אורגיה קבוצתית

gin11

New member
אורגיה קבוצתית../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif../images/Emo6.gif

כולם הגיעו בזמן , אור עמום בחדר ,... לבושים במיטב בגדיהם , רעננים ... תאורה סגולה , רומנטית , האוויר מתחמם ... כל אחד תפס את מקומו .. מחליפים מבטים , מחייכים , חדורי מוטיבציה ... ברקע ... צלילים ... הם מתחממים ... כל אחד נכנס לקצב ... מתחבר לקבוצה ... הדופק עוד נמוך ... טיפות זיעה ראשונות ... חם שם ... מיישירים מבט ... ורואים את האש בעיניים .. הם יודעים זו תהיה חוויה ... הם יודעים ... והוא- נותן את הטון , מושך למעלה ... הם בקצב אחיד ... כל הגוף מוטרף .. איזו זרימה מדהימה .. ביחד .. והמחול הזה נמשך ... אף אחד לא נשאר בצד .... והוא- מחייך , נותן את כולו , נותן את המיטב שבו , אוהב אותם ... ויודע - הם איתו ... והם - לא מרפים .. הדופק עולה .. הזיעה ניגרת ... הם נוטפים .. צעקות מכל עבר ... מגיעים לשיאים ... בזה אחר זה ... קצב עולה , הדופק משתולל ... אבל לא מפסיקים... עד הסוף .. בכל הכוח והעוצמה . את החוויה האדירה הזו חווינו היום בבונקר , בבוקר של שבת יחד עם יאיר שהכין לנו חגיגה של ABBA . קטנות המילים מלהביע את ההרגשה הנפלאה שהיתה מנת חלקנו בבוקר זה ... בשם כל מתאמני נווה הדרים שלוחה לך
.

Tami661

New member
../images/Emo24.gifוואי-וואיי-וואייייייי../images/Emo25.gif

כמה שאני התגעגעתי לתיאורים האלו שלך ואלייך
איך? איך אחרי כל כך הרבה אימונים משותפים הוא מצליח עדיין לעשות לכם את זה תגידי?
ואיך זה שכל הצועקים למיניהם מרוכזים אצלכם במכון? אפשר להשכיר כמה "צעקנים"... לא, כי אצלנו... זה נראה כאילו אני היחידה שמוציאה קולות (ולפעמים יש עוד איזה מישהו עם אטמים שצועק רק כי הוא לא שומע את עצמו)

gin11

New member
ולי זו היתה התעללות כמעט סאדו ...

לפני הכל
.... נעדרתי מהנט ... יודעת , ימים של "הצגות יומיות" כל יום , כל בוקר במשך 7 שבועות ... והיום - זה כאילו חגיגה של סיום ... ירד המסך ... לא יכולתי להתאפק , רציתי לשתף ... ואת יודעת מה ?! - גם אני התגעגעתי לכתוב , להפליג במילים
הדגש|ולמה לי זה היה סאדו?!|אז ככה , התקררתי בטירוף .. וקיבלתי עונש : לא יכולה לדבר , איבדתי את הקול לגמרי ובשבילי - זה כמו לאבד את הכל!
את יודעת מזה לשמוע את השירים -בלי יכולת לשיר אותם ?! את מתארת לעצמך מצב שכולם צועקים ... ואלו אני נושכת שפתחחם ?! את מבינה איזו התעללות זו היתה ?! אשכרה - סאדו!
ולגבי יאיר - זה הקסם שלו ... הוא לעולם לא נח .. כל הזמן שוקד .. טורח .. מחפש .. לומד .. מביט קדימה .. רוצה עוד .... ומעל לכל - אוהב את מה שעושה , ובאהבה הזו הוא רוקד איתנו את מחול הספינינג .
חשוב לי לציין , שכל המדריכים שלנו , כבר המון זמן איתנו והם עדיין עושים לנו את זה , למזלנו , התברכנו בצוות לעניין . . ולגבי הצעקנים - תמורת סכום סמלי ... אשאיל לך אותם , וחוץ מזה .. הגיע הזמן לרדת לעם ולבקר גם בבונקר ...
, שרוכבת שם קבוצה שהיא - " אנרג'י טים "

Gspin

New member
אין כמו ארבעה שוודים

עליזים כדי להדביק תוכי בשפעת העופות.

gin11

New member
../images/Emo140.gifתודה .... ../images/Emo24.gif

אחרי היעדרות ארוכה ... מקווה לא להיעדר לתקופות ארוכות ...

kimo

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

gin11

New member
בוקר לך ... ../images/Emo23.gif

על החיבוקים והפרח-... ריחו נפלא

מכירה את ההרגשה../images/Emo6.gif

לא הייתי מצליחה לתאר את השיעור הזה יותר טוב ממך. את השיעור הזה יאיר העביר לנו ביום שישי בצהריים. לא סתם שיעור, ספיישל להקת ABBA. האווירה, הקצב, המוזיקה. אמנם צעקות לא ממש היו (חוץ מכמה שלי), אבל אין ספק שהאווירה שהייתה בחדר הייתה מדהימה, סוחפת, עוצרת נשימה!!! אז גם אני רוצה להודות ליאיר בשם כל מדוושי סטייל... המון המון תודה דרך אגב יפי... אני איתכם בשני ושלישי אז תכיני את הקול שלך

gin11

New member
אמרתי לך ששום דבר לא דומה לבונקר?!

אחלה ...ברוכה הבאה . בטוחה שלא תצטערי.

למעלה