אוקי שרושר חדש

gloom

New member
אוקי שרושר חדש../images/Emo66.gif

וואו הפורום מתתחיל לחיות... אז אוקי אז כל אחד ירשום כאן מה הוא רוצה לעשות בחופש.. מה באמת יקרה... ואיך הייה בשנים קודמות

S H I L G I

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo176.gif

מה אני רוצה למצוא עבודה כיפית שתביא לי כסף טוב
לרכב הרבה ולעבוד הרבה באורווה להפגש הרבה עם חברות להפגש עם פוול חברות שלי מכל רחבי הארץ (מרכז, ליתר דיוק) לנסוע לחו"ל ללכת לים לפחות פעמיים מה באמת יקרה אני אתקע בבית מול המחשב והטלויזיה, אלך לישון ב4 ואשן עד 2 ארכב פעם בשבוע=אבוא לאורווה פעם בשבוע לא אלך לים בכלל אפגש רק כמה פעמים עם חברות אפגש עם חברה אחת מהמרכז לא אמצע עבודה בכלל ואסע לחו"ל (סוף סוף מאז כיתה ה'!)..ההורים שלי כבר בתכנונים.. מה קרה בשנים הקודמות אממ בחופש האחרון הייתי אצל סבתא שלי בכפר מונאש ועבדתי ורכבתי באורווה שיש להם שם בכפר..ולא עשיתי יותר מזה.. ולפני זה פשוט ישבתי בבית ונתקעתי מול המאוורר (עכשיו יש לי מזגן
) וישנתי המון

S H I L G I

New member
יו גמאני נוסעת לצרפת../images/Emo9.gif../images/Emo176.gif

*כנראה* אין לי מושג איפה, אבל 90 אחוז שנהיה גם בפריז

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אוקיי....

רוצה לעשות: 1. ללכת לים 2. ללכת לבריכה 3. לסוע לטורכיה 4. לסוע לברזיל 5. לעבוד 6. לעשות ראסטות 7. לחדש ת'מלתחת בגדים שלי 8. להלשים שעות שינה באמת יקרה: 1. אני יילך לים 2. ולבריכה 3.אני יטוס אבל להולנד 4. אני גם יעבוד 5. 95% אני גם עושה ראסטות 6. אני יישן.... והרבה! 7. ייפשג עם חברות 8. ילך למסיבות חוף אני רק זוכרת את החופש של שנה שעברה... היינו 3 בנות..אני ועוד 2 חברות שלי.. כמעט כל החופש היינו ביחד... בבריכה! כל החופש פשוט בבריכה! חוץ מהקטע שהיינו צריכות לחזור הבייתה לישון...חחח חופש משעמם...אבל השנה הוא יהיה יותר מעניין... חחחח וזהו בעיקרון...אה וגם נסעתי לטורכיה...

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif פאק!!!

את רואה מה זה?! לכולם יש רק לי לא....
אוקיי..ברגעים אלה ממש..אני רוצה קצת צומי.... וגם חיבוקי מישהו מוכן לתת לי בבקשה...?

למעלה