אורז ועשבי תיבול/נוסח יהודי מרוקו
המצרכים 2 כוסות אורז בהיר 3 כפות שמן 1/2 3 כוסות מים רותחים 1/2 כוס קוביות גזר קטנות 1/2 כוס תירס (רצוי מוקפא ומופשר) 1/2 כוס עשבי תיבול קצוצים מעורבים: פטרוזיליה, שמיר ונענע מלח לטעם ההכנה מחממים את השמן, מוסיפים את האורז ומערבבים 2-3 דקות יוצקים את המים, מרתיחים ומוסיפים את הירקות והמלח. מבשלים בסיר מכוסה כ- 20 דקות על להבה נמוכה מאוד. משמנים במרגרינה תבנית או קערה בעלת צורה נאה. דוחסים היטב את האורז בעודו חם, לתוך התבנית והופכים את התבנית על צלחת הגשה. מתוך:מאכלי חגים כרך א´. מומלץ בחום
המצרכים 2 כוסות אורז בהיר 3 כפות שמן 1/2 3 כוסות מים רותחים 1/2 כוס קוביות גזר קטנות 1/2 כוס תירס (רצוי מוקפא ומופשר) 1/2 כוס עשבי תיבול קצוצים מעורבים: פטרוזיליה, שמיר ונענע מלח לטעם ההכנה מחממים את השמן, מוסיפים את האורז ומערבבים 2-3 דקות יוצקים את המים, מרתיחים ומוסיפים את הירקות והמלח. מבשלים בסיר מכוסה כ- 20 דקות על להבה נמוכה מאוד. משמנים במרגרינה תבנית או קערה בעלת צורה נאה. דוחסים היטב את האורז בעודו חם, לתוך התבנית והופכים את התבנית על צלחת הגשה. מתוך:מאכלי חגים כרך א´. מומלץ בחום