אוקע אז עלתה בי מחשבונת...

Zoharrr

New member
אוקע אז עלתה בי מחשבונת...

אהמ אני חברה בעוד איזה פורום אחד בתפוז ובעוד פורום בהייד פארק(על הפניםההיד פארק הזה) אבל הפורום סינרגיה בהייד פארק זזה משו מזה מיוחד, אנחנו שמה כמו משפחה, את החברה הכי טובה שלי הכרתי שם. כולם מכירים את כולם (כמעט כי אנחנו מלאאא אנישם) וזה ממש כייף להיות ככה וחשבתי שהאנשים פה הם אחלה אז למה שזה לא יהיה ככה גם פה? תרשמו כאן אייסיקיו/מסנג'ר/מה שבא לכם ודיי בחופש הגדול מפגש פורום תמיד דיברנו על וזה אפעם לא יצא לפועל. (אבל לא בין ה 29 ל 6 עד ל 26 ל ד כי אני חצי לא באר וחצי באיזה מחנה עם המשלחת!) שלי [email protected] 227113157 חסר לכם אם אין פה שיתוף פעולה! מתעליכם.

twigy

New member
נכון ולדעתי גם צריך לצרף תמונה

תמיר 73187372 בן: 20 מי: באר שבע

קטרפי

New member
אנע ../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

איציק
306684683 גיל
17 בית
רחובות וסביר להניח שאני לא יבוא למיפגש, צבא מסריח והכול אבל תהנו לכם

Beyond Time

New member
Ich!

*אמיר *19 *אזור הצפון (יש כאן עוד צפוני ד"א?) *חייל *112494015 There you go...

מיטללל

New member
מבחינתי - בכיף

אין לי בעיה גם עם יוני. רק לא בשבוע האחרון שלו.. שמישהו יקח את האחריות ויאללה

pain is MY love

New member
מפגש פורום זה רעיון מעולה

רק לא ביוני כי אני סוגרת בערך את כל החודש בבסיס חחחחח בסוף יוני ב"ה אני אהיה הרבה יותר פנויה...

Cobe Anan

New member
I_; I

מימין לשמאל: רועי, 21, זכרון יעקב (liontamer) קובי, 23, כרכור. (Cobe Anan) עמרי, 21, חיפה (אינתי עומרי) לי אין אייסי, ולכן גם אין לי את המספרים של עמרי ורועי..

liontamer

New member
מלאכונים?!?!?!?!

WTF???? רואים שלא ראית אותנו עושים מסל"צים.... לאון כבר לא כל כך שם בדוי?

מלאכונים?!?!

מלאכונים?! יאללה לעוף למגדל 7! טוב, תראי אמרו הרבה דברים, אבל אני מלאכון, ובטח לא של צ'רלי. לוסי לו מלאכונית שלו, וגם זה עדיף בלבוש מינימלי. לוחמים אנחנו! לוחמים שמגינים על המולדת! עייפים קצת אמנם, אחד בדימוס ואחד עוד שניה יהיה, אבל עדיין. אם כבר כינוי אז לוחמים. לא מלאכונים...

בשלולית

New member
אהבתי את הרעיון ../images/Emo13.gif

וסורי על הנתק הרציני.... בגרויות... אתם יודעים... אני אשמח להגיע למפגש פורום אבל מישהו באמת צריך לקחת על עצמו לבדוק תאריכים...הייתי עושה את זה אבל הממ אין לי זמן... אני שקועה עמוק בבגרויות... עוד 3 שבועות נגמררררר בלעחס שיגיע כבר.. אז הממ.. אני הדס למי שעוד לא מכיר.. ואני עוד 3 חודשים בת 18
איי סי קיו : 316757915 מסנג'ר : [email protected] ותמונה שלי... מלפני חודשיים בול..

למעלה