אוקי: זה נכון שההופעה המיוחדת בבארבי בפורים זה סחרוף כי אם כן אני שם!
M Music is my life New member 12/3/03 #2 וול... בפורים סחרוף נמצא בארה"ב בסיבוב הופעות... אבל אתמול היתה הופעת הפתעה בבארבי והיא כן היתה של סחרוף... כמו שכבר ציינו בכמה שרשורים פה הלוואי שבפורים תיהיה עוד הופעה כי אז גם אני אהיה שם
וול... בפורים סחרוף נמצא בארה"ב בסיבוב הופעות... אבל אתמול היתה הופעת הפתעה בבארבי והיא כן היתה של סחרוף... כמו שכבר ציינו בכמה שרשורים פה הלוואי שבפורים תיהיה עוד הופעה כי אז גם אני אהיה שם
צ צפרדע עם שיניים New member 12/3/03 #3 לא נורא..... בתחילת אפריל הוא יופיע בבארבי כמה פעמים אני כבר סופרת את הימים....את השעות....את הדקות.....אההההההההההההההה ~יום נעים~
לא נורא..... בתחילת אפריל הוא יופיע בבארבי כמה פעמים אני כבר סופרת את הימים....את השעות....את הדקות.....אההההההההההההההה ~יום נעים~
T TAMAR THE SUPER GIRL New member 12/3/03 #5 אמריקה וברי נכון יש לו שם שילך שמה, נכון שאני בטוחה שעם הקול שלו גם בעברית ילך, או פשוט יתרגמו, אבל לא הבנתי עדיין- למה אמריקה? משהוא יכול להסביר לי מה קורה פה?
אמריקה וברי נכון יש לו שם שילך שמה, נכון שאני בטוחה שעם הקול שלו גם בעברית ילך, או פשוט יתרגמו, אבל לא הבנתי עדיין- למה אמריקה? משהוא יכול להסביר לי מה קורה פה?
Y Yael Floyd New member 13/3/03 #6 מיאמי נייס ודי נעים ../images/Emo9.gif ולא זורקים שם אבנים... יש גבול, אין גבול, הוליווד כבר לא זוכרת איך ומה? כמה שירים אפשר לכתוב על אמריקה?!?!??
מיאמי נייס ודי נעים ../images/Emo9.gif ולא זורקים שם אבנים... יש גבול, אין גבול, הוליווד כבר לא זוכרת איך ומה? כמה שירים אפשר לכתוב על אמריקה?!?!??