אוראל סיבה נוספת לחיות

פוריה3

New member
אוראל סיבה נוספת לחיות

ליאם שלי היה האור בחיי,בשנתיים וחצי שהיינו מאושפזים במחלקת אונקולוגיה ילדים בשניידר,למדנו להכיר רק אותו ,ואת בני הבכור אוראל מנסיבות המחלה של ליאם קצת הרבה דחקתי לפינה,היום זה ארבעה חודשים אני לומדת להכיר את הבן הבכור שלי,אך עדיין הקושי הרב נמצא בכל מקום,הבית שלנו מלא תמונות של ליאם,ולפעמים אני יושבת ומסתכלת על האלבומים המשפחתיים שתמיד נראת המחלב (קרחת ,וצבע חיוור-מהטיפולים הכימותרפיים)אבל בכל זאת אני רואה שליאם נאבק לחיות ואני יודעת שהוא כל כך רצה לחיות ,היהה לי ילד גיבור קטן ,שנלחם עד הנשימה האחרונה שלו,3 בועות רצוף היינו מאושפזים ,ספירות הדם היו נמוכות מאוד אחרי השתלת מח עצם,ופטריה ארורה התפתחה בראשו וחיסלה אותו ,לראות אותו במצב של צמח שבר אותי ואת בעלי ואת כולם לרסיסיים,אתם לא מתארים לכם ,עברתי 3 שבועות של גהינום בידיעה שהבן שלי גוסס,ואני לא יכולה לעשות כלום ,רק להיתפלל ולהחזיק לו את היד,ב 3 שבועות,דיברתי עם בורא עולם והיתחננתי אליו שבני ליאם לא ימות ,אך תפילותי היו לשווא-מאז אני מתמודדת בשכול (למרות שהחיים" ממשיכיים")-מה שאני באמת רוצה לומר זה שעכשיו הלבד הזה ,הבלעדיו=צריך ללמוד לחיות בלעדי הגוזל הקטן שלנו,למרות שהוא בליבנו כל הזמן,זה לא רותו הדבר ואף פעם לא יהיה...,עכשיו אוראל ממלא את חיי ואני מאוד אוהבת אותו ,ובשבילו ורק בשבילו אני ממשיכה את החיים...

דליה ח

New member
פוריה

כמו שכבר כתבתי כאן, הקטע שאת מתארת, לשבת על יד ליאם {קשה לי אפילו לחזור עת המילה שתיארת ], ואת לא יכולה לעשות כלום, ולהתפלל ולהתחנן לאלוהים שיושיע, זה בעיני הגיהנום בהתגלמותו. אני קוראת ולא שולטת בדמעות. יש כאלה שאומרים שאלוהים שומר על הילדים הקטנים, לכל אלה אני מציעה לקרוא את מה שאת כתבת כאן. כל כך מקומם, שנגמרו לי המילים............................

פוריה3

New member
החיים רצים אל תבזבזו אף רגע

דליה יקירה, אלוהים זו האופציה האחרונה להאמין במשהו ,במשהו שיכול לרפא סרטן -לוקמיה-מבחינתי ועל הדרך בה גדלתי אלוהים הוא כל יכול,ברגעים קשים אלה האנשים המאמינים האדוקים אומרים"אלוהים נתן אלוהים לקח יהי שם ה מבורך"כשאמרו את זה בחודש שהיינו בקבר אמרתי בכל יהי שם ה מקולל על שלקח לי את ליאם,כולם כמובן הבינו את כאבי,אבל מאותו היום אני פוריה אחרת ,פוריה שחיה חיים של חופש של חילול שבת (ואוהבת את זה)מטיילת עם בני אוראל,-היום אני בלי גבולות לגבי דת,ותאמת אני לא יודעת עם פעם אני אאמין במשהו שקוראים לו אלוהים,הרי ממנו התאכזבתי קשות,-מה שאני יודעת לגבי אלוהים זה רק שהוא לקח לי את התינוק שלי בייסורים,ובאותה מידה לפי כוחו ועוצמתו הייתי יכולה לראות נס ומהיום אני קוראת מכולם לחיות את החיים לפי רצונכם ולהנות מכל רגע בעיקר רגע משפחתי

שרון123

New member
גם אני כמוך../images/Emo14.gif

מאז שירדן חלתה כבר התחלנו לכעוס ולהפסיק לשמור. וככל שהמחלה התקדמה, האמונה ירדה והכעס גבר.

אין ספק שרק עבור הילדים

הסיוט שאת מאתארת שעברתם, אני מכירה אותו טוב כל-כך לצערי. אנחנו עברנו אותו פעמיים. בפעם הראשונה רותם היה בן 4, עבר ניתוח לא קל והמצב שלו התדרדר. חודשיים היינו מאושפזים בטיפול נמרץ בהדסה עין-כרם. אני ובעלי פשוט גרנו שם, לא יצאנו מפתח בית החולים אפילו לא פעם אחת. שכרנו שם חדר והיינו לידו 24 שעות. למזלינו לא היו לנו אז עוד ילדים ולכן יכולנו להיות שם. אין לי ספק שרותם בחר אז להשאר איתנו עוד קצת כי ידע שאם היה עוזב אותנו כבר אז, אני ובעלי היינו נכנסים לרכב ומדרדרים את עצמינו לתהום או משהו. בפעם השניה כבר היה לנו את אלון, והייתי בהריון עם נדב, ואז רותם בחר ללכת. שבוע של גיהנום בטיפול נמרץ שניידר, עד שלבסוף החלטנו לגאול אותו מיסוריו ולנתק אותו ממכשירי ההנשמה. אלוהים אני אפילו לא מסוגלת לכתוב על זה, אני לא מסוגלת לחזור לזה בכלל, זה מפרק אותי. השורה התחתונה, אלמלא הילדים האחרים שלנו אין לי ספק שלא היינו מסוגלים להמשיך. הם מכריחים אותנו, הם נותנים לנו את הכוח, הם מאירים לנו את החושך. פשוט כך.

למעלה