עוד שאלה בנושא בבקשה...
במאמר מפורטת רשימה של מזונות צמחיים עם ברזל. אני חושבת שאני לא אוכלת מהם בד"כ, זו כנראה הסיבה למחסור ? ואיפוא תירס, אורז, חיטה, חומוס שעועית ואפונה. חשבתי שבהם יש או שאני מבלבלת ברזל עם חלבונים ???? " פטרוזיליה מיובשת 97.8 מיורן מיובש 82.7 פיסטוק 14 שמרי בירה 14 שומשום מלא 10.4 מולסה 10 ריחן (בזיליקום) ירוק 9.8 טחינה מלאה 9 קמח סויה 8.5 זרעי אבטיח 8.5 נענע 8 פלפל חריף 7.8 נבטי מש (נבטים סינים) 7.6 זרעי חמניות (גרעינים שחורים) 7.5 חומוס יבש 7.3 עדשים יבשים 7 פול יבש 6 קאשיו, כוסברה, נבט חיטה, צנוברים ושקדים 6-4 בוטנים, אפונה, זיתים, לחם חי, פקאן, פטל, צימוקים, תאנים יבשות, תמר יבש 4-2 ברוקולי, לחם שיפון, מלון, ערמונים, סברס, קוקוס, תמר לח 2-1 "