אוקי שרשור התפקדות לשנת 2006

אוקי שרשור התפקדות לשנת 2006

שם: גיל: תאריך לידה: מסנג'ר: icq: שיר אהוב של טייק דאת: אלבום אהוב של טייק דאת: הממבר הכי אהוב: תמונה אהובה של טייק דאת : הקליפ הכי אהוב: הולכת להופעה
/

מתפקדת--->

שם: הילה גיל: 17 תאריך לידה: 22/2/1988
מסנג'ר:[email protected] icq: 285-524-487 שיר אהוב של טייק דאת:Babe אלבום אהוב של טייק דאת: Everything Changes הממבר הכי אהוב:מארק ורובי!!
תמונה אהובה של טייק דאת : אין רק תמונה אחת שאני אוהבת אבל צירפתי אחת מהן הקליפ הכי אהוב: Babe, Never Forget הולכת להופעה:
לא הייתי מפסידה את זה בעד שום הון שבעולם

יאללה עונה

שם: מורי גיל:24 תאריך לידה:8/3/81 מסנג'ר:[email protected] icq:אין לי שיר אהוב של טייק דאת:Babe,pray, אלבום אהוב של טייק דאת:everything changes הממבר הכי אהוב:מארק ורובי תמונה אהובה של טייק דאת :מצורפת
הקליפ הכי אהוב:babe ו its onlt takes.. הולכת להופעה
/
לא:(

a Warming Sign

New member
אני אשתדל../images/Emo6.gif

שם:ירדן גיל: בקרוב 18 איסיקיו-294315485 שיר אהוב של טייק דאת: never forget
אלבום אהוב: אין לי אלבומים שלהם
הממבר הכי אהוב:יש פה בכלל שאלה?
רובי'לה. תמונה אהובה של טייק דאת:
הקליפ הכי אהוב:everything changes הולכת להופעה: של רובי

חזרתי לשפיות

שם: עפרה גיל: 21 תאריך לידה: 06.05.84 מסנג'ר: [email protected] icq: אין שיר אהוב: holding back the tears אלבום: everything changes ממבר: מארק תמונה: שמתי אותה מלא פעמים...אין לי כוח לחפש קליפ: never forget ואכן אני הולכת להופעה ב- 08.05.06

מתפקדת!

שם: מאיה גיל: 21 תאריך לידה: 14/5 שיר אהוב של טייק דאת: Babe/Never Forget אלבום אהוב של טייק דאת: Everything Changes הממבר הכי אהוב: מארק!!! הקליפ הכי אהוב: Never Forget הולכת להופעה: וומבלי 25.5

sweetjane1

New member
ננסה להזכר...

גיל: 20 שיר אהוב: היה holding back the tears אלבום: nobody else ממבר: כמו כל ילדה קטנה ממוצעת שהכירה אותם, מארק. קליפ: never forget הולכת להופעה: כן גם אני כבר חוייבתי בטיקטמסטר ומקווה שהכרטיסים יגיעו כמה שיותר מהר, רק שהבנתי שהבעיה עם התאריך זה שלא בטוח שהאיצטדיון יהיה מוכן עד ההופעה... קצת סיפור להזמין טיסות ומלון וכל מה שצריך... יש סיכוי שזה ידחה.

jenngirl

New member
שאאלום[:../images/Emo82.gif

שם:ג'ן:p גיל:17 ו-3 חודשים תאריך לידה:21.9.88 מסנג'ר:תקבלו במסרים,מי רוצה icq:כנ"ל שיר אהוב של טייק דאת:כרגע אני דבוקה ל-Could It Be Magic אלבום אהוב של טייק דאת:לא יודעת
הממבר הכי אהוב:חעחע ידעתי שהשאלה הזו תהיה.ברור שרובי. תמונה אהובה של טייק דאת:ממ,אין לי תמונות שלהם. הקליפ הכי אהוב:Never Forget הולכת להופעה?לא

MissPop

New member
עונה

שם: נילי גיל: 26 תאריך לידה: 13.2.79 מסנג'ר: במסרים. icq: אין. שיר אהוב של טייק דאת: בייב / נבר פרוגרט אלבום אהוב של טייק דאת: אבריטינג צ'נג'ס הממבר הכי אהוב: מארק וג'ייסון תמונה אהובה של טייק דאת : אין יש הרבה לא יכולה לבחור הקליפ הכי אהוב: נבר פרוגט הולכת להופעה / לא

MissPop

New member
חחח התכוונתי לנבר פורגט ../images/Emo3.gif

אבל הבנתם בטח

עונה../images/Emo13.gif

שם:רעות גיל:19 תאריך לידה:24.3.86 מסנג'ר:[email protected] icq:אין לי כרגע. שיר אהוב של טייק דאת:pray אלבום אהוב של טייק דאת:Everything Changes הממבר הכי אהוב:רובי וג'ייסון תמונה אהובה של טייק דאת :
הקליפ הכי אהוב:How Deep Is Your Love הולכת להופעה?הלוואי

ריקי100

New member
שלום חברים!!!

שם:ריקי גיל:23 שיר הכי אהוב:why can't i wake up with u האלבום:evrything changes הממבר:האוורד תמונה: אין ליכח לחםש במחשב... הקליפ: do what u like לא הולכת להופעה... הולכת להתחתן..

SHTRUDIDI

New member
חדשה פה, וגם מתפקדת

שם:קרן גיל:21 תאריך לידה:3.11.84 שיר אהוב של טייק דאת':everything changes,do what u like,another crack in my heart,holding back the tears,back for good (הכל טוב,קשה להחליט...) אלבום אהוב של טייק דאת':everything changes,nobody else הממבר הכי אהוב: הווארד,ברור
תמונה אהובה של טייק דאת:תנו מבט הצידה,תמונה חמודה לדעתי, אפילו שהווארד המושלם עם שיער קצר כאן. הקליפ הכי אהוב:do what u like,back for good הלא מושקע, never forget הולכת להופעה:מקווה שכן.

שלום לכולם! איזו נוסטלגיה!

שם: חיה גיל: 22 ת. לידה- 9-9 מסנג'ר- [email protected] שיר אהוב של TT- אמממ קשה. יש מצב שדווקא the day after tomorrow שמארק שר אלבום אהוב..אמממ גם קשה, אוהבת את כל ה3, ואת האוסף:) הממבר- מארקקקקי! קליפ אהוב- pray וbabe לצערי הרב לא הולכת להופעה... אבל מצד שני אני אהיה בדרא"מ אז ניחא

דנה890

New member
גם אני פה

שם: דנה תאריך לידה: 4.8.82 אין ICQ שיר אהוב: ממש קשה לבחור.. יש הרבה אלבום: never forget הממבר הכי אהוב: רובי והווארד מקווה ללכת להופעה, רוב הסיכויים שכן..

עונה

שם: שירי תאריך לידה: 13.4.79 מסנג'ר: במסרים. שיר אהוב של טייק דאת: Babe, Could it b magic, The day after tomorrow, Pray, Another crack in my heart. אלבום אהוב: Everything changes הממבר הכי אהוב: מארקי ורובי תמונה אהובה-----> הקליפ הכי אהוב: Babe, Could it b magic

שלום, מקווה שאני לא אהיה../images/Emo18.gif

הבחור היחיד בפורום. שם: עופר קוצ'ינסקי גיל:22 תאריך לידה: 13.09.1983 שיר אהוב של טייק דאת: BACK FOR GOOD אלבום אהוב של טייק דאת: Everything Changes הממבר הכי אהוב: אני עדיין לא החלטתי, או אורנג' או דונלד הקליפ הכי אהוב:pRAY ללא ספק הולך להופעה:
לא נראה לי שאני אלך, לצערי

למעלה