אוקי...

*GormE*

New member
אוקי...

הנה קישור למה שעבדתי עליו רוב הזמן האחרון והעלתי את שלבי ההכנה וגם כי ביקשו שנבי דברים עם רקעים וזה יש לי קומיקס בשלבי הכנה אבל נראה מה יצא מזה. לבנתיים:

Scum Bunny

New member
מה זה אמבלם?

כי נראה שהם הוסיפו אותי לרשימת ה ICQ שלהם, אבל עוד לא יצא לי לשאול אותם למה.

yonabarak

New member
נראה פחות טוב

בגרסא הקודמת, שבה רק הדמויות היו צבועות, היה קונטראסט מגניב בין הדמויות לבין הרקע הלבן. הרקע עכשיו יפה, אבל הציור בכללותו פחות מרשים. אם הרקע כל כך כהה היה עדיף שהדמויות יהיו בהירות יותר. תגיד גל, נראה פעם תוצרת קומיקס אמיתית מאמבלם או שזה יישאר הוצאה וירטואלית?

Emblem Wearer

New member
תוצרת (חוץ) לארץ

בניגוד ל"קומיקום" או כל מיני מפעלים ציוניים אחרים, קבוצת "אמבלם" התמקדה מאז ומעולם ביצירת קומיקס באנגלית, תוך פנייה לקהל בינלאומי (כולל את לקהל הישראלי שמורגל בקריאת קומיקס באנגלית). לכן, אין בכוונתנו לנסות ולהפיק חוברת להפצה מסחרית בעברית או אפילו להתחיל בהוצאה לאור עצמאית בארץ בתקופה המיידית. סביר מאוד להניח שמוצר שלנו שיראה אור בלעז, יופץ בארץ ואולי יתורגם במסגרות שונות. רוב חברי הקבוצה נמצאים במהלך לימודים אינטנסיביים ב"בצלאל", מה שמקשה מבחינה חוזית להוציא לאור דברים תחת מותג "אמבלם" (ענייני זכויות יוצרים וכדומה) וגם מעמיס את חברי הצוות בפרוייקטים מחוץ למסגרת "אמבלם". לשמחתי, אני מסיים הקיץ את השנה הרביעית והאחרונה שלי באקדמיה, כך שסוף סוף אוכל לחזור ולהציג ביד חופשית את הפרוייקטים של "אמבלם". בנוסף לכך, עבודת הגמר שלי ב"בצלאל" תהיה חוברת קומיקס באורך מלא שתופק במספר מוגבל של עותקים. חברי "אמבלם" נוספים (כולל מצטרפים חדשים כמו איבי) עשויים לקחת חלק בפרוייקט זה. קרוב לוודאי שחוברת מוגבלת זו כן תופיע תחת מותג "אמבלם" בסופו של דבר. אפשר בהחלט לכנות פרוייקט זה, כסנונית ראשונה של "אמבלם" שרואה אור בישראל. כמו רוב הפרוייקטים שלנו החוברת תהיה באנגלית. אני מניח שהשבתי באריכות לשאלתך, גל. נ.ב: תסלחו לי על שגיאות הכתיב, ההודעה נכתבה במקלדת ללא איות עברי !!!

*GormE*

New member
כן כן כן

אוף, אין לי מה להוסיף אבל אני עובדת עכשיו על משהו מעניין וצנוע אז בנתיים זה יספק עד שיצא משהו מלא

למעלה