אורגזמה ללא פליטה

• פותח הנושא ounce
  • פורסם בתאריך

ounce

New member
אורגזמה ללא פליטה

שלום לכולם מקווה שזה הפורום המתאים, אחרי שהגעתי למצב שהגעתי הבנתי שזה קשור ל"טנטרה". באופן טבעי, ללא שום ידע קודם או קריאה, מתוך צורך הצלחתי להגיע למצב של גמירה ללא פליטה (שליטה בשריר) ובכך יכולת לגמור כמה פעמים שאני רוצה ביום. (אגב, הצלחתי להגיע למצב של גמירה באוננות ללא זיקפה...לזה אני לא יודע איך קוראים ואם יש עוד מישהו שיכול). במקרה משיטוטי באינטרנט הבנתי שזה לא משהו שכיח, יש ששואפים אליו, ושהוא קשור ל"טנטרה". ראיתי מאמרים שממליצים להגיע למצב זה, אבל מאמר אחד בנושא משך את תשומת ליבי. היה כתוב שם שדעה של רופא בנושא אומרת שזה לא הדבר הכי מומלץ, כי הזרע נשמר בצינורית הזרע ויוצר לחץ... עבר הרבה זמן וגמרתי כבר הרבה פעמים ככה, אבל אני שם לב לפעמים שלחיצה קלה על האיבר (לפעמים עומד ולפעמים לא) מכאיבה ויוצרת תחושה שיש אכן לחץ. השאלה אם אכן הזרע נשאר בצינורית ולא נספג בגוף? במצב כזה, מה עלי לעשות כרגע? תודה לכולם

פליטה ללא אורגזמה ../images/Emo13.gif

שלום, בוא נתחיל מההיבטים הקליניים. נוזל זרע שמצטבר בגוף (ולא משנה אם עקב עצירת פליטה מלאכותית או המנעות ממיניות) נספג ברובו בחזרה בגוף תוך כדי פירוק תאי הזרע. מקצתו נפלט באופן ספונטני או בעת מתן שתן או סתם כך ללא קשר לכלום. תהליך הספיגה הינו טבעי ואינו קשור להווצרות לחץ, אלא ההיפך, הוא משחרר לחץ מהגוף. מאידך, עצירה מלאכותית של נוזל הזרע בשופכה (אחרי שנוזל הזרע עבר ערבוב עם נוזלי הפרוסטטה) ע"י אחיזה חזקה של האיבר וסגירת הצינורית בהחלט אינה מומלצת ויוצרת לחץ מיותר ואפילו לא בריא. עכשיו טנטרה... אורגזמה ללא פליטה אינה מהווה מטרה בפני עצמה (וכאן רבים מבלבלים את זה עם זרמים אחרים שהיו נהוגים במזרח הרחוק). טנטרה למדה שפליטה, התכווצויות ועוד תופעות גופניות הקשורות לאורגזמה, הינן נפרדות מתופעות אחרות - אנרגטיות, רוחניות, שאף הן חלק מהאורגזמה. תרגול טכניקות טנטריות שונות (הקשורות לתנועה נשימה וקול) מאפשר לאדם המתרגל להניע את האנרגיה המינית בגוף ולפזר אותה ולעשות בה שימוש. התרגולים הללו מאפשרים לאדם (לא מתוך מטרה, זה פשוט קורה ספונטנית) להגיע לאורגזמה גם ללא פעילות מינית כלל, וגם, עקב פיזור האנרגיה המינית בגוף באופן חפשי והטמעתה, לחוות אורגזמה אנרגטית-רוחנית בלי להגיע לאורגזמה פיזית המערבת פליטה והתכווצויות. שוב, גם זו אינה מטרה בפני עצמה. כשאנחנו מרשים לעצמנו לשכוח את כל ההתעסקות המיותרת עם נושא ה"גמירה" אנחנו יכולים להנות ממיניות הרבה יותר עשירה ומספקת. מה עליך לעשות? זה אתה תחליט. המלצה שלנו? תרשה לעצמך להיות הכי טבעי שיש, תהנה מכל היבטי המיניות שלך ועזוב אותך מהנהלת חשבונות של מספר גמירות ביום ואם זה כולל מע"מ או לא. ו...כן, יעשה לך טוב לתרגל וללמוד את רזי הטנטרה, לא בשביל הגמירה או מניעתה אלא הרבה דברים אחרים נפלאים

ounce

New member
תשובה

תודה רבה על תגובתך. אין ספק שללמוד את רזי הטנטרה יעשו לי טוב (וגם לכל אחד אחר), אבל איני יכול כרגע (אני *מאוד* לחוץ בזמן בחודשים הקרובים, אז אולי לאחר מכן). כשאמרתי שאני עוצר את הפליטה, התכוונתי שזה על ידי שליטה בשריר המיועד לכך (אולי נקרא "שריר ה-pc", לא יודע), ולא על ידי החזקה של איבר המין. לא ידעתי היכן לפרסם את ההודעה, אבל קראתי שאורגזמה ללא פליטה קשורה לטנטרה אז חשבתי שזה הפורום הכי מתאים. הבנתי שגמירה ש*כן* כוללת את ההתכווצויות ואת מה שנלווה לגמירה, אך ללא פליטה, כן קשורות לטנטרה והופכות את הגבר ל"מולטי-אורגזמי" כביכול (קראתי פעם הודעה של מישהו שכינה את זה כך). אני תוהה אם זה בעייתי? בעצם בתגובתך הבנתי שאעשה מה שאני רוצה מבחינת המיניות, אבל אם הזרע שנכנס לצינורית אך לא יצא נשאר שם ולא נספג (קראתי איפשהו שדווקא כן נספג, אבל לא יודע אם מקור אמין), וזה בכמויות, מתישהו זה יהפוך למסוכן, לא?

הבהרה

הבעייה נוצאת כאשר עוצרים את נוזל הזרע באופן מכני ע"י החזקת הפין וסגירת השופכה בלחץ. העבודה עם שריר ה PC שונה באספקט הזה וההתכווצויות אז אינן מייצרות לחץ מלאכותי אלא זה בא מתוך התנהלות הגוף עצמו. אכן, התוספת שלך היתה חשובה להבנה. נוזל זרע שכבר הגיע לשופכה ייספג בכמויות קטנות יחסית (כיוון שיש שטח פנים קטן יותר, וכמות גדולה מאד של נוזל בין תאי) אך הוא ייספג, בדיוק כפי שיקרה בכל רקמה רירית אחרת. תאי זרע שאין להם שימוש יפונו ע"י מערכת החיסון בדיוק כמו כל תא אחר בגוף שסיים את מחזור חייו.

ounce

New member
ואם בכל זאת אני חש כי הזרע מחכה בצינורית?

אני הרי לא יכול להיות בטוח בזה. בכל אופן לא לדאוג?

למעלה