אורז בגמבה ובצל

אורז בגמבה ובצל

אורז אדמדם בגמבה ובצל פורסם ב17 בפברואר 2008, 14:15 במדור מתכונים בע"ה אורז אדמדם בגמבה ובצל מתכון פשוט להכנה,ריחני וטעים מאוד. מצרכים: 1 כוס אורז שטוף ומסונן 1 גמבה גדולה קצוצה 1 בצל קצוץ 1 כפית פפריקה מתוקה 1 כפית אבקת מרק עוף כוס וחצי מים 1/2 כפית פלפל שחור מעט מלח (מרק העוף כבר ממליח) שמן הכנה: מחממים שמן בסיר ומטגנים באש בינונית את הגמבה עם הבצל, כ 10 דקות. מוסיפים אורז ומטגנים כ 2 דקות תוך ערבוב מתמיד. מוסיפים את התבלינים ומערבבים כדקה. מוסיפים מים, מביאים לרתיחה ומבשלים באש קטנה כ - 20 דקות. משהים בסיר כרבע שעה ומערבבים. פתגם: אל תסתכל לאן התגלגלת בנפילתך, אלא באיזו נקודה מעדת.
 
למעלה