אוקי שכחנו שאלון סוף שבוע !!!

itzikch

New member
אוקי שכחנו שאלון סוף שבוע !!!../images/Emo116.gif../images/Emo170.gif

שיר השבועי של אינקובס : שיר הלא שבועי של אינקובס: אלבום השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: תיכנונים לשבוע הבא או מצפים למשהו שבוע הבא: ותמונה אם בא לכם :)

itzikch

New member
ח שיר השבועי לא של אינקובס. הפירוט שלי בפנים

שיר השבוע של אינקובס : New Skin בונא זה שיר חזק חח אני מתחיל לחבב את סיינס :) שיר השבועי לא של אינקובס : תאמת אין לי מושג אבל שמעתי ח הרבה גאסטין טימברלייק (מצטער דיסק חזק ביותר) תשמעו losing my way שיר חזק ביותר !! אלבום השבוע: ההופעה של ברייקינג בינג'מין !! והסאונדטראק של ספיידרמן 3 שולט ברמות סרט השבוע: STOMP THE YARD סרט כושים חזק כמו you got served תוכנית השבוע: גיבוריםםםםםםםםםםםם חזררררררר איזה פרק אומגד פרק 19 שליטה !!!! ושבוע הבא חוזר מגרש ביתי איזה עונההההההה !!!!!!! תאמת אין תיכנונים השבוע רק לעבוד כמה שיותר וסוף שבוע נקבל משכורתת BALLINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

orit a3at

New member
אתה באמת רואה מגרש ביתי???????

איככככ בעעעעעעעעע צ'אד מארי הזה.. משחק כמו מר גמיש.... טוב כל עוד אתה נהנה

Rock Bottom

New member
שאלון תחילת שבוע יהיה הגיוני יותר ../images/Emo6.gif

שיר השבועי של אינקיובס: New Skin שיר השבוע לא של אינקיובס: היה שבוע מטורף מבחינת שירים.. יש לי כמה, כרגיל
Funeral for a Friend - Into Oblivion, שיר יפהפה Daughtry - There and Back Again, הדבר הכי טוב שיצא אי פעם מאמריקן איידול. The Used - The Bird and the Bee (אחרי לחץ מצד איציק
שיר חזק מאוד) David Usher - The Music Fair to Midland - Dance of the Manatee, פאק איזה שיר ענק זה. Snow Patrol - Signal Fire ו-The Killers - Move Away(%$%@#&$#~!), שניהם מהפסקול של ספיידרמן 3, פסקול טוב מאוד, אבל חלש יחסית לקודמיו. וווווהמלצת השבוע - הרכב שנקרא Biffy Clyro, שהם פשוט ככככלללל כךךךךך טובים, וזה לא משנה איזה שיר שלהם שמעתי. במקרה נתקלתי השבוע בקליפ לשיר אדיר שלהם ב-MTV, וחיפשתי עוד דברים של החבר'ה האלה ומסתבר שהם להקה ותיקה חושלוק. פשוט חובה להוריד את השיר שלהם Saturday Superhouse ואת Semi-Mental מהאלבום Puzzle שצפוי לצאת להם בחודש הבא. הסגנון שלהם כל כך שונה ומטורף. אני די בטוח שכולכם תמצאו משהו שלהם שתאהבו. מומלץ ברמות קשות.
אלבום השבוע: הפסקול של ספיידי 3 (רק כי יש שם קילרס חדש~!), ו-Biffy Clyro - Infinity Land (אלבום אדיר שלהם מ-2004). סרט השבוע: אני ממש מנסה להיזכר אם ראיתי השבוע כל סרט שהוא.. כנראה שלא. תוכנית השבוע: הכל זז עם דודו טופז. מה לא?
סתם. תשובה רצינית, ומפתיעה משהו - ENTOURAGE. סתם כי פשוט אין שום דבר אחר כרגע בטלוויזיה שמסוגל להתחרות עם ארי גולד
תיכנונים לשבוע הבא או מצפים למשהו שבוע הבא: אממ.. אני כנראה אסגור את השבת הבאה (והייתי אמור לסגור את זו, אבל משום מה פסחו עליי ויתנו לי לסגור את ההבאה + ריבית..
ויש לנו גם תרגיל מאסיבי מאוד בטייסת, כך שלא יהיה כיף, אבל היי, לפחות שולחים אותי ועוד כמה חיילים לבסיס חצרים לכמה ימים לפריסה. מקווה שיהיה נחמד). אז כנראה שאין יותר מדי דברים מרגשים שיקרו בשבוע הבא. לפחות הסופ"ש הזה היה מוי כיף.
ותמונה ----------> פוקי-פריקין-ג'אמה, ביאץץץ' (אם מישהו ראה את הפרק המדובר הזה של הפמליה הוא יודע על מה מדובר
) שיהיה שבוע טוב לכולם!

Rock Bottom

New member
לך תאכל אתה קשיו

חרשתי עליו בבסיס כל השבוע! (מזל טוב, ד"א).

itzikch

New member
חח תאמת נדבקתי בשיר בגלל :

ששלחתי לך את הקליפ מיוטוב מההופעה 97 שהיו פריקים מאז נדלקתי על השיר חח ואז שכחתי שיש אותו במורנינג וויו סיסונס !! שבוע הבא נלך להשלים את כול הדיסקים של אינקובוס והדי וי די בקנייה !

L A D Y B U G 2

New member
היי מאיזה בסיס אתה?

אני משרתת בביס"לח ליד חצרים! ואני שונאת לסגור שבתות... למרות שזה עדייף לי מהשבוע עצמו!

Rock Bottom

New member
אני משרת בתל נוף ../images/Emo13.gif

חצי דקה מבילו ודקה מגדרה. חצרים היה שליטה! היה הכי כיף+מצחיק בעולם. חבל שרק ליומיים אבל... חשבתי שלנו כיף שיש לנו בורגר קינג בבסיס, נו, להם יש גם זה וגם הנרי'ס! וסתם סיפור משעשע - יש להם שם בחדר אוכל חוגרים פלזמה עם הודעות מתלהבות כאלה מטעם המטבח (דברים כמו "*חדש* *חדש* *חדש* - פינת תיבול!!!" או "יום מנגל חוזר, ובגדול! רק ביום חמישי בחדר אוכל חוגרים!"
), אז בין היתר רצה שם גם איזו שקופית שאומרת "האם שמת לב?! בעיית הציפורים בחדר אוכל כמעט ונעלמה!". תקראו לזה קטע מסקיט מטורף, אבל בשניה שסיימתי להקריא את זה (תוך כדי שאני מתפוצץ מצחוק על הוידוי המרגש הזה מטעם המטבח לחברים שלי בזמן שכל שאר החיילים בחדר אוכל מסתכלים על השולחן שלי כאילו שנפלנו מהשמיים), עפו להן 4 ציפורים בדיוק מעל הפלזמה. זה היה אחד הקטעים הקומיים החזקים ביותר שהיו לי בחיים. כולנו היינו במצב כפית שם, והגיחה הזו של הציפורים בדיוק אחרי השקופית היה היסטרי, זה אולי נשמע מטומטם, אבל זה הספיק לנו בשביל לזכור את זה הרבה זמן.

Rock Bottom

New member
אכן, שיר חדש

מתוך האלבום החדש Tales Don't Tell Themselves. הקליפ שלו גם רץ די הרבה עכשיו. תבדקי ביוטיוב או משהו.

noynav

New member
עונה ^.^

שיר השבועי של אינקובס :
make a move :)
שיר הלא שבועי של אינקובס:
Paramore- Hallelujah התאהבתי D:
אלבום השבוע:
ממ, החדש של אוונסנס.
סרט השבוע:
קרייזי :)
תוכנית השבוע:
heroes, חתיכת פרק היה:) לא יכולה לחכות עד 20.
תיכנונים לשבוע הבא או מצפים למשהו שבוע הבא:
ממ, לא משהו מיוחד.

Honey girl17

New member
היייי../images/Emo129.gif

אממ קראתי את מה שכתבת.. אני לא מהפורום הזה...אבל לאיזה שיר חדש של אוונסנס את מתכוונת?

orit a3at

New member
עונההה כנסו...

שיר השבועי של אינקובס : earth to bella part 2 רק בגלל השנאה הלא מוצדקת מצד הקהל... פאק יו! שיר הלא שבועי של אינקובס: mark ronson-just feat phantom planet גירסה מאגניבה לשיר הענק של רדיוהד אלבום השבוע: arctic monkeys- favorite worest nightmare סרט השבוע: על הכוונת (באדיבותה של התאומה שלי) תוכנית השבוע: Ugly betty תיכנונים לשבוע הבא או מצפים למשהו שבוע הבא: מקווה למשהו מעניין, חוצמה, יש לי מלא חזרות למופע של הלהקה שאני רוקדת בה... בע"ה רקדנית! ותמונה אם בא לכם :) בא לי אבל התמונות שלי תמיד כל כך גדול... אוחחחח פאק דה סיסטם אנד פיפטי סנט.... שונאת אותו..

למעלה