווה שיהיה נחמד). אז כנראה שאין יותר מדי דברים מרגשים שיקרו בשבוע הבא. לפחות הסופ"ש הזה היה מוי כיף.
ותמונה ----------> פוקי-פריקין-ג'אמה, ביאץץץ' (אם מישהו ראה את הפרק המדובר הזה של הפמליה הוא יודע על מה מדובר
) שיהיה שבוע טוב לכולם!