אוקראיניות כחולות עין...

ostirol

New member
אוקראיניות כחולות עין...

אני אוקראיני (אומנם יהודי אבל בכל זאת, אוקראיני!) כל אבותי ואבות אבותי היו כחולי עין (הנשים וגם הגברים) בני הדודים שלי כחולי עין, אחי אימי סבתי פשוט כולם! (אהה.. וכן גם הם אוקראינים!) רוב ה"רוסים" בישראל הם אוקראינים בין אם הם או אבותיהם הגיעו מאוקראינה. ולעניין אני מחפש אוקראינית (אפשר גם רוסיה
) כחולת עין, להכרות רצינית ואני לא חושב שקטי היא מכוערת (המזכירה השנייה זו שהתמודדה איתה על התפקיד הייתה ממש מכוערת!) קטי (כמו גם אסתי) יהפכו בסוף הפרק, לדעתי, ליפיפיות והמנכ"ל של החברה יתחתן איתה... (זה כל כך טיפוסי עד שזה כואב)

m a r i n i

New member
עוד פעם אתה ?! ../images/Emo2.gif

כמה פעמים צריך להגיד לך בשביל שסופסוף תפנים שזה לא פורום היכרויות ?! אני רואה שיש לך קליטה יותר קשה משלי חה חה חה
ואם בא לך להכיר מישיה לך לפורום היכרות או משהו , אבל בכל זאת אני לא מאמינה שאפשר לפגוש את החצי השני שלך מהפורום , זה סתם שטויות לדעתי..אבל אם אתה מאמין בזה לך לפורום הכרויות ודי חלאס רד מזה מהפורום שלנו חחחחחחח
ומה אכפת לך אם היא אוקראינית או אשכנזיה או מרוקאית ?! בגלל צבע העינים ?! איזה מוזר יש גם מלא יפות עם עינים חומות ולא חייב עינים כחולות חחחח.. טוב עינים כחולות הכי יפה והרבה שמים עדשותת ... ויש גם מלא לא אוקראיניות עם עינים כחולותת.. !! חחח כפרה עליי לי יש עינים כחולות
טובב נו הפנמתת ?!!? ולא ניראה לי שתמצא כאן מישהי שתרצה להכיר אותךך ...

ludashit

New member
../images/Emo2.gif יאאא איזה רעהה!!!

לא היית צריכה להגיב ככה!!! את ממש רעה!!! תני לו לחיות באשליות שהוא ימצא כאן אוקראינית!!! למה להרוס??? חחחחחחחחחחחחח!!!

ludashit

New member
אני לא מבינה , למה הפורום

רדום???
אוףףףףף משעמם לי!!! יאללה איפה כולםםםםםםםם!!!

m a r i n i

New member
כנראה כי אין פרקק =]]

אבל דווקא יש פה מה לעשות גם מתי שאין פרקקק ואיזה כיפפ מחרר ישש =]]

m a r i n i

New member
אני לא מבינהה ..

אמרתי הכל בנימת צחוק בלי קשר להעליב ולא אמרתי שומדבר מעליב.. סתם אמרתי שזה לא פורום היכרויות וזהה.. ולמה להגיד שאני ממש ממש רעה ?!? זה פוגע חחחח אוליי אתם לקחתם את זה ברצינות כי אתם כבר מבוגרים וזהה אתם גמרתם תבצפר מחפשים חבר\ה מתחתניםם... ואני סהך הכלל רק קטנההה בגיל ההתבגרותת חחחחחחח רק בת 14 כיתה ח' חחחחח =\\\ וואוולי אני לא לוקחת הכל ברצינותת לי יש השקפות עולם אחרות משלכםםם ואתם לקחתם הכל קצת שונהה.. וועוד פעם אם באמת העלבתי [דווקא שלא נדמה לי] אז מצטערתת =[[

אנוש14

New member
נוכון מאוד.

נירא לי הוא מחפש בת לפי התיאור שהוא נתן אבל ככההוא בחיים לא ימצא..כי לא יודעתת זה לא הולך ככה שמחפשים והופ מוצאים בידיוק התיאור שהוא נתן...תמיד חסקר משהו.. ובאמת שילך לפורום ההיכרויות.. ואגב לי העיניים כחול מעורבב ירוד ומעורבב אם אפור..חיחיח

m a r i n i

New member
מממממממ...

ואני בכלל מאמינה באהבה חחחח.. אני לא חושבת שאני אוכל לקיםם יחסים עם מישהו שהכרתי דרך הפורום.. אני חושבת שאפשר להתאים את האדם הנכוןן פנים מול פנים ולא בפורום,, ואני חושבת שלא צריך לחפש מישהו רק ע"פ האוקראיניות ועינים כחולות חחחחח צריך גם למצוא בנאדם שיאהב אותךך ולא יהי איתך רק בגלל שיש לך ריבועים בבטן ועינים כחולותת..וצריך שייה לו גם אופי טובב והכלל.. ועצה אחת לך-->אני חושבת שלא תמצא כאן או בכל פורום אחר מי שתאהב אותך באמת ושיהי לכם קשרר חזקק ורציני.. תסתכל סביב אולי יש מישהו שאוהב אותך באמת ותעשה אותך מאושר רק אתה לא מבחין בהה.. אני אומרת לך מכל הלבבב..
אהה וסליחה על מה שאמרתי חחחחח

ludashit

New member
טוב ,מרינוש מה נעלבת?? ../images/Emo4.gif

זה היה בצחוק!!! נו!! סליחה אם פגעתי!!

m a r i n i

New member
חחחחחחחח לא ממש לאא ../images/Emo6.gif

ואת לא פגעתת ואין על מה סליחה חחחחח כפרה עליךךך
איזה שרשור מעפןן כולם "נעלבים" פהה חחחח

white angels

New member
אתה בררן../images/Emo11.gif

שאני אבין חח..אתה רוצה להמשיך את המסורת של כחולי עין בגלל זה אתה מחפש מישהי כזו? אם כן שיהיה לך לבריאות..

למעלה