אורחים נוספים הגיעו...

אורחים נוספים הגיעו... ../images/Emo43.gif../images/Emo47.gif

הערב ב-19:00 יתארח הזמר דודי לוי ב-blogtv ויענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום רוק ישראלי.
ב-20:00 מגיע אסי עזר, המנחה החדש של "אקזיט" לאירוח Live ב-blogtv. אתם מוזמנים להצטרף לשרשור השאלות בפורום התוכנית.
לוח השידורים שלנו ימשיך גם ב-21:00: יונתן רוזן, הלא הוא בן ויקוס מהסדרה "מיכאלה" מגיע לענות לשאלותיכם Live
הערב ב-21:00 תתארח הרפלקסולוגית אורלי אברהם בפורום אפילפסיה-תמיכה, ותענה לשאלות הגולשים. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. צפייה מהנה, השתתפות מהנה...

3 פרקים אחרונים של קשרי משפחה

קודם כל היום זו הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום הזה של קשרי משפחה ואני ממש מתרגשת. אני פשוט שמחה לגלות שיש עוד כמוני שמאוהבים בסדרה המדהימה הזו במיוחד באדו המטריף...ואיזה כיף כל הקישורים, השירים והתמונות..ממש. אני גם מחכה בכליון עיניים לסדרה פורטוגזית חדשה. אז ככה חברה אני חייבת עזרה דחופה -אני ראיתי את הסדרה מהפרק הראשון וכמעט עד סופה הבעייה היא ששלושה פרקים אחרונים פספסתי מכיוון שהייתי בחו"ל ולא הקליטו לי למרות שביקשתי אז אם למישהו יש קלטות או דדרך בשבילי כי זה נורא מבאס אז תרשמו לי.

ElinorL

New member
מה!??!?!

איך אפשר לא לראות את ה3 פרקים האחרונים!? נשבעת לך אני לא הייתי מסכימה לטוס בלי לדעת שמקליטים לי... בכל אופן אין לי את הקלטת אז אני מצטערת :/ איזה כיף שאת נהנת מהקישורים והתמונות, נחמד להיות מוערכים :) ברוכה הבאה לפורום, למרות שהוא די מת מאז שהסידרה נגמרה...

קפיטו

New member
כנ"ל

כמו שאלינור אמרה, אני לא הייתי טסה בלי לראות את הפרקים האחרונים והמדהימים! לי יש דווקא פרק מוקלט, אבל הוא לא אחד מהפרקים האחרונים.

למעלה