אורזת את נהריה ונוחתת לקרקע המציאות

ענתי44

New member
אורזת את נהריה ונוחתת לקרקע המציאות

אורזת בנפטלין את הזכרונות הנעימים מהנופש בנהריה. מעלה לבוידם החיים.מכניסה למגירת ליבי את אוסף הצדפים מחוף הים שליד המלון.ונוחתת על קרקע המציאות. על אדמת טרשים חרבה ויש ורגליי שוקעות בביצת החיים. זה עצם הטיפול באמא. והימים הקשים שאם נרצה או לא מגיעים. אז אמש היה אחד מהקשים שידעתי.וזה הסחבת של הממסד. למעלה מחודש שהגשתי את הבקשה לאשר אקסלון, ואף אחד לא יודע מה קורה. ובמקום לעסוק בהכנות לחג אני עסוקה עד צוואר בסבך הביוקרטיה הממסדית. עד מתי?

אמא ונהריה - אלה החיים

לענתי היקרה , החיים מורכבים מהרבה רגעים , קטנים וגדולים. רוב הזמן אנו עסוקים בשיגרה , שהיא אמנם לא כפויה עלינו , אך היא כורח המציאות. אם זה עבודה , טיפוח הבית, טיפול בילדים , הורים וכו'.לכל אחד מאיתנו , אני מאמינה יש מטלות ומשימות שהוא יכול להתמודד עימן. כך , גם את וכל החברים בפורום. לכל אחד כאן יש משימה של טיפול בקרוב יקר החולה במחלה קשה זו והוא אמור לעמוד במשימה , כפי יכולתו האישית. אני יודעת שאת ניחנת ביכולות רבות שאותן את מעניקה במלואן לאמא שלך. גם הטיפול הפיזי המסור ובעיקר הנשמה שלך המחוברת לשלה ושתיכן חשות זו את זו , בצער , בכאב ובשמחה. אני לא יודעת אם את צריכה לתלות יהבך על התרופה שתשפר את המצב של אמא. נכון , אסור לך לוותר. אך לא בטוח שזה יעזור לך בהתמודדות היומית. אני מאחלת לך ולאמא חג שמח וימים מאושרים ולא קשים יחד בחופשה. חיבוקים לך ולאמא, טובה

פנטזי1

New member
ענתי שלום

בנוסף לקשיים הרגילים נוספה לנו גם החופשה של מרכז היום לכל הפסח,אבל ביררתי היום ומסתבר שאצלינו דואגים שבימי חול המועד(3 ימים כמדומני)החולים יקבלו טיפול בית כלומר מטפל או מטפלת יגיעו ל 3 שעות כל פעם,זה מעט אבל יותר טוב מכלום,תבררי אולי אצלכם קיים סידור כזה זה יכול להקל עליך קצת. חג שמח לכולם!!!

zs1957

New member
הבירוקרטיה הממסדית פוגעת בכולנו

שלום ענתי, חג שמח לאמא ולך.צר לי מאד לשמוע על הסחבת האיומה במתן אקסלון לאמא. אולי תכתבי מכתב חריף למנכ"ל משרד הבריאות.זה פשוט שערוריה מה שהולך במדינה הזאת.חולי סרטן מתים ולאיש לא איכפת. היכן אתם חוגגים את ליל הסדר. אנחנו חוגגים אצל אחותי. אמא והמטפלת יגיו ברגל כי זה מאד קרוב ואין צורך בכל הלוגיסטיקה של ההסעה. חג שמח כל טוב, זהבה שחם

ענתי44

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gif

משיחה אתמול עם רופאת המשפחה התברר ש"חסר" טופס דוח תפקודי. אף אחד לא טרח לבקש אותו והרופאה התפלאה לשמוע שיש דוח כזה אצל האחיות. אז עכשיו אני ממתינה שימצאו אותו וישלחו שוב.פשוט להתעצבן ולהתפוצץ.והבנה אני רואה איך עוד חודש עבר. לא אני לא ולה ניסים ונפלאות בכדור אבל, בכל זאת אולי יועיל ולו בקצת אולי יעכב ולו ביום. אמא אתמול היתה חלשה מהרגיל, והיה שלב בשעות אחר הצהרים שחששתי שנצטרך לגשת למיון.למיטה נשאתי אותה על הידיים ממש. אנחנו , כרגיל, נהיה בירושלים אצל הוריי גיסי. יקחו ויחזירו אותנו באותו יום כי אמא לא יכולה לישון במיטה זרה לה.

zs1957

New member
חג שמח וסדר נעים וכשר

היי ענתי, כל כך מכעיס ומגעיל לשמו על הסחבת במתן התרופה אקסלון לאמך. תרופה שנמצאת בסל וסתם מטרטרים את בני המשפחה.לשם מה דוח תפקודי יש מכתב מהנוירולוג מספיק. מה מצבה ישתנה היא תזכור, תלך ותהיה עצמאית.כל הדו"ח הזה מיותר לחלוטין עוד לסחוב אותך כדי להתיש אותך אולי העקבות הטרטורים תתיאשי ולא תבקשי מהם מימון.מחזיקה לך אצבעות בקבלת התרופה. חג שמח זהבה שחם.

למעלה