אוקי...

אוקי...../images/Emo53.gif

אמממ....אני לא חושבת שפתחו לזה אי פעם הודעה... אני מקווה שלא תסקלו אותי... אמממ התחלתי לראות את זה לפני 3-4 פרקים בערך.... מישהו יכול בבקשה להסביר לי : ריאן מאומץ או משהו?! כי הבנתי שהוא לא בנם והוא הגיע לא מזמן.. אמממ אולי יש איזהו אתרים אם תקצירים או משהו שמישהו יכול לתת לי!?!

ראיין ../images/Emo99.gif

ראיין הוא נער שנולד בשכונה קשה בצד הלא נכון של העיר למשפחה הרוסה בפרק הראשון אנו רואים את ראיין ואח שלו,אח שלו לוקח אותו איתו לגנוב מכונית, הם נתפסים ואח שלו שיש לו עבירות קודמות וגם מצאו עליו אקדח ומריחואנה נשלח לכלא לתקופה של 3 עד 5 שנים. לראיין אין עבירות קודמות והוא קטין אז הוא נשלח למעין בית סוהר לנערים ...לא יודעת איך קוראים לזה בעברית ( באנגלית זה משהו כמו ג'ובי) בכל מקרה שם הוא פוגש את סנדי כהן העו"ד שלו, שמצליח לשחרר אותו, שהוא מגיע הביתה אמא שלו מסלקת אותו והוא מתקשר לסנדי שלוקח אותו הביתה. סנדי אומנם סניגור ציבורי שלא מרוויח הרבה, אבל הוא נשוי לאשה שאבא שלה הוא האיש הכי עשיר בניופורט (שכונה של עשירים בקליפורניה,,,משהו כמו בוורלי הילס) שם הוא מכיר את מריסה שמזמינה אותו למסיבה בערב הראשון שלו, בסיום הערב הוא וס'ת (הבן היורמי של סנדי) מסתבכים בקטטה ואשתו של סנדי דורשת שהוא יעזוב, שהוא חוזר לשכונה הוא מגלה שאמא שלו עזבה את הבית ונטשה אותו. סנדי לוקח אותו איתו בחזרה ומנסה למצוא לו סידור אצל משפחה אומנת או "גרופ הום" אבל ראיין בורח ובעזרתו של ס'ת הוא מתחבא באחד הבתים שאמא של סת ( ואשתו של סנדי) אחראית עליהם. הוא שוב מסתבך בקטטה שבסופה הבית נשרף, אבל זה לא אשמתו, זו היתה תאונה. שוב הוא נשלח לבית המעצר, סנדי מסדר את ביטול התלונה נגדו ושוכר בלש פרטי למצוא את אמא שלו, אבל ראיין לא יכול להשתחרר ללא אפוטרופוס חוקי. ס'ת ואמא שלו באים לבקר את ראיין בכלא, הם רואים שיש שם איזה בחור שרוצה להרוג את ראיין, אז הם לוקחים אותו הביתה. סנדי מצליח לאתר את אמא של ראיין, היא חוזרת ומבטיחה הבטחות, אבל בסופו של דבר היא נוטשת אותו שוב. ואז הכוהנים מחליטים לאמץ אותו

עוד משהו

קישור לאתר של פוקס שם יש תקצירים הרבה יותר שווים ממה שכתבתי למעלה, הם כמובן באנגלית. אבל שווים את המאמץ תהני...

למעלה