אוק - בוסטון סיכומון

Krit123

Well-known member
הסלטס ניסו לשדל אותם לשלשות ולמינון לו דורטי גבוה (אשכרה שמר את הטוב לסוף) בהסטה המוכרת של קייפי אליו והרכבים גבוהים. הת'אנדר בתורם ניסו לשדל לאייסו באמצעות חילופים ו-וואלה שתיהן זרמו ולא ניגשו מיד להתאמות.
עד ההפסקה בוסטון תקפו מוקדם בניסיון לנצל קרוס מאצ'ס ויתרון סייז מול הרכב שופע גארדים ועשו עבודה יפה, כולל בטרגוט של אייזיה שראה פחות מגרש בהמשך.

מחצית שנייה מפלס ההאסל בשיאו והריצה נעשתה מול הרכב גבוה מחוזק בהאוזר ופריצ'ארד, הרכב גרוע למעמד. למאזולה יתרון 5-2 בפסקי זמן והוא לא לוקח אחד או מבצע חילוף.
בראון שקלע 19 בירידה להפסקה הסתפק ב2 בהמשך כמיקרוקוסמוס של הקבוצה (שברו שיא שלילי לנקודות ברבע בק טו בק בשנייה), הגנה מצוינת של טנשטיין בחילופים/בטבעת ובכללי לא הלכו אליו מספיק.

רבע אחרון מוכיח ששיי ראוי לmvp עם יכולת כבירה בשני צידי המגרש ווויגינס יצא גדול, לדעתי הערך שלו בקבוצה גבוה משל קארוסו, בקטנה. היה משחק נהדר ושיפוט שאפשר להרביץ, בעיקר לת'אנדר. הייתי מקנטרן על הקיבעון של בוסטון בכל הנוגע לשלשות, התעלמו מכושר הקליעה, אך ההגנה עשתה להם חיים קשים מאוד.

anfield1

Member
אוקלהומה נתנה היום תצוגה מרשימה לא פחות אצל הניקס.
חוויית צפיה.
למה SGA יכול להיות MVP? כי מעבר לזה שקשה מאוד מאוד לעצור אותו כשהוא תוקף אותך, הוא פקטור משמעותי בהגנה. תסתכלו איך גרם לקהל של הניקס לשרוק בוז. היה שם רצף של 2 דיפלקשנים לחטיפות, שיירשמו על שחקנים אחרים ולא על שיי, ואז גם בלוק. שחקן ענק.

קארוסו היה טוב מאוד העונה במשחקים ששיחק, מאוד אקטיבי בהגנה. האחוזים ל3 השתפרו עד שנפצע שוב.

יש שחקן שרוב האנשים לא מכירים ברוטציה של אוקלהומה, אג'יי מיצ'ל. בחירה סיבוב 2 מהקיץ, התחיל לתפוס דקות משמעותיות בתור ball carrier שעולה מהספסל. נראה ממש טוב, כמו עוד בול פגיעה של פרסטי. לצערי נפצע וייעדר 3 חודשים - שחקן מאוד מעניין.

30 שנה אני רואה משחקים של סיאטל/אוקלהומה - קבוצה כזאת חזקה עוד לא ראיתי.
ממש מחכה לראות אותה בסגל מלא. הפוטנציאל מדהים.

Krit123

Well-known member
יש שחקן שרוב האנשים לא מכירים ברוטציה של אוקלהומה, אג'יי מיצ'ל. בחירה סיבוב 2 מהקיץ, התחיל לתפוס דקות משמעותיות בתור ball carrier שעולה מהספסל. נראה ממש טוב, כמו עוד בול פגיעה של פרסטי. לצערי נפצע וייעדר 3 חודשים - שחקן מאוד מעניין.
ההוא שרציתי בדנבר. אחלה שחקן ברוטציית גארדים אינסופית
30 שנה אני רואה משחקים של סיאטל/אוקלהומה - קבוצה כזאת חזקה עוד לא ראיתי.
ממש מחכה לראות אותה בסגל מלא. הפוטנציאל מדהים.
וואה וואי איזו הצהרה נתת פה. טובה מהקבוצה של קיידי-ראס-בייבי הארדן-איבקה? טובה מהקבוצה של קיידי-ראס-איבקה-מרטין?

חיסלתם את הניקס ויצא לי לחשוב על זה שאין קבוצה טובה מכם מטווח הביניים, קח את המיד ריינג' של שיי וג'יי דאב ותוסיף את הפלואטר של הארט

anfield1

Member
ההוא שרציתי בדנבר. אחלה שחקן ברוטציית גארדים אינסופית

וואה וואי איזו הצהרה נתת פה. טובה מהקבוצה של קיידי-ראס-בייבי הארדן-איבקה? טובה מהקבוצה של קיידי-ראס-איבקה-מרטין?

חיסלתם את הניקס ויצא לי לחשוב על זה שאין קבוצה טובה מכם מטווח הביניים, קח את המיד ריינג' של שיי וג'יי דאב ותוסיף את הפלואטר של הארט
בסופו של דבר הטענה הזאת תיבדק בפלייאוף נכון? בעונה הרגילה זה כבר מוכח, תשים לב לקצב הנצחונות וזה כשהקבוצה לא בריאה והשחקן מספר 2 שיחק 10 משחקים העונה. אתה חושב שהקבוצות שציינת היו שומרות על קצב גבוה בלי השחקן מספר 2 שלהן?
רמת ההגנה אחרת לגמרי, באוקלהומה של השנה כל השחקנים יודעים לשמור, קופצים לדיפלקשנים, נלחמים.
תדמיין מה יקרה כשצ'אט יחזור...הפוטנציאל ההגנתי פשוט מטורף.
מה יקרה בפלייאוף? הרף שהקבוצות שציינת הציבו לא כל כך גבוה, פיינלס אחד - הרבה בגלל פציעות.
נחכה ונראה מה הקבוצה הזאת שווה בסדרות.
אני רק שוב מציין את העונה הרגילה, יש פה קבוצה שעושה 33-6 בלי שחקן ההגנה מספר 1 שלה פרט ל10 המשחקים הראשונים ובנוסף גם הרטנשטיין לא פתח את העונה כי שבר את היד בפרי סיזן.
עם סגל מלא, יש פה סכנה לשיא של גולדן סטייט.

אני חושב שאני יודע מה הן 2 הבעיות הכי גדולות של הקבוצה שבסופו של דבר יכולות למנוע ממנה אליפות:
1. אחוזים לשלוש, בפלייאוף יצופפו את האמצע כי אי אפשר שלא נגד שיי וג'יילן וויליאמס - אתה חייב או שתחטוף. דורט/צ'אט/וואלאס/וויליאמס - הם יקלעו את השלשות החופשיות שיקבלו? זה לא given. אם זה לא ייכנס באחוזים גבוהים זה יסתיים כמו הסדרה נגד דאלאס.
2. אני שוב חוזר לאג'יי מיצ'ל. הסיבה שהוא קיבל כל כך הרבה דקות בקבוצה זה כי כששיי על הספסל חסר לקבוצה הזאת עוד פליימייקר, זה מורגש מאוד אפילו במשחק היום נגד קבוצת הג'י ליג של פילדלפיה. אג'יי מיצ'ל נתן אחלה דקות של ריכוז משחק, אני חושב שהפציעה שלו היא מכה גדולה. הייתי אומר שהקבוצה צריכה ללכת לטרייד עבור שחקן בטייפקאסט הזה אבל כשאתה על רצף נצחונות של 70+ זה אולי קצת מגוחך. עדיין, מבחינתי הדקות ששיי על הספסל לא מנוהלות בצורה חכמה, הן מסתיימות הרבה פעמים באייסולשן של שחקן דרג ב' (ג'ו/וויגינס) וזריקה קשה.

למעלה