אורז בחלום.

lili1812

Member
שלום לפורום. היה לי חלום מוזר מאוד שקשור לאורז, יצא לי כמה פעמים לחלום על אורז בסיטואציות מסוימות. החלום הזה על אורז ממש לא יוצא לי מהראש,התלבטתי אם לכתוב את החלום וסופו של דבר אני פונה לפורום זה. אז ככה, אני עומדת במקלחת בבית שלי תחת זרם מים ומתקלחת , אני רואה את עצמי בחלום שאני מנקה את כפות הרגליים שלי באורז משפשפת היטב . הכפות הרגליים היו אדומות מהשפשוף ואחר כך לבנות כל כך הייתי מרוצה מניקיון הכפות רגליים באורז , אני אומרת לעצמי זה יצא כל כך טוב איזה יופי. לאחר מכן אני דואגת שלא יהיה סתימה מהאורז, אני מנקה את פתח ניקוז המים במקלחת מוציאה חתיכת ניילון קטנה מפתח הניקוז שלא יהיה סתימה,אוספת את האורז ודואגת שתהיה זרימה של מים חלקה בפתח הניקוז ,חלום מוזר חלום שלום. רקע...בתקופה האחרונה נקלעתי קצת לקשיים כלכליים מבחינה כספית... אני משתדלת להיות אופטימית... בעבודה מערכים אותי, ומקבלת מחמאות. הבנתי פחות או יותר שאורז בחלום קשור לפרנסה, תלוי בהקשר. מודה לכם מראש ,מה פרוש חלום זה .

אלישבע777

Well-known member
הי לילי,
מאוד מוזר הייתי בטוחה ששלחתי את הפרוש הזה שכתבתי אותו באותו יום!! ואני עוד התפלאתי שאין תגובה ממך... פשוט לא פתחתי את הפוסט ורק ראיתי שאין תגובות ( 0 תגובות) הייתי צריכה להבין שזה אומר שגם אני לא הגבתי...
אני מצרפת את הפרוש עכשו

הפרוש שלי לחלום על האורז

למעשה החלום שלך הוא חלום של רחצה וניקוי ( חומר הניקוי הוא ... אורז), אבל למעשה הוא הרבה מעבר לניקיון גרידא.

את מקרצפת את רגלייך שבוססו בביצה העכורה של מקום עבודתך הקודם הנורא ואולי גם מהתלאות שעברת ( עם אחותך) בקשר לאימך החולה. את מנקה אותן באורז שהוא גרגרים נוקשים לבנים, כדי להסיר היטב את הלכלוך וכך ילבינו לא רק כפות רגלייך, לא גם הזיכרונות השחורים שלך מכל התלאות הללו ( שצריך להסירם כלכלוך דביק, או כמו זפת הנדבק לרגלים בחוף הים) ויישטפו היטב במימי הברז החמים והזכים. ואכן הרגלים נותרות לְבָנוֹת וצחות ואת מרוצה מניקיונן! אין פלא בכך! את עמלת קשה וסבלת קשה כדי לִבְנוֹת את עצמך מחדש על בסיס איתן וחדש (רגליים נקיות). אורז לא מבושל אינו מאכל, אבל כשמבשלים אותו הוא מאכל משביע, רך וטעים. עבודתך מספקת אותך והיחס המכבד שאת זוכה – נותן טעם לחייך. אומנם הלווי שהיו לך מטבעות כמספר גרגרי האורז שנדרשו לנקות את רגלייך... אבל את בהחלט נחושה לבנות לך איתנות כלכלית. אם תדעי לחסוך פרוטה לפרוטה כמו גרגר לגרגר. אורז הוא גם זרעים של צמח חקלאי ידוע הגדל בביצות ובשטחים מוצפים עתירי גשם. הזרעים יכולים לנבוט ולהצמיח שורשים ועלים ולתת בבוא היום את פירותיהם בצורת שיבולים של גרגרי אורז לרוב. התנהלות כלכלית היא המפתח להצלחה כלכלית.

בחלום בתום המקלחת, את מסדרת ומנקה הכל אחרייך! את אוספת את האורז ( המסמל גם חומר ניקוי ואולי לפי הרעיון שלך גם כסף) שלא יילך לאיבוד ובכך יסתום את צינור הניקוז. מי הברז שוטפים את הזיכרונות הרעים, עם כל הרפש שנדבק לרגלים ( המקום הכי נמוך בגוף, הם כבר לא בליבך, אלא ירדו ממש עד המגע עם הרצפה.. מכאן הם רק יכולים לצאת החוצה בשטיפה הגונה.....) והמים זורמים היטב כי האורז נאסף היטב ולא סתם את פתח הניקוז. את גם חסכנית, גם מתנהלת יפה ומסודר וגם זורמת כמו מים. מה יותר טוב מזה?

החלום אומר לך שאת בדרך הנכונה. כל המשקעים נשטפו לביוב ואת יכולה להתקדם על שתי רגליים איתנות וחזקות וגם חדשות (= לְבָנוֹת) ולהמשיך לִבְנוֹת את עצמך נפשית וכלכלית.

חלום טוב באמת! תני לעצמך טפיחה על השכם! אִגרי את האורז הזה שיש לך, בשלי אותו לארוחה טעימה! הנביטי אותו ואת השתילים תשתלי בשדה אורז שיניב לך המון גרגרי אורז טרי בהמשך! לך אין ילדים, אבל האורז הוא משל גם לילדים של אחרים שאת אוהבת, או יורשים, או גם לתחביבים ולעיסוקים מניבים שיש להשקיע בהם ולטפח אותם ללא הרף, שיצמחו ולא ייבלו.

אשמח לחוות דעתך על הפרוש.

lili1812

Member
שבוע טוב ומבורך אלישבע 777, תודה רבה שחזרת אליי. כמה שאת צודקת,רק לאחרונה בתקופה זאת חזרתי לעצמי, אוספת את עצמי ממש מרגישה שירד ממני כל הכעס והתסכול ,שחררתי את עצמי,אחרי כל התלאות, מחייכת צוחקת יותר מתקשרת ,הכל נשטף. אני מרגישה חזקה יותר וגם לא מפחדת לחשוב מה חושבים עליי. משקיעה בנושאים שאני אוהבת,נותנת לעצמי לזרום. אני מנסה להבין איך חלום משקף מציאות אמתית. ממש אני מנקה ממני את כל הדברים המיותרים. אוספת את הדברים הקטנים והטובים ועושה לי טוב וגם לקרובים אליי ,לאט לאט מתקדמת. תודה רבה לך סופי יקירתי,שולחת לך🌈 קשת למזל.

אלישבע777

Well-known member
שבוע טוב ומבורך אלישבע 777, תודה רבה שחזרת אליי. כמה שאת צודקת,רק לאחרונה בתקופה זאת חזרתי לעצמי, אוספת את עצמי ממש מרגישה שירד ממני כל הכעס והתסכול ,שחררתי את עצמי,אחרי כל התלאות, מחייכת צוחקת יותר מתקשרת ,הכל נשטף. אני מרגישה חזקה יותר וגם לא מפחדת לחשוב מה חושבים עליי. משקיעה בנושאים שאני אוהבת,נותנת לעצמי לזרום. אני מנסה להבין איך חלום משקף מציאות אמתית. ממש אני מנקה ממני את כל הדברים המיותרים. אוספת את הדברים הקטנים והטובים ועושה לי טוב וגם לקרובים אליי ,לאט לאט מתקדמת. תודה רבה לך סופי יקירתי,שולחת לך🌈 קשת למזל.
הי לילי, תודה על תגובתך. שמחתי שהחלום אכן משקף שינויים חיוביים אצלך. הקשת שמגיעה אחרי הסערה, היא סמל לעתיד טוב יותר ורגוע |חיבוק|

למעלה