אורגזמה נשית משוטרת27

שוטרת27

New member
אורגזמה נשית משוטרת27

היי בנות, והפעם אליכן בנות המין היפות מופנית הודעתי רציתי לדבר אתכן על אורגזמה אממממממ כן, על אורגזמה אל תרמנה גבה, אל תגחכנה לעצמכן בחשאי בואו נצעק כולנו בקול: ``אנחנו הבנות רוצות אורגזמה`` לא עוד חדירות ללא סיומת לא עוד סקס בלי הנאה רוצות התחלה וגם סיומת מרשימה רוצות לחוות אורגזמה אדירה. רוצות אורגזמה חזקה אורגזמה נשית מהבטן התחתונה כאב חד שיפלח אותנו בסערה אדירה צעקת הנאה שתפעיל את כל מיתרי הקול ותישמע עד אין סוף עונג בלתי צפוי שיענג אותנו ללא שליטה רוצות אורגזמה מטרפת של איבוד חושים אורגזמה שבסופה נוכל לחייך את החיוך הקורן ולומר ``כןןןןןןן גמרתי`` תודה לאל!!! ממני

dan32

New member
אורגזמה...

אם באורגזמה עסקינן וכל זאת למרות פנייתך הנרגשת לבנות המין היפה הייתי מעוניין להתייחס במילים מספר. נכון הוא הדבר כי אנו (בהכללה וסליחה אם פגעתי במישהו) בדרך כלל חושבים דרך אותו איבר שסיבך ועוד יסבך אותנו לא פעם. אוסיף ואומר כי הצורך להגיע לפורקן הוא חזק ואנוכי. אך בנות יקרות וכן גם פניה אישית אלייך שוטרת אהובה, אנא דברו איתנו תסבירו לנו תדריכו אותנו. כן, כן לא הכל אנו יודעים ולא הכל עובד על כולן. האחת חדירה, השניה ליטוף, השלישית צביטה כל אחת והעונג שלה. אז צאו נא בנות אני קורא לכן קריאה נרגשת פיתחו את פיותיכן ולא רק בשביל לבצע אקט אורלי, הפה נועד גם בכדי לגבר לבקש ואפילו לדרוש כשצריך. שלכן: dan32

אורגזמה ... דן 32 היקר

דן יקירי, אין כמוך אתה אכן צודק איש אך יש ויש, אנו לא כולן אותו הדבר , כפי שאתה מציין לא כולנו שותקות או משתמשות כפי שאתה אומר בפה לשם פעילות אוראלית. אך אישה צריכה להיות בטוחה בעצמה ובגופה בכדי לאמר בכדי להגיב ולשתף את הגבר שאיתה.... בכל זאת ....תודה.....

תגידו תגידו

כן, אנחנו נגיד לכם מה לעשות אבל קודם תעשו ואז אם נרצה נכוון. אין דבר מייגע יותר מסקס בו הוא כל הזמן שואל: זה טוב לך? איך את אוהבת? תגידי, תגידי, מה את רוצה שאני אעשה? אתם רוצים ספר הדרכה? אתם צריכים הוראות? אם זה טוב לי, אני שותקת, נאנחת, עושה קולות אם לא, אני כבר אגיד אבל לא לנדנד! ותהיו מקוריים - אולי גם לכם יש מה לחדש לנו שעוד לא חווינו ואנחנו עוד לא יודעות? אורגזמה, בטח, לא אתן לך ללכת בלי שאני אגמור ואם אפשר כמה פעמים אבל אל תנדנד לי

dan32

New member
אלמנה כחולה.

אהבתי את הגישה ואני מוכן לאמץ אותה.

mekayten

New member
אלמנה רוצה

רוצה לחוות אורגזמות בלי לזיין את המוח אלה לזיין את מה שצריך תחזרי אלי

goseph20

New member
דיבורים מיותרים בזמן החיבור בסקס

בוקר-טוב-וחג אורים שמח., אין לך מושג כמה את צודקת גבר בדרך כלל מבקש פידבק מבת זוגו בעת מעשה אהבה. אך כיצד ניתן להימנע מכך? כי בכל זאות גבר במיוחד בתחילת הגיל לסקס- אבל כמה שאנשים מתבגרים-נעלמות ההיתנדויות.בכיף את נשמעת 10 אבל קשה להימנע זה ענין של אופי יש כאלו ויש כאלו שלא יעזור הם תמיד ישאלו נו איך אני? בהצלחה מג`וזף

dan32

New member
יש ויש..

אם כך יקירתי מבלי להסיר אחריות אישית הייתי אומר שהכדור עובר למגש שלכן. כל אחת והבטחון האישי/עצמי שלה. רק שלא תבואנה תלונות מפי השותקות המשוכנעות שאנו טלפתים..

shayyyy

New member
אסיר

שלום לך שוטרת 27,אני אסיר בן 25 שרוצה להעניק לך פנטזיה עד עכשיו הענקתי פנטזיות רק לאסירים שהיו איתי בתא, עכשיו שאני בחוץ אני יכול לתת לך לגמור כמה שרק תרצי. אז אם את מעוניינת צרי איתי קשר ב [email protected]

אורית 35

New member
אורגזמה - תגובה לשוטרת

זוהיא למעשה תגובה משותפת לדן 32 ולשוטרת. אנחנו הנשים משתוקקות לחוות את האורגזמה המיוחלת רק שבדרך אנו שוכחות שלכל אישה רצונות משלה. כל אחת מאיתנו נהינת באופן שונה,מין הסתם מדברים שונים ..... יכולת השיחה בין בני הזוג והפתיחות הם שיקבעו בסופו של דבר איך ייראו פני הדברים. אם לדייק- איך תראה ותשמע האורגזמה. לא ניתן לספק את כולנו לפי אותה השבלונה לכן היה רצוי....שנשוחח,נפתח,ונסביר לבן הזוג מה בדיוק מענג אותנו. זו הדרך היחידה להגיע לאורגזמה השלמה. מאחלת לכולנו הנאה שלמה. אורית 35

dan32

New member
אורית 35

אורית, שמחתי לראות שיש הסכמה ביננו רק חבל שהסכמתך לעניין אינה סוחפת את כלל הבנות להסביר, להבהיר ולפרט מה עושה להן טוב ואיך לגרום להן הנאה וסיפוק כמו הן ורק הן יודעות. בנות קדימה תתחילו לדבר ולדרוש. תעמדו על שלכן להגיע לאורגזמה כמו שאתן אוהבות.

shoteret 27

New member
לאורית 35 המקסימה

היי אורית מתוקה, אני שמחה לראותך כאן בפורום סקס ראית זה לא היה כל כך קשה נכון? וכן , אני מצטרפת לדברייך צריך לדעת לבקש צריך לדעת לדבר צריך לדעת להסביר מהם המאווים הכמוסים שלנו שיגרמו לנו להגיע לאורגזמה טובה. ממני

A.K.

New member
לשוטרת27 –

את רוצה אורגזמה תתקשרי לפלפון 056320648 –

למעלה