אורחים זרים.עקב שיחה עם חברים היום

falson

New member
אורחים זרים.עקב שיחה עם חברים היום

בעבודה,צפיתי עכשיו שוב בסרט של אילן שושן(כמובן שזאת הפעם ה...) הסרט שצילם אורן סלוטן מדהים,אך יש שאלה הוא אומר שהוא שמע רעש"כאילו חיברו לי מע סאונד לאוזניים",איפה השכנים אף אחד לא שמע? הסרט שאדריאן דביר צילם מעל ביתו מצולם עצם משולש מדהים.דוד רונן חוקר העבמים אמר שעשו השואות עם צילומים של עצמים משולשים שצולמו בבלגיה בשנת 71-72 ויש מאות צילומים ,הצילומים של העצמים התאימו במילימטר לגודל ולצלעות של המשולשים שצולמו בבלגיה,השאלה אם כבר אז הופיעו ויש מאות עדויות זאת אומרת שהטכנולוגיה שיש לצבא היום אם נכונה הטענה שזה מטוס האורורה צולם כבר אז (מה קורה פה?)מה זה היום אותו מטוס?משהו אחר? הסרט שגי בר צילם גם מדהים,מג'סטיק האתה דיברת עם גיל?,בדקת את הסרט? ואורן סלוטן האם איתו דיברת? הסיפור של יעקב בז'ינסקי איש חיל האויר גם מדהים,הציור שהוא צייר שמלווה בהסברים שהוא כתב וצייר כל כך מדוייקים ומושקעים כיהה לאיש חיל האויר. בכל מיקרה כדי למי שלא ראה את הסרט להשיג אותו ולראות. תחשבו חיובי יום טוב

כריסטין

New member
לא 70-71 אלא שנות ה90

זה יכול להיות מטוס משולש אחר לא חייב להיות האורורה ובכלל המטוס (או העב"ם) מגיח גם בחודשים האחרונים לארץ . אני מאמינה שרוב האנשים יזכו לצפות בו... פשוט תסתכלו לשמיים טוב טוב

כריסטין

New member
אני אבדוק את זה אבל תדע לך שהוא

טעה אם אכן הוא אמר 70-71 כי העב"ם המשולש הראשון שנצפה בבלגיה הופיע בשנת 1989 , לאחר מכן בשנות ה90 הופיע גל העב"מים הגדול .

כריסטין

New member
אני בשוק !

קודם כל מתנצלת FALSON , אתה צודק , בדקתי הרגע ואכן הוא אמר שנות ה70 אבל דוד רונן טעה לגמריי ! שימו לב שהוא אמר על העב"מים שנצפו "מאות כאלו" וגל העב"מים המשולשים היה בשנת 91 92 ולא בשנת 70 71 .

Gilliana

New member
צודקת כריסטין

גם לי היתה בעיה עם הנקודה הזו מכיוון שאני יודעת, כמוך, שהגל אכן היה בתחילת שנות ה-90.

כריסטין

New member
המוזר הוא שלא שמנו לב לטעות..

רק אחרי שFALSON ציין זאת . בנובמבר 1989 הופיע העב"ם הראשון המשולש בבלגיה בשנות ה70 לא היה גל ולא היה גולשים...

Majestic12

New member
לגבי השאלה ששאלת

יתכן מאד, ואני איני פוסל זאת, שמרבית העבמי"ם המשולשים שנצפים - הם למעשה מטוסי קרב או אורורה. (מטוסי קרב תואמים בתאורה שלהם לאותם מקרים). לגבי גיל בר - הוא צילם משהו אחר לגמרי. במקרה שלו מדובר בעב"ם קלאסי, ומה שבטוח - זה לא היה מטוס. אני ראיתי אצלו בבית את הסרט המלא המקורי, וזהו סרט שהועבר לכל העולם. הוא נבדק אין סוף פעמים. הסרט מקורי ואותנטי, ואילו גיל בר הוא אחד האנשים האמינים ביותר והרציניים ביותר שהכרתי בתחום העבמי"ם בארץ (חבל שהוא אינו עוסק בזה עוד). הסרט של אילן בן-שושן מומלץ ביותר (למרות המוקיון שהעיף שם חצילים עם נורות)

Majestic12

New member
ועוד משהו קטן...

זה לא משנה לאנשים מי התראיין - טייס, מפקד חייל-אויר, גנרל או כל אדם אחר. אנשים תמיד יטענו שמדובר בנוכלים, זייפנים ותמהונים מטורפים, שכל מטרתם לרמות אנשים. מספיק אם תיכנס לכתבות של גילי ושלי ב- NRG, ותראה לאיזו רמה מסוגלים חלק מהמגיבים לרדת...שום דבר לא ישכנע אותם - לא גנרל שהעיד, לא נשיא (כמו קרטר), לא טייסים ולא אף אחד. כשאתה קורא את התגובות שלהם, אתה מבין עד כמה אנשים לא מכירים את התחום, ועד כמה התקשורת הטמיעה בהם את התחושה שמדובר בתחום הזוי, ולא מציאותי...

falson

New member
אני קורא כל חמישי את הכתבות וגם

רואה את התגובות אבל כמו שאמרתא אין מה לעשות יש אנשים סתומים וצרי אופקים שחיים מציאות לגמרי שונה אלה החיים .יש אנשים שלא תצליח לשכנע אותם גם אם ניקפוץ ונעשה סלטות. יום טוב

Patrick kim

New member
בעניין המשולש.

אזי משולש צולם גם בבריה``מ לשעבר וצולם זה מופיע בחקירת עבמי`ם בימי הקומוניזם

Majestic12

New member
המשולש בבריה"מ

אכן כן. למעשה, בברית המועצות אפילו יצאה לאור חוברת ובה צורות העבמי"ם שהיו ידועות עד לאותה תקופה (שנות השישים). בחוברת מופיעים עבמי"ם משולשים, אך יש לבצע הבחנה ברורה בין עב"ם משולש לבין מטוס (שמופיע בצורה משולשת בצילומים). זה לא קל, אך ניתן לביצוע.

Gilliana

New member
מעניין - גם אני ראיתי...

את "אורחים זרים" רק שלשום - ובפעם הראשונה. "אורורה" לא יתכן שצולמה בשנות ה-70 משום שהוחל בפיתוח שלה רק באמצע שנות ה-80. יתכן שזה היה עב"ם שמאד מזכיר בצורה ובמאפיינים את ה-"אורורה". אל תשכח שמדברים לא מעט על כך שהאורורה היא תוצר של הנדוס לאחור של ספינה חייזרית - זה יכול בהחלט להסביר את הדמיון. מה שצילם אורן סלוטן בבית שמש היה כנראה האורורה. שים לב שנתנו לבן-נון לראות דווקא את הצילום הזה - לדעתי זה לא היה מקרי.

falson

New member
מה שאורן צילם לא היה משולש שימי לב

לצורת הטיסה של העצם

Gilliana

New member
דווקא שמתי לב מאד

ואתה צודק - זה לא היה משולש, אבל... לדעתי אורן צילם אותו מאחור ומה שנרה בסרט הוא שני המנועים הראשיים שלה (דומים מאד למנועי רקטות - כנרה שאלו מעין מנועי טורבו) ואלו היו שני האורות הגדולים. האורות הקטנים יותר היו האורות הצידיים (האורורה היא בצורת משולש מעוגל אם מסתכלים עליה מזווית מסויימת). דווקא צורת הטיסה היא זו שמחשידה שמדובר באורורה מכיוון שההתנהגות היא אותה התנהגות. לכן הנחתי שכן מדובר באורורה אבל הצילום פשוט מזוית שונה לגמרי ולכן גם הצורה השונה. כמובן שזה לא חייב להיות נכון.

falson

New member
לצערי,לצערנו אלה רק השערות ותאוריות

שאנו מעלים כאן בכתב ולא רק כאן. טוב שהפורום קיים ונמצאים בו אנשים רציניים בשביל לדון ולנסות להבין יום טוב

למעלה