"אורחים זרים" היום ב 13.00 ערוץ 10
A A L1 New member 20/4/06 #6 בהחלט לא יודע למה תקעו אותו בתוכנית בכלל... הוא נראה כמו איזה חתיכת טמבל מסטול...
N Nirrr212 New member 20/4/06 #8 עניין אותי שם הסרטון שצילם האורון ההוא אם אני זוכר כשצילם מהחלון עב"מ נע במהירות ומטוס רגיל טס אחריו, והוא עשה זום במצלמה והיה לעב"מ צורת של משולש כזה.. אהבתי את זה
עניין אותי שם הסרטון שצילם האורון ההוא אם אני זוכר כשצילם מהחלון עב"מ נע במהירות ומטוס רגיל טס אחריו, והוא עשה זום במצלמה והיה לעב"מ צורת של משולש כזה.. אהבתי את זה
M Majestic12 New member 21/4/06 #9 הסרטון את הסרטון עליו אתה מדבר צילם גיל בר, ולא אורון. הצורה המשולשת נוצרה מעיוות של הזום במצלמה ולא מהעצם עצמו. העצם עצמו היה (ככל הנראה) כדורי.
הסרטון את הסרטון עליו אתה מדבר צילם גיל בר, ולא אורון. הצורה המשולשת נוצרה מעיוות של הזום במצלמה ולא מהעצם עצמו. העצם עצמו היה (ככל הנראה) כדורי.
S s n s 7 New member 21/4/06 #10 הסטנדפיסט היה לא רע, בזמנים אחרים אולי הייתי צוחקת... סוףסוף ראיתי את הסרט . שמתם לב כיצד הגדירו את האנשים שרואים עב"מים? אלה שעישנו משהו לפני כן, או אלה שהעינים שלהם נצצו עוד לפני שראו עב"מ. איך בנאדם שראה או נחשף למשהו יוכל להגיד מילה בקול רם?!!!
הסטנדפיסט היה לא רע, בזמנים אחרים אולי הייתי צוחקת... סוףסוף ראיתי את הסרט . שמתם לב כיצד הגדירו את האנשים שרואים עב"מים? אלה שעישנו משהו לפני כן, או אלה שהעינים שלהם נצצו עוד לפני שראו עב"מ. איך בנאדם שראה או נחשף למשהו יוכל להגיד מילה בקול רם?!!!