אורגזמה ולידה

עיגולית

New member
אורגזמה ולידה

בעקבות הכתבה של אודנט, מעניין אותי, יש פה מישהי שחוותה אורגזמה בזמן הלידה?

mise

New member
ממש לא.

חוויתי הנאה כשהראש יצא, הנאה צרופה שלא משתווה לשום הנאה אחרת בעולם, אבל בלתי אפשרי להשוות אותה לאורגזמה. אנרגיית האורגזמה נראית לי קצת לא שייכת בזמן לידה, היות שלידה זה יציאה החוצה והאורגזמה זה כיווץ פנימה.

קראתי על זה

על אישה שבמהלך הלידה חוותה אורגזמה מתמשכת. מה גם שבן זוגה עזר לה בזה. לאט לאט אנשים מחוץ לבית שלה התגודדו. ובזמן של השיא כשראש התינוק יצא היא עשתה קולות של אורגמה. ובסוף שמעו את בכי התינוק. האנשים בחוץ מחאו לה כפיים. אני אישית לא חוויתי. אבל לא הייתי מתנגדת... D-:

שָׂרָה

New member
הסיפור המדוייק על זה היה כך:

היא בצירים אורגזמיים בבית והיא צועקת באקסזטה: אלוהים, הוי אלוהים, כן עוד הפעם כן כן אוי אלוהים עוד פעם עוד פעם עוד פעם!!!!! ואז כולם בחוץ מחאו כפיים חשבו שזה היה מין סוער במיוחד
ואז כולם השתתקו בתדהמה כאשר שמעו את בכי התינוק... לגבי הלידה שלי עם ציפי, הרגשתי קצת אורגזמה, עם כאב ההכתרה מה שגרם לי לצעוק בהפתעה.. בכלל רציתי להיות שקטה ולא רציתי לצעוק שהשכנים לא ישמעו אבל זה היה בלי שליטה.

Manty

New member
I feel the baby come down"

. The sensation is ecstatic. I had prepared somewhat for this being as painful as my last delivery had been. Yet this time the pulse of birth feels wonderful! I am building up to the birth climax after nine months of pleasurable foreplay. With one push the babe is in the canal. THE NEXT PUSH BRINGS HIM DOWN, DOWN INTO THAT SPACE JUST BEFORE ORGASM WHEN WE WOMEN KNOW HOW GOD MUST HAVE FELT CREATING THIS PLANET....HE COMES, AS DO I." -From Prenatal Yoga and Natural Birth, by Jeannine Parvati Baker And many more stories here

tamarama

New member
סיפור הלידה השני של אמא לביאה

הוא די קרוב לזה. יש כאן בסיפורי הלידה.

c 2 4

New member
ממש ממש לא, אבל מקנאת במי שכן

בצירים המוקדמים ובהתקשויות היה משהו נעים, אבל אחכ זה כבר היה כואב. כשהראש יצא יש תחושת הקלה ענקית, אבל לא הרגשתי משהו שקרוב לאורגזמה

debby12

New member
מנהל
אולי נשאל את ד"ר שרגא וקסלר ../images/Emo13.gif

שבעבר צירפתי פה קישורים לגבי ידענותו בנוגע לאורגזמות בהריון (1 2). אולי הוא מומחה לחוויות אורגזמות בלידה?
עכשיו ברצינות - אין לי מושג. יכולה לומר שבאמצע מלחמת העולם עם הצוות של "ליס" לא חוויתי אורגזמה וגם לא שום דבר שקרוב לזה.

ס ו ל ה

New member
נראה לי שאורגזמה בזמן לידה

יכולה להיות יופי של פרסומת ללדת בית חי חי חי הלוואי עלי!

עיגולית

New member
תלדי בבית ותהני מאורגזמה מתוקה...

מוזמנות להמציא סלוגנים ללידת בית אורגזמית.. לא יודעת, כל הזמן מדברים על זה, ואפילו בלידה הקודמת שלי, המיילדת רמזה לבן זוג שלי ולי שנלך לעשות סקס וכאלה. אבל זה הדבר האחרון שיכולתי לחשוב עליו????? אולי אם היולדת נכנסת ל mode מדטיביבי משהו, רגוע מאוד, אז את יכולה להכניס את עצמך גם למצב של אוגזמה אבל.... קטונתי

לא אורגזמה

אבל כשעמד לצאת הראש הייתה לי הרגשה של הלם מעורב באי אמונה שאצליח להוציא אותו וגם קצת אקסטזה (משהו מוזר, שמין הסתם לא חוויתי לפני-לידה ראשונה).

ס ו ל ה

New member
משמח אותי לשמוע על תהליך ההכתרה

כמשהו שיכול להיחוות כחיובי, נראה לי מפחיד עד מאד....

סטיוויה

New member
בחוויה שלי זה הרגע הכי כיף בלידה

אני אישית לא נהנית בכלל מהצירים. לא אורגזמה ולא נעליים. צירי הפתיחה נחווים אצלי ככאב חזק מאד ועבורי האתגר הגדול הוא לצלול איתם ולתוכם. אבל מרגע צירי הלחץ וההכתרה-תענוג. לא יכולה בכלל להשוות לאורגזמה אבל מין תחושה אלוהית של שחרור והקלה וידיעה שתיכף יהיה לי תינוק/ת בידיים ועל השדיים. אני הולכת לעשות השוואה לא הכי PC אבל תארי לך שיש לך וואחד קקי ואת מתה לשחרר אותו כבר החוצה. רק שאת יודעת שזה בהתחלה יכאב,להעביר בפי הטבעת את החלק הראשון היותר יבש (אוי אלוהים אני לא מאמינה שאני כותבת את זה בכלל). אבל את גם יודעת שאם תשחררי ותתני את כולך זה יהיה עדיף. ככה זה בערך ההכתרה.בטח יחלקו עליי חלק אבל....לאמשנה.

ואו!!!

תיאור נהדר של חוויית שירותים משחררת...
הלוואי על כולנו לידות כאלה. תודה על הדימויים

mise

New member
גם אצלי בלידה הראשונה ההכתרה

היתה משהו-משהו. וזה הרגע שפחדתי ממנו יותר מכל. הוא היה הרגע הכי כיפי בלידה. כל הצירים לפני זה היו סיוט עבורי, לא יודעת אם הרגשתי את מה שנקרא צירי לחץ וכו', אבל כל מה שקדם (=כל ה - 27 שעות של הלידה) ליציאת הראש היה קשה מאוד מבחינתי. ההכתרה היתה הרגע המפתיע והנעים שבכל העסק. נראה מה יהיה בלידה הבאה.

עיגולית

New member
סטיוויה, אני מודה לך על התיאור

אני אזכור את זה... דווקא השלב הזה זכור לי כחוויה לא מרנינה במיוחד, אבל אחרי התיאור שלך אמרתי לעצמי "וואלה, אפשר לראות את זה ככה", אגב התיאור על הקקי מאוד אמין

למעלה