אוקי... תבינו אחת ולתמיד !!! ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

HaDaRoSh

New member
אוקי... תבינו אחת ולתמיד !!! ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אני באמת רוצה לשמור על הפורום מסודר... אבל אני מרגישה שזה בלתי אפשרי... כול פעם שאני נכנסת לפורום אני רואה לפחות 20 הודעות חדשות, ועל מה? על כלום ! "תתחברי אלי למסן", "שלחתי לך מסר" וכו'... לא צריך לרשום את זה על גבי הפורום ! בשביל זה יש את המסרים... ברגע שאותו אחד ששולחים לו מסר פותח את תפוז הוא רואה שיש לו מסר... לא צריך לכתוב את זה על גבי הפורום... זה לא פורום "אוף טופיק". עוד בעיה שממש מפריעה לי זה שאתם לא משרשרים... אני ודודי ניסינו להסביר, אבל אף אחד לא שם על זה ! אני לא מבינה מה הבעיה... במקום כול פעם ללחוץ על הכפתור הגדול הזה של "הוספת הודעה", תלחצו על הוספת תגובה !!! אתם רוצים להגיב למישהו ? תפתחו את ההודעה שלו ובסוף ההודעה יש לכם כפתור של "הוספת תגובה"... זה לא שאתם נכים או משהו ולא יודעים לקרוא ../images/Emo4.gif למשל קרה פה שמישהי רשמתי שאלה, ואחרי זה היה לה עוד שאלה. אז במקום להגיב לעצמה ולרשום את השאלה שהיא רצתה, היא פתחה עוד הודעה חדשה.. שנתנו לה תשובה היא פתחה שוב הודעה חדשה כדי להגיד תודה... אני באמת לא מבינה מה קשה לכם בלשרשר ../images/Emo4.gif וגם אני בספק שמישהו יקרא את זה... אז בבקשה, תשמרו על הפורום נקי... אני כבר לא יודעת איך אני הולכת לסדר את כול הבלאגן שיצרתם פה...

HaDaRoSh

New member
אה כן... ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

כול הודעה אישית שמיועדת למישהו כגון "תתחברי למסן" או "שלחתי לך מסר" תימחק ללא הודעה מוקדמת...

את צודקת שזה מעצבן . . אבל. .

את רוב הבלגאן עשו ילדים חדשים [ ככה לפחות אני שמתי לב ] וכניראה הם לא יודעים ממש איך להגיב וכאלה . . לא ניראלי שעשו את זה בכוונה אבל אני מקווה שיקשיבו לך וידעו להבא . . ובכלל שעכשיו ההודעה נעוצה אז ניראלי שכן יקשיבו ../images/Emo13.gif

למעלה