אורחי היום בפורומים שלנו

Sarika

New member
מפניני אבא

1.דמה און פוקו דמזל אי אצ´אמה אלמאר תרגום: תן לי מעט מזל וזרוק אותי לים. 2. קן כתיינה אינו לו חוזה, אל אוטרו מונדו נו ארפוזה. תרגום: למי שיש (כסף) ולא נהנה ממנו, בעולם הבא אין לו מנוחה. היידה, בואנה טדראדה אטודוס.

רוצים שינוי ../images/Emo26.gif ../images/Emo104.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo88.gif

היום בשעה 19:30 יתארח בפורום חופש חבר הכנסת יוסף טומי לפיד,שיענה לשאלות הגולשים. טומי לפיד, עיתונאי לשעבר וחבר כנסת בהווה, הוא גם יושב ראש סיעת שינוי וידוע במאבקו למען חופש הפרט יענה לשאלות בכל התחומים. אתם מוזמנים להכנס ולהשאיר שאלות כבר עכשיו!

../images/Emo45.gif יופי

הזכרת לי נשכחות.... אני מתעקשת לכתוב ברשת ולא להסתכל בזוועות הפיגוע החדש. נו טנמוס ני און דיאה דה רפוזו ... (אין לנו אף יום של שקט..)

רוצה שינוי - לא רוצה דיבורים../images/Emo46.gif

כולם נואמים, מטיפים ומסבירים, תופסים דקות תהילה מול מקרופונים, כולם ידענים, כולם מבטיחים, כולם יודעים מה שצריך לעשות.. ואף אחד לא מצליח לעשות כלום!!!!!!!!!!!!!!!!! אז...שיהיה לכם יום משעמם... ושתגיעו הביתה בשלום!

Sarika

New member
אל דיו כספידה דמוזוטרוס

השם ירחם עלינו, תפילתה של אימי בימים טרופים אלה ואין לי אלא להצטרף לתפילתה, אם לא יועיל לא יזיק. ואחת לשיפור המצב רוח - לסליו און פנאריז אלה פונטה דה לה נריז תרגום: יצא לו חצקון בקצה האף. בונאס נוצ´ס אי חברס בואנוס

RORGAD

New member
הפעם בעיברית

ערב טוב חונה לרגע, אין לך מושג כמה הייתי רוצה להיות ברגע זה באיזה אי שומם, לא לשמוע חדשות, לא לדאוג לכלום, לראות רק מים ושמים, ועצים מסביב, באמת שקשה לי מאד עם כל הבלאגן שיש במדינה שלנו, עד איפה עד מתי,כל יום יטבחו בנו? מה אנחנו אימפוטנטים? הצבא הכי חזק בעולם, נהיה צבא של חיילים משוקולד? למה? עד מתי? הרי בלאו הכי העולם נגדנו, אז מה יש לנו להפסיד? מה? אני קונה הרבה ציוד בחו"ל במסגרת עבודתי, את יודעת שלא רוצים למכור לי? אבל אם רוצים לראות את החצי כוס המלאה אז להסתכל על זה בצורה כזו, שהספק הזה הפסיד לקוח טוב, כי אני מחפשת מייד ספקים חדשים, אז למה לשים לב בכלל, כיבינימט נוק אאוט אחד וגמרנו, ולהתחיל מיאסר עראפאת, שנותן לגיטימציה לכל זה, הדג מסריח מהראש, אין לי חשק לראות עוד משפחות אומללות, תאמיני לי אין לי חשק, עד כאן. שיהיה לנו ערב נעים.

Lcapone

New member
הוספתי לרשימת אמרות הכנף

חן חן ! ועם יש לך עוד- היידה, שתפי אותנו!

RORGAD

New member
בואנה וינידה שריקה../images/Emo140.gif

לה פלאברה חוזה - הכוונה לגוזה אולי? גוזאר = להנות פור אגזמפלו גוזאר לה וידה.

אורחי היום בפורומים שלנו ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo91.gif ../images/Emo127.gif

פורום אנימציה מארח היום את האנימטורים ויקטור ואלכס האחראים על הסרטון המדליק Alien Song שרובינו בודאי מכירים. איך הופכים את התחביב למקצוע? זאת ועוד היום בפורום אנימציה בשעה 21:00.
פורום "עצם העניין" מארח היום באותה שעה (21:00) את שר התרבות, המדע והספורט מתן וילנאי שיענה לשאלות הגולשים... כולם מוזמנים!!!!!! הקדימו להשאיר שאלותיכם!!

למעלה