אורגזמה, מהי?!?

afrodita

New member
אורגזמה, מהי?!?

שאלתי מופנת לנשים. למרות גילי הצעיר הספקתי לקיים בחיי עשרות פעמים סקס, אך למען האמת אני לא בטוחה שבאמת הגעתי לאורגזמה. איך אפשר לדעת?? אני מאוד נהנית מקיום יחסים רק שאני לא בטוחה אם הסיפוק אליו אני מגיעה הוא אכן אורגזמה. איך אפשר להיות בטוחה שאכן חוויתי אורגזמה?

batman

New member
את כבר תדעי

כאשר חווים אורגזמה יודעים אין הרגשה דומה לזה . זה מציף את כל הגוף . אם את לא יודעת אז יכול מאד להיות שהפרטנרים שלך לקו במיומנות גרועה. אני בטוח שתמצאי כאן מספיק מתנדבים שיתרברבו ביכולות אלוהיות להביא אפילו גופה לאורגזמה. לפני פניה לכל המציעים, אני מציע להסתגר בבית עם סרט כחול איכותי וויברטור. העטלף

rozenet

New member
אור- גז- מה

למרות גילי, האולי מאוחר, אני יכולה להעיד שלא חשוב רק הפרטנר אלא חשוב בעיקר , מידת המודעות ל``מה עושה לך ט-ו-ב... וכשחווים אורגזמה {אביונה- בעיברית} אין כללים, יש סוגים שונים של עונג לפעמים הוא רצוף עד שאי אפשר יותר, לפעמים הוא מגיע בקבוצות קטנות, ולפעמים זה רק ``סתם`` כייף.

shlomie

New member
מי יגיד לי מי ידע... מה היא אוגזמה?

טוב, אומנם אני לא אשה, לפי הגדרת קהל היעד בשאלה, אבל... אורגזמה, כמו אצל גברים, היא בעצם שפיכה - גם אצל האשה. נקודת השיא (או ה``גמירה`` כפי שמכנים אותה בשאננות שכזו) אצל גברים ונשים כאחד היא פליטה של נוזלים, אמנם אצל הגברים היא ``מעט`` שונה אך התוצאה היא דומה. בזמן הסמוך לפליטה מתהדקים שרירי אבר המין ויוצרים תחושת לחץ מהנה ודורשת סיפוק אשר מתפרצת לה עם הפליטה ותחושת שיחרור אותו לחץ היא בעצם האורגזמה. האורגזמות מאד שונות בין אדם למשנהו, גם בכמות הפלטה, גם במידת הלחץ שנוצר וגם מבחינת הסיפוק. אך בעצם מה שהכי חשוב הוא התהליך לקראת האורגזמה, עם האדם הנכון ועם החשק הנכון או אפילו עם ה``מכשיר`` הנכון אפשר לחוות תוצאות נפלאות. אז ממני... שיהיה לך רק סקס מהנה... שלומי

ממבט ראיה של בחורה.....

אורגזמה זה `` ה ד ב ר ``!!! בחורה יודעת ומרגישה את זה.. למרות שלפעמיים טועים בהבחנה... לפעמיים בחורה מרגישה הנאה גדולה , וטועים להבחין. אבל לידע כללי האורגזמה הראשונה היא הכי חזקה שבא לך לצרוח מהנאה והיא גם הארוכה ולאחריה באות כמה קטנות אחרי האורגזמה הראשונה יש לך כוח לעוד ועוד ואם את עייפה אחרי הפעם הראשונה סימן גם שלא הגעת לזה.. כדי להגיע לאורגזמה ,צריך להיות משוחררים ורגועים.. את צריכה לדעת מה עושה לך טוב... והגבר שלך צריך לעשות לך טוב.. שיתוף פעולה גמור בינכם ומסקר שפעם קראתי ,ודיבור בכלל עם המין השני 70 אחוז מהבנות לא (גומרות)זאת אומרת לא מגיעות לאורגזמה מחדירה אלא מגיעות לאורגזמה רק ממין אוראלי!!! אז תבחני מה עושה לך טוב והכי חשוב סקס בטוח שיהיה לך שבוע מלא בסקס,ופנטזיות. ממני חוקרת פרטית

doctor sex

New member
עזרה ראשונה

חמודה אני יושבת פה אם חבר שלי הדוקטור-אנחנו בני 20 ואנו מזדיינים כמו שפנים ואני חווה אין סוף אורגזמות עם רועי-החבר. אני והוא במערכת יחסים מאוד פתוחה ואני מוכנה-רגע אני אשאל אותו ליתר ביטחון...טוב הוא מסכים לעשות לך מה שהוא עושה לי כל כך טוב ואז חמודה בעייתך תפטר ואת תדעי מה זאת אורזמה סןף סוף. את חייבת להראות טוב כי אנחנו נראים טוב ואין הנחות. תודיעי לנו באי מייל

למעלה