אורחת (בינתיים
) עם שאלה

טלטל11

New member
אורחת (בינתיים ../images/Emo9.gif) עם שאלה

הי בנות אני מקווה להצטרף אליכן בעוד כ-8 שבועות +\-, בינתיים רק מציצה וקוראת אתכן מדי פעם
ברשותכן, רציתי לשאול שאלה קטנה... אני בשבוע 31+1 והייתי היום בהערכת משקל
2.100 ק"ג... יש מישהי כאן שהיתה לה הערכת משקל דומה בשלב הזה ויכולה לספר לי לאיזה משקל לצפות בלידה? יש כאן בנות שהתינוקות שלהן נולדו בסביבות 4 ק"ג וילדו לידה ואגינלית לא טראומטית בלידה ראשונה? פוגשת את הרופא רק בסוף שבוע הבא אז אשמח אם תוכלו להאיר את עיני מנסיונכן

sipi1

New member
תשובה לחצי השני

שתי הלידות הראשונות שלי היו של תינוקות סביב 3,800, לידות לא קשות, עם תפרים בודדים רק בלידה הראשונה. בארבע הלידות הבאות הגיעו בנים - שני הקטנים היו קצת מעל 4 ק"ג, אחד 4.250 ואחד 4.350. דווקא הלידות האלו היו קלות יותר, וללא אף תפר... המשקל עצמו לא מהווה בד"כ בעייה בלידה, כי תינוק "גדול" הוא פשוט ארוך יותר, והחחלק הבעייתי (הראש) דווקא לא גדול בצורה משמעותית. (היחיד שהיה קצת בעייתי הוא הגדול ביותר, אבל הבעייה היתה בכתפיים ולא בראש, והקשתה על המיילדת, לא עלי.) וחוץ מזה, הגדולים אוכלים ברווחים גדולים יותר (כי יש להם יותר מקום בקיבה ?) וישנים מהר יותר לילות ארוכים יותר. בכל אופו, שלי היו כאלה...

1במיה

New member
הבת השניה שלי היתה בהערכה בשבוע

31+5 2180 ק"ג.. והיא נולדה בשבוע 36+5 במשקל 2865 לגבי הגדולה אני לא זוכרת היא נולדה בשבוע 39- 2960 לגבי מה המשקל שאת צריכה לצפות לו.. אלוהים יודע
הרופאים עצמם לא תמיד יודעים (יש סטיות רציניות..) יש לי חברה שילדה ילד 3900 בלי תפרים ציק צאק אז תשובתי שזה משתנה בין יולדת ליולדת ולא נותר לך אלא לחכות בסבלנות.. שתהיה לך לידה קלה לא טראומטית ומהירה

שפנים

New member
היי. היתה לי אותה

הערכת משקל ובשבוע 41+ נולד עידו הקט במשקל 3.965 ששעות לפני הלידה הערכת משקל היתה 4.250 . אין כמו תינוקות גדולים, הם נוחים וקל להם יותר להסתגל לחיים (לא כל כך עוסקים בהישרדות....). לי אישית היתה לידה קשה וכואבת שהתחילה בזירוז ונמשכה 13 שעות. מקווה שיעבור לך בקלות ולראות אותך פה בקרוב

טלטל11

New member
תודה בנות ../images/Emo140.gif

אצלינו במשפחה כולן סוחבות עד הסוף, וזאת גם לידה ראשונה שלי כך שסביר להניח שאני אגיע לשבוע 40+ , ונראה לי מהתשובות שלכן שניתו לצפות לתינוק, איך נגיד, גדול מהממוצע
אני אתחיל להתאמן עם האפי נו ונקווה לטוב... תחזיקו לי אצבעות

לי הייתה בדיוק אותה הערכה כמו שלך

בשבוע שלך, ויונתן נולד בשבוע 39+4 במשקל 4.130 ק"ג ...בלידה וגינילית רגילה. המון בהצלחה!

lulyK

New member
אם אני לא טועה

הערכת המשקל של יותם בשבוע 32+ היתה 2.5 קילו. הוא נולד בשבוע 38+2 ושקל 3.630. הדבר הטראומתי היחיד היה היחס של המיילדת, והוא לא היה משתנה גם אם יותם היה 2.700. אגב, כמה את שקלת בלידה? ע"פ הרופאה שלי יש קשר ישיר.

טלטל11

New member
אני שקלתי 3,150 בלידה ../images/Emo9.gif

גם אני קראתי שיש קשר... טוף אולי הוא ייעצר קצת לפני הסוף
שמעתי שגם זה קורה

lulyK

New member
או שההערכה לא נכונה...

גם זה קורה הרבה. בכל משקל, מאחלת לך לידה קלה ובריאה

למעלה