אורגזמטרון

אורגזמטרון

המציאו מכשיר חדש עבור נשים. קוראים אותו "אורגזמטרון", על משקל תיאטרון. מדובר במכשיר שמשתילים על עמוד השדרה והוא מספק אורגזמות 24 שעות ביממה. בכביסה, בבישול, בקניות, בעבודה. בקיצור בכל זמן ובכל מקום. אין מה לומר, משאת נפשה של כל אישה... אחרי הפלאפון כמובן
אתמול בטלוויזיה ראיינו עוברים ושבים על מהות ההמצאה המקורית ושאלו גבר אחד האם לדעתו אין כבר צורך יותר בגבר. חשב שנייה וענה ברצינות: לא! תמיד יצטרכו את הגברים, מי יתקן את המכשיר? ומה אתן אומרות? האם זה סוף עידן הגבר? האם יש בו עוד תוחלת ותועלת? או שהלך עלינו ובמקרה הטוב נשמש כטכנאים זוטרים?

אשדודיה

New member
הלו? חברת אורגזמה שלום...

אפשר להזמין טכנאי? נתקעה לי האורגזמה...:)) סוף עידן הגבר? ממש לא, כל זמן שהגבר יודע לחיות בשלום עם השלמת הכנסה :) ולא רואה בו יריב ומתחרה:) חוץ מזה אני לא חושבת שזה כל כך אחלה, כי זה מאבד מההתרגשות והציפיה והחדווה...שלא נדבר על רומנטיקה... חחח כבר לא נדע אם אשה נאנחת בגלל כאבי גב או בגלל....:)) וגברים? אי אפשר אתכם ואי אפשר בלעדיכם:)) שבת שלום קרן:)

אלמרה

New member
ברחה לי ההודעה...

בין השיטין של דברי אשדודיה אני שומע שבעצם יש כנראה מצב של רתיעה משימוש במכשיר הפלאים הזה... בקרב הגברים דוקא! (הגם בארזי הישיבות והכוללים נפלה שלהבת?) אני אומר: והעיקר - והעיקר! לא לפחד כלל, ולא לחוש איום מפני המכשיר הזה שהוא באמת רק קופמלימנטארי משלים ולא בא במקום... הפחד, החשש והמצב המביש ביותר יכול לנבוע רק מסוללות לא טעונות - טפי! לאלמרה מטען ומלאי סוללות עבור המצלמה הדיגיטאלית... נו טוב גם למכונת הגילוח...

אמיתי למהדרין

ונראה לי שמהר מאד משתילי הלב, ריאה, כליות וכל שאר האיברים הבלתי חיוניים שבגופנו, יפנו מזמנם לטובת השתלת הדבר האמיתי. מהאורגזמטרון הזה הם יעשו קופה הרבה יותר שמנה

נשים שהשתתפו בניסוי

לא רצו להפסיק אותו. המרחק בין קפה לזיון קצר יותר מאספרסו.

ומה הם מציעים לגברים ??

זו ממש אפליה ! מה יש להם להציע לגברים ? פעם איזה בחור בצבא לחש על אוזני את סוד הכיבוש הבלתי מתכלה שלו - אצל המין היפה.. וכך הוא אמר: כדי להשיג אישה אתה צריך שלושה דברים, 1. להתעניין בה.. 2. להצחיק אותה.. 3. ולספק אותה מינית.. עכשיו לאחר המצאה זו האופציה היחידה שנשארה לנו השיג נשים, היא להיות לפסיכולוג מזמר.. :)

אשדודיה

New member
חחח ומי ייתן לנו את החיבוק שאחרי?

אההה??? את הזכות הזו אפחד לא יכול לקחת מכם:)

אלמרה

New member
מוקדמטרון-אורגזמטרון-חיבוקטרון

עם חלקי חילוף בגדלים, צבעים ובעיקר טעמים שונים...

Gilliana

New member
ואל נא תשכח את הריחות ../images/Emo8.gif

אגב, זוכר את הסרט של שפילברג "אינטילגנציה מלאכותית"? היה שם רעיון דומה...

שילה1

New member
חשבתי שבמחיר שעולה התענוג הזה...

כמה מאהבים אני יכולה לקחת לי ואז-יש את הדבר האמיתי.. חשבתם על זה?

magenta73

New member
זה מזכיר לי את ישנוני

הסרט של וודי אלן, שהוא התעורר אחרי מאה שנה... אז היה מכשיר גדול כזה, שהיית נכנס אליו ומקבל אורגזמה. לגברים ולנשים כאחד... ולגבי השאלה הכללית, אם זמן הגברים שאול... גם בימינו יש דרכים טובות מאוד להגיע לאורגזמה בלי גבר. כל מיני מכשירים עם כל מיני דברים קופצים, רוטטים ומסתובבים... ועדיין, משום מה, אין לי מושג למה, אנחנו רוצות אתכם. גבר לא נמצא פה רק בשביל להביא אותנו לאורגזמה... הוא פה בשביל לסדר ת'חשמל, להחליף גלגל, להוריד את הזבל... סתם, הוא פה הרבה גם בשביל החיבוק שאף מכשיר לא יוכל לתת... בשביל תחושת בטחון, פיזית ומנטלית. מי יודע, אולי בעתיד המאוד רחוק זה יקרה, יש זנים של חיות שמסתדרים רק בתור נקבות, למרות שאז הן מפתחות גנים של זכרים, לפחות חלקן...

למעלה