אורחים לשבת

אורחים לשבת

מה בתפריט?
סלק צהוב ממולא בתערובת קשיו, פיסטוק, פטרוזילה ,בצל וכוסמת ירוקה- הכל במעבד מזון. רוטב מעגבניות פטרוזיליה, זסט לימון, מלח, פלפל שחור גרוס. הכל בקדרה בתנור.

קציצות מטופו מגורר גס, גזר בצל בטטה- במעבד מזון, עדשים שחורים וקמח חומוס. מטוגנות קודם ומונחות על מצע החומר מהסלק, בצל, סלרי קצוץ דק ועלי מנגולד אדום וירוק

אורז אדום וקינואה אדומה עם אפונה בתנור

חומוס מעשה בית

תבשיל במיה ברוטב שמנת סויה ומעט חלב קוקוס ,ממרח קארי אדום. הבמיה יובשה בתנור קוצצה גס, יחד עם בצל מטוגן ורבעי עגבניה במחבת ואחר כך הרוטב. יצא מהמם לשוחרי הפיקנטי.

תערובת עלי תרד ועלי סלק מרוכים מעל סיר מים מעורבבים עם מוצרלה קשיו יונחו על בצק פריך נ|ג ורצועות עגבניות מיובשות בבית

בצק שמרים רך ונהדר מחכה בקערה למלית מתאימה לעוגת שושנים טבעונית

חסה וקייל מחכים להפוך לסלט

יהיה עוד סלט משהו על גזר אני מניחה ונראה מה עוד
מקווה שיערב לחיך האורחים
תמונות אחר כך

ladybug6

New member
איזה יופי של ארוחה

מצדיעה לך כל שבוע מחדש!
פה אין זמן, ואני לבד היום, אז נאלצתי לבשל ביד אחת ולהניק בשניה

הרבה תועלת לא יצאה מזה, רק סלט פסטה על בסיס שמן זית ובזיליקום עם מלא ירקות שנצלו בתנור בשמן זית וטימין ומלח פלפל. יצא טעים מאוד ולבינתיים יספיק. מקווה אולי למצוא זמן מחר או בראשון כדי לעשות משהו עם הכרובית והפטריות היפהפיים שיש לי במקרר. נראה...

מה נוסף?

טחינה שהצעיר הכין כח בשבילו בלי טחינה זו לא ארוחה

תבנית תפוחי אדמה ובטטות בקליה חצויים שמן זית ומלח

קוביות דלעת יפנית אפויות בסויה נ"ג, מעט שמן שומשום, סילאן וזנגויל מגורר

סלט/מרק יוגורט טבעוני עם מלפפונים מגוררים דק, שמיר קצוץ, מיץ לימון, אוכמניות מיובשות, שברי שקדים

בתמונה הסלק וחצאי קישואים לפני הרוטב ולפני האפיה

קרם שוקולד

עם 200 גרם שוקולד מריר איכותי מומס בסיר עם כף שמן קוקוס,רבע כוס חלב סויה ועוד שליש כוס חלב סויה בה המסנו 2 כפות עמילן טפיוקה. סוכר וניל, 3 כפות קקאו איכותי וסוכר לפי הטעם והצורך. הכל הומס ועורבב עד ליצירת תערובת אחידה , סמיכה ונוחה למריחה.

RSPA

New member
אני חושב על אפליקציה שתעשה לך LIKE באופן אוטומטי

תראי, את מערימה קושי תמידי המאלץ להגיב לפוסטים שלך כל הזמן (באותו אופן) וחשבתי להקל על מצוקותי (ומצוקותינו בכלל) ע"י יישומון שישלח, אוטומטית לכל פוסט שלך, את הלייק המתבקש - שלו את ראויה באופן קבוע ומעצבן...

בקיצור, הכל נראה טוב ואין ספק שאת עושה עבודה יפה. תמיד.

שאפו

Gidi Shemer

New member
בחיי שהוצאת לי את המילים מהמיקלדת

זה ממש מרגיש מתסכל לעשות סתם like על המגוון הצבעוני והכל כך מושך שמיקי שמה פה כל פעם

תודה רבה לכולכם באמת

אני נבוכה
קטונתי מול שפיות כמו תמר והחיפושית ומול גברי הבית שאינם טומנים ידם בצלחת

שימחתם

למעלה