אוקי, תקשיבו לזה -

Yuvalenko

New member
אוקי, תקשיבו לזה -

היום נפגשתי עם חבר טוב שלי שלא ראיתי שנתיים, מאז שעבר לגור בארה"ב. מסתבר שהוא חזר עם רעיון מעניין למילה עברית לויברטור. הוא מציע "מדגדגן".
מה דעתכם? מה לגבי מילה עברית אחרת? האם קיימת במאגר המילים של האקדמיה מילה עברית לויברטור? (רטט אולי?) תודה מראש לעונים!

dorgad

New member
זה לפחות משעשע../images/Emo13.gif

אבל מה דעתכם על ההמצאה הבאה (של האקדמיה)? דילדו = דרפות דור

זה לא מתאים בכלל

כשאת קוראת לזה "מדגדגן" את בעצם גורמת לחשוב שזה רק עובד על הדגדגן ( שזה רק סוג אחד של ויברטור המכונה רוקט פוקט) אולם ויברטור סטנדרטי חודר לנרתיק ופחות נוגע בדגדגן אלא אם כן ,זה ויברטור רולס רויס משוכלל שכולל גם פנתר לגירוי הדגדגן... לכן יקירתי, המילה שלך לא כל כך עושה את העבודה... ותוך כדי הכתיבה צצה לי בראש מילה שמתחברת לי לויברטור - "מרטיטון" מה דעתך?

Yuvalenko

New member
אממ.. "יקירתי" - אני בן. ../images/Emo4.gif

ואכן בעיות אלו שהעלית, גם אני העליתי בפני חברי הטוב. מן הסתם שלא הייתה לו תשובה ראויה. בהתחלה חשבתי ש"רטט" יכולה להיות מילה טובה, כמו הרעיון שלך "מרטיטון", אך נזכרתי שיש היום גם סוגי ויברטורים שלא רוטטים כל כך, ויותר מסתובבים, וכו... אפשר כמובן ללכת על הגדרה כוללנית וכבדה, שגם שתישמע טוב באוזניי הדור ה"לא צעיר" שלנו - "מאלץ-אביונה".

dorgad

New member
יובלוש, בתור אחת מהדור ה"לא צעיר"..

"מאלץ-אביונה" נשמע איום ונורא
דור

Yuvalenko

New member
טחחחחחחחחח..... ../images/Emo6.gif

דור, זו היתה הלצה!! אך מצטער אם פגעתי בדור ה"לא צעיר", גמני נמנה בדור זה, דור. שמת לב כמה פעמים אמרתי "דור", דור?

dorgad

New member
יובלוש, לא פגעת, גם אני הגבתי ב../images/Emo8.gif

אבל ממתי 26 זה הדור הוותיק? חביבי, יש לך עוד כמניין שנותיך כדי להגיע לשם. דור

למעלה