אוקי 2 שאלות וזיהוי דיג'ימון...

chaki finster

New member
אוקי 2 שאלות וזיהוי דיג'ימון...

שאלות: 1)מהם הרמות של הדיג'ימונים בעונות 1-2, החל מלידתם מהדיג'יביצה? 2)מהם כל הצורות של לופמון (היא בדרגת טירון) החל מלידתה מדיג'יביצה? זיהוי דיג'ימון ובכן, גנבתי לדוד שלי פיגורה של דיג'ימון (כמה צפוי XP), עכשיו אני לא יכול לשאול אותו מה השם שלו (לא שהוא יודע XDD), והוא בטח זרק את האריזה שבה מצורף דף קטן והדמויות שיש בו (אני מדבר על האריזות של דיג'ימון פרונטייר הקטנים של ה2 או 3 ס"מ, עם הדמות הסודית), אולי למישו יש או שהוא יוכל למצוא איפה שהוא...זה סט מס' 47 (הראשון). זה התיאור של הדיג'ימון, מי שידע את שמו, בזכותו אני ידע את כל שמותיהם של הדיג'ימונים שלי, ואני יוכל לחשוף בפניכם את אוסף הדיג'י-פיגורה שלי XP דרקון אדון. הבטן שלו לבנה - ועליה מצוייר מן מאוור אדום שכזה...יש לו במרפקים ועל המצח קרניים. יש לו כנפיים כתומות/צהובות, ועל הידיים מגינים מזהב. (קסו למה נדמה לי שזה לא תיאור מספק? ;;>_<) אם הייתה לי מצלמה הייתי מצלם מכל הזוויות ומראה לכם אותו (כולל שאר האוסף שלי..) בתודה מראש לכל אלה שיענו, ינסו ולאלה שאפילו לא יצליחו ולא יענו....דודי-קון! ^__^

קורורו

New member
הדבר הראשון שעלה לי הוא גלאנטמון

אבל זה אפילו לא קרוב, ולא מהכונה ה-4... אבל אנסה לענות על השאלות האחרות! 1. השלבים של הדיג'ימונים: תינוק אימונים טירון אלוף (פה, בעונה השנייה נכנס ההיבריד - הדיג'יביצה) על מגה ארג... לגביי לופמון אני לא בטוחה. אני רק יודעת שהעל שלה הוא אנטילומון, ואח"כ צ'רובימון (לא בטוחה! ><)

chaki finster

New member
תודה ^__^

ועכשיו מצאתי אתר שיש בו את כל הדיג'ימונים...תאחלו לי בהצלחע X________X בקשר לדרגות...אין גם דרגה מוזהבת? והשילוב?

Serf SaN

New member
חיחיחיחי...איי נו! ^^

הדיג'ימון בסט מס' 47 זה המגה הוירוס של גילמון ^^. זה שטאקאטו הכריח את גילמון לגדול, כאשר ביילזמון הרג את ליאומון. ^___^; (איך אני יודע? כי באי ביי תמיד יש תמונות של הסט הזה ^^ ואני ממש שונא אותו ותמיד קופץ עליו XD). וללופמון. קודם כל, לופמון לא בת!!!!!!!!!!1 >.< אחראי הדאב האמריקאי לא ידעו האם לופמון זה בן או בת, ולא הצליחו לקבל תשובה מן טואיי אנימיישן במהירות, אז הם החליטו לעשות אותה בת. TT עד שהם לבסוף גילו שלופמון הוא בעצם בן. (כמו לופמון של וויליס, בסרט השלישי). ^^; עכשיו: פרש - קונומון אין טריינינג - קוקומון רוקי - לופמון צ'מפיון - טורואיימון/וונדיגומון (תלוי אם הוא במצב וירוס או לא) אולטימייט - אנטילמון מגה - צ'רובימון מקווה שעזרתי. ^^

chaki finster

New member
יאי אתה ממש עוזר ^________________^

אולי יש לך תמונה של המגה וירוס של גילמון? דמו בקשר ללופמון...זה לא ממש משנה אם זה בן או בת? יש להם איברי מין? X_X תודה רבה בקשר ללופמון..אולי תוכל לתת לי גם דרגות אלה גם של פאטאמון, גאטומון וטריירמון??? (קסווווווווו...למה עכשיו אני מבקש מאנשים T___________________T למה אני חייב להיות קרציה?? XOOOOOOOOOO) תודה בכל אופן...דודי ^_^

Serf SaN

New member
לול! XD אתה מביא לי את הדיג'ימונים

הכי אהובים עלי! XD תוך שניה אני אענה לך.
פאטאמון: פרש - פויומון אין טרייניג - טוקומון רוקי - פאטאמון צ'מפיון - אנג'מון אולטימייט - מגנה אנג'מון מגה - סראפימון (שעל שמו, דרך אגב, אני שמי קרוי) גאטומון: פרש - יוקימי-בוטאמון אין טרייניג - ניארומון רוקי - סאלאמון צ'מפיון - גאטומון אולטימייט - אנג'וומון מגה - מגנאדראמון/אופנימון (לא ברור איך זה מוחלט) טריירמון: פרש - זרימון אין טרייניג - גומימון רוקי - טריירמון צ'מפיון - גארגומון אולטימייט - רפידמון מגה - מגה-גארגומון נ.ב - למגה הוירוס של גילמון שאתה מחפש קוראים מגידראמון, והבאתי אפילו תמונה ^^

chaki finster

New member
יאי..מצאתי....קוראים לו Megidramon!

אני סוגד לך מי שלא תיהיה.....אהא, אני מאוד שמח שעזרת לי למצוא את שמו *__*

chaki finster

New member
אוסף הדיג'י פיגורה שלי!!! D:

אוסף של 4 שנים...ומקווה שהוא יגדל... (בייחוד אחרי ניקיון פסח שמצאתי עוד כמה שבאמת הלכו לי לאיבוד XDD) הערות|סדגש: 1) לאגונימון והדוב השני הפכתי את הצבעים כי אלה היו דמויות סודיות בסטים שאני ודוד שלי קנינו (הפעם לא גנבצי..הוא נתן לי את שלו XP), וחלק מהם מוכספים או מוזהבים... 2) מול צ'יבומון, בסוף למטה, יש את הצורה בדרגת אימונים של הדיג'ימון שיש לי בדרגת תינוק ;;^^ תודה למי שידע מה שמו ששחכתי ^__^ (קסו איך שאני סנילי בשעות הללו...) 3) גומנה שחלק מהתמונות חתוכות, ושזה לא מסודר....X___X ממני, DuDi-Kun! ^_^

חתיכת רמאי!

תראה תמונות של הבובות עצמן! והדיג'ימון שמול צ'יבומון (זה השם שלו? אני כבר לא זוכר...) היא צורת התינוק, ושמה מינומון. אם יש לך את זה עם העלה על הראש והמוצץ (יש לו מוצץ, לא?), זו צורת האימונים ושמה ליפמון.

chaki finster

New member
בקשר לתמונות של הבובות..

תקרא את ההודעה הכתומה..המצלמה היחידה שעובדת בבית שלי זאתי המצלמה של אחותי הקטנה שיורה דיסקים X____X אינלי מצלמת אינטרנט, אינלי דיגיטלית, ואינלי בפלאפון...והאפילו הרגילה מקולקלת XDD (תם זמנה ארחי 10 שנים XDDD) נו אבל חכו 3 חודשים...תיהיה לי יומולדת ואז יקנו לי מצלמה דיגיטלית
(לפחות אני מקווה ככה >.> לקח לי חודש עד שיקנו לי לבר מצווה MP3...ו4 חודשים עד שיקנו לי מחשב נייד T_T)

Serf SaN

New member
אני אצלם את שלי..אחרי שאני אחזור

מהביצפר :\ בצהריים.

Serf SaN

New member
חעחעחעחעחעחעחחעחעחע

אם אני אצלם את אוסף הפיגורס שלי, אתם תשקשקו! XD יש לי בערך 200 ומשהו..אפילו יותר לדעתי.
לפני איזה שנתיים שמתי פה תמונה של ה75 הראשונים שלי..של העונה הראשונה נראה לי. אבל אז הפסקתי לכתוב פה. XD

למעלה