אוראילי יפתיע מחר!!!!

יש מרץ

New member
אוראילי יפתיע מחר!!!!

השקרים ברשת האינטרנט לא יעזרו ושלטי הענק ברחובות על "כרישי הנדל"ן) לא יועילו. אוריאלי יפתיע מחר את כולם. גם את עורכי הסקרים שצפו ניצחון לפרס ב- 3 מערכות בחירות. תושבי הרצליה ילכו אל הקלפיות ויוכיחו למרץ (גרמן היא בכל זאת מהמפלגה שלנו, מה לעשות) שלא נותנים 1.8 מיליון שקל למתמודד שמתבייש במפלגה שלו. אוריאלי יפתיע!!! הכסף לא ינצח!!!!

וגם רשפי תפתיע ובגדול

מי שחשב שהיא תעלם מהמפה הפוליטית, טעה ובגדול, רשפי תשיל לקחת חלק מהנוף הפוליטי. אגב אני מתבייש בשביל לכם (מפלגת מרצ) שהסכמת לתת לה 1.8 מיליון ש"ח והיא רצה בשם של אחר, מה שכן מחר היא תקבל מבוסה מאוד קשה... קדימה צאו לקלפי מחר ונראה את התוצאות האמיתיות-מה ההרצליינים החליטו...

Turquoise19

New member
אתם חושבים יותר מדי..

ומה שכתבתי על אוריאלי אינו שקרים. א. הוא כריש נדל"ן. ב. הוא קבלן מאפיונר. ג. כולם יודעים מה האינטרסים שלו בעיר, לנדאו 2. הוא לא ייבחר לראשות העיר, גם לא רישפי הבבונית תיבחר
אז באמת הגיע הזמן שתפסיקו לחלום ותתעוררו למציאות הרבה יותר טובה.

בנזין 95

New member
לא תהיה שום הפתעה, הראל לוקח בגדול

ולא רק הראל, אלא גם רשימת ההורים למועצה הר כולנו נצביע: הרצליה ר א ל

בנזין 95

New member
ועוד משהו

.......הראל .....הראל ...הראל .הראל .הראל ...הראל .....הראל .......הראל

Salem

New member
כרישים יש בים

ובהרצליה אין נדל"ן. הכל בזכות גרמן. אגב, "רישפי הבבונית" - מאוד בוגר. סתם הערה: אחד העיתונים הגדיר אותה כמועמדת הכי סקסית בשרון
טוב שאין לעיתונים מה לעשות.

בנזין 95

New member
אבל בהרצליה ייבשו את הים

ותוך כדי כך עלו כמה כרישים לחוף. ואז באו היחצנים הבזבזנים, והצליחו לבלבל ת'כרישים, אבל הם התבלבלו גם בעצמם, והתוצאה הייתה סמטוכה אחת שלמה. ופתאום הופיעו ההורים ההראלים, ומאז חיים תושבי הרצליה בעושר ובאושר עד עצם היום הזה.

Turquoise19

New member
מה זה סקסית..../images/Emo35.gif דיברתי על האופי.

יצא לי לראות בערוץ 8 ובערוץ ה"נשיונל ג'אוגרפיק" את חיי החברה של הבבונים באפריקה.. ההתנהגות שלה די הזכירה את חיי החברה שלהם. לא דיברתי על היופי החיצוני שלה, הוא לא מעניין אותי.

Turquoise19

New member
שמנו לב איך אוריאלי "לקח" ../images/Emo13.gif

עם 23% לטובתו, אפילו לא הגיעה למותניים של גרמן..
כדאי שיעשה לכולנו טובה ויישאר בתפקידו כקבלן ואז אולי יבין שהקנטרנות שלו והאנטי שלו רק הזיקו לעסקים שלו.. יש לו מספיק זמן לקלוט את זה, 5 שנים לפחות
אבל לפחות צדקת בדבר אחד: "הכסף לא ינצח!!!!"

למעלה