אוקי... (
לפרק 10 בעונה 2)

אוקי... (../images/Emo58.gif לפרק 10 בעונה 2)

לא מזמן סיימתי לראות את הפרק העשירי בעונה השנייה וזה ממש איכזב אותי!! למזלי מרשל נשאר בריא ושלם אבל בגלל אותו סיני\יפני\תאילנדי\פיליפיני\קוריאני הוא נעלץ להשאר ב- SD 6 הארורים! כל כך קיוויתי שהוא יגלה את האמת ויצטרף לסידני ואביה אך לשוו (או לשב). וארור גם סלואן!!!!! נתפלל למרשל. כן בטח! שימות!!!!

קרלוצה

New member
לשווא../images/Emo8.gif../images/Emo58.gif

נכון, זה היה נורא עצוב שבסוף עם כל מה שעבר עליו בעינויים הוא גם נשאר בסוף ב SD6

ועכשיו אני יותר מעודכן! ../images/Emo58.gif..

ראיתי עד פרק 16 עונה 2 איזה סדרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא כל כך מותחת ומעניינת וכל כך כיף לראות הכל ב- DVD! איך דיקסון עזר לסידני! אני לא מאמין שפריצי (משהו מכיר את רועי בר נתן?) מתה!!!! ת'אמת היא סתם עצבה אותי במשך העונה השנייה אבל קשה לי להאמין שרצחו אותה באכזריות! וסידני בכלל לא חושדת המגעילה דמוית פריצי! אני מקווה שוויל ימשיך לעשות עבודה טובה ב- CIA! תגידו העוזר של סלואן, שרק, (משהו כזה) הבלונדי לא מת בזמן פיצוץ של בית מסוים? כשג'ק הציל את סידני מהבית שהוא מילכד. אז הוא לא זה שפתח את הבית והתפוצץ? ומה ג'ניפר למה????? גם אתם ראיתם אותה בפרק (הנהדר) כשהצילה את מרשל? אם משהו מבין על מה אני מדבר שירים יד.

נכון אבל...

יש אנשים שאולי לא מבינים על מה אני מדבר. אגב מקרה דומה אולי קרה גם בפרק השמדת כל ה SD מספרים (12) בזמן הלחימה במטוס.

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif מעלי

נא לשים לב לזה, חוסר תשומת לב יכולה להרוס את הסדרה לאחרים. פה איבדתי אותך. על מה מדובר? לא ממש הבנתי.

ועכשיו אני יותר מעודכן! ../images/Emo58.gif..

ראיתי עד פרק 16 עונה 2 איזה סדרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא כל כך מותחת ומעניינת וכל כך כיף לראות הכל ב- DVD! איך דיקסון עזר לסידני! אני לא מאמין שפריצי (משהו מכיר את רועי בר נתן?) מתה!!!! ת'אמת היא סתם עצבה אותי במשך העונה השנייה אבל קשה לי להאמין שרצחו אותה באכזריות! וסידני בכלל לא חושדת המגעילה דמוית פריצי! אני מקווה שוויל ימשיך לעשות עבודה טובה ב- CIA! תגידו העוזר של סלואן, שרק, (משהו כזה) הבלונדי לא מת בזמן פיצוץ של בית מסוים? כשג'ק הציל את סידני מהבית שהוא מילכד. אז הוא לא זה שפתח את הבית והתפוצץ? ומה ג'ניפר למה????? גם אתם ראיתם אותה בפרק (הנהדר) כשהצילה את מרשל? אם משהו מבין על מה אני מדבר שירים יד.

shirshir9

New member
נצל"ש ../images/Emo58.gif עונה שנייה פרק אחרון

הפרק הכי הזוי שראיתי עד עכשיו... איך היא הגיעה להונג קונג? ומה הסיפור הזה שהיא נעדרת שנתיים? מסבירים על זה משהו בעונה השלישית??? מישהו מוכן לספר לי בקצרה מה הקטע? אין לי עוד את העונה השלישית ואני ממש לא מבינה מה הולך פה.... ספרו לי ממש בקצרה כדי שלא יגמר כל המתח..

shirshir9

New member
לא משנה נ"ש או נצל"ש רק---

תגידו לי מה נסגר שם??? ראיתי גם את הפרק הראשון של העונה השלישית ולא הבנתי כלום מה נסגר??? נ.ב רק היום גיליתי שזה אותו הדבר (נ"ש ונצל"ש) אני די חדשה בעסקי הפורומים למיניהם....

snoway

New member
../images/Emo58.gif פרק 3X01 בקיצור

אחרי שבסוף העונה השנייה פרנסי המשוכפלת וסידני ניהלו קרב על החיים ועל המוות וסידני בסוף הרגה את פרנסי המשוכפלת והתמוטטה (זוכרת?), מסתבר שהיתה שריפה בדירה. כשכל החבר'ה הטובים מה-CIA הגיעו לדירה כל מה שהם מצאו היו שאריות והריסות ושיירי גופה עם ה-DNA של סידני. כולם חשבו שהיא מתה. אפילו עשו לה הלוויה. בינתיים ווהן התחתן, אבא שלה נכנס לכלא אחרי שבמהלך הנסיון לגלות מה קרה לה הוא שיתף פעולה עם אמא שלה (כמה שהיא חסרה בעונה הזו!) שהיתה במקום ה-6 ברשימת ה-MOST WANTED. אחרי שעלו עליו שהוא עבד איתה, הוחלט שהוא ייכנס לכלא (שנה בערך אחרי שסידני מתה כביכול) ולא יוכל לקבל מבקרים. במהלך הפרק סידני מצליחה להשיג איזה שבב שחשוב ל-CIA ומאיימת להרוס אותו אם לא ישחררו את אבא שלה. היא משיגה את שלה בסוף (נכון שהיה דמיון לפרק הראשון בעונה הראשונה?). וסלואן כביכול נהיה איש טוב עכשיו. הוא שיתף מידע מודיעיני עם ה-CIA וכעת עומד בראש ארגון צדקה עולמי. אני רק בפרק הרביעי של העונה הזו, אבל אין לדעתי סיכוי שהוא באמת הפך את עורו. ושמו את וויל בתכנית להגנת עדים, ככה שגם אותו לא רואים עכשיו. וזהו בערך. אני רוצה שאמא של סידני תחזור...היא שדרגה את העונה השנייה בכמה רמות טובות. אוף.

shirshir9

New member
לא יודעת אם צריך לשים ../images/Emo58.gif

אבל אתה רוצה להגיד לי שאימא של סידני לא תחזור בעונה הזאת???? וואט דה פאק!!! זהו היא פשוט נעלמה זה לא נראה לי הגיוני!!!
ומה יספרו איך וויל שרד כי בפרק האחרון של העונה השנייה הוא נראה מת... חוץ מזה תודה על התקציר הרבה דברים נראים קצת יותר ברורים עכשיו

Lanni

New member
זה הזוי? חכי לפרק 3X09 ../images/Emo6.gif

וכן, מסבירים את זה שם.. ולא אני לא מתכוון לגלות כי חצי מהעונה ה3 מתבססת על זה

shirshir9

New member
או.קיי ../images/Emo4.gif

טוב אני כבר מחכה לראות את זה!!! אופפ שירדו לי כבר הפרקים...

למעלה