אורחת בינתיים...

טופז1

New member
אורחת בינתיים...

רציתי לדעת אם למשהו יש ניסיון עם מטבחי הייטאצ'. איך האיכות שלהם, השירות והעמידה בלוחות זמנים. ראיתי מטבח שלהם שמצא חן בעיניי אבל רק מהתצוגה ואני מתלבטת אם לקבוע פגישה אם לאו..... תודה

איריסג

New member
לא מכירה מקרוב

אבל ממה שאני מבינה - הם יקרים בטירוף, לא? (ובמונחים שלי יקרים בטירוף זה משהו בסטנדרטים של בולטהאופ / אפטי, כאלה שכבר לא מדברים בשקלים או בדולרים אלא רק ביורו.....)

טופז1

New member
מה הקשר ליורו???

הייטאצ' מדברים ביורו??? הרי זו חברה ישראלית. זה שחברות אירופאיות אומרות מחירים ביורו זה בסדר גמור. למה מטבח מגרמניה צריך להאמר במטבע אמריקאי??? את אומרת את זה בנימה לגנותם ולא ירדתי לסוף דעתך....

איריסג

New member
איפה שמעת שאני אומרת את זה לגנותם?

ואיפה שמעת שאמרתי שהם נוקבים מחירים ביורו???? אמרתי שממה שאני מבינה (ותאמיני לי, עשיתי דוקטוראט כבר במטבחים, והייתי בחברות מאד מאד יקרות) - הן מחזיקים מעצמם מהליגה של בולטהאופ ושל אפטי... - ושבשתי החברות האלו דיברו איתנו במטבע זר (כי זה נורא מבהיל להגיד "120 אלף ש"ח מחיר התחלתי למטבח. יותר נחמד להגיד "20 אלף יורו"....) לא מכירה את הייטאצ', אבל עם כל הכבוד - אין שום חברה בישראל שזה מוצדק לדעתי שתנקוב מחירים במטבע זר. גם אם היא חברה שבמקור היא גרמנית. האם את המקרר של ליבר שאני הולכת לקנות, אני מקבלת הצעות מחיר לגביו ביורו??? זה אגב גם לא חוקי לנקוב מחירים בדולרים או ביורו. ההילך החוקי בישראל, מה לעשות, הוא עדיין השקל הישן והטוב.... בכל מקרה - כל מה ששאלתי זה האם הייטאצ' אכן מאד יקרים כמו שאני חושבת (ורק כדי לסבר את האוזן, כשאני אומרת יקר זה כל מה שהוא מעל 70-80 אלף ש"ח למטבח בגודל בינוני. )

טופז1

New member
אז ככה.....

לא שמעתי שאמרת שהם נוקבים מחירים ביורו, אבל אמרת שהם מחשיבים את עצמם כמטבח בוטיק כמו המטבחים האירופאים (....זה משהו בסטנדרטים של בולטהאופ / אפטי, כאלה שכבר לא מדברים בשקלים או בדולרים אלא רק ביורו....) נשמעת נימה לא חיובית (וזה בסדר). מסכימה איתך שמחירים בישראל צריכים להיות נקובים בשקל ולא ביורו או דולר בלי קשר למוצר שמקבלים, אם זה מגרש, בית, מטבח או גבינה צהובה....

איריסג

New member
מה לעשות - זו עובדה...

הם מחזיקים מעצמם חברת בוטיק יוקרתית - ולכן המחירים שלהם , אני משערת , בהתאם. בבולטהאופ (שדווקא קראתי איפשהוא שהם בכלל חברה ישראלית, אבל אולי אני טועה) דיברו איתנו על מחיר התחלתי למטבח - 100 אלף ש"ח. האם היית אצלם (אצל היטאצ') כבר? שאלת אותם לגבי מחיר? האמת שממה שהסתכלתי באתר שלהם, לא ממש ראיתי משהו ייחודי שלא ראיתי במקומות אחרים ששם המחירים הרבה יותר סבירים.... (גם אם לא ממש נמוכים. אני ראיתי מטבחים בחברות ונגריות שנחשבות די יקרות)

טופז1

New member
תודה רבה על תשובותייך....

יש לך לינק לאתר שלהם? לא מצאתי.... הייתי שם כבר וראתי כמה דברים מאוד יפים. לא דיברתי על מחיר, צריך לקבוע פגישה עם התוכניות בשביל להבין מה אני רוצה וצריכה. באותו יום שהייתי היו הרבה אנשים ולא היה לי זמן לחכות שאנשים שיושבים עם המתכננים יסיימו.....אז הלכתי... ממה שהתרשמתי, הם מאוד מקצועיים (מבחינת גימורים) ומאוד אדיבים מבחינת ההתיחסות שלהם ללקוחות. אז למה שאלתי את כל השאלות, כדי לדעת אם בכלל שווה ללכת לשם לפגישה. 100K ש"ח זה יהיה ביזבוז זמן שלי ושלהם....

איריסג

New member
האתר שלהם הוא של סמגל - זו החברה

שהם פועלים במסגרתה. אני יודעת שהם יקרים כי זה מה שאמרה לי מעצבת פנים שעבדה איתם לא מזמן. לא מידע אישי, אני מודה. אבל! לפני שאת קובעת איתם וכו' - נסי לקפוץ לשם שוב באחד הבקרים (בבוקר לרוב פחות עמוס) ופשוט לבקש מאשת המכירות שתתן לך הערכת מחיר למטבח בדיוק כפי שהוא בתצוגה. הם לא מתים על זה, אני יודעת, והם מתחילים לקשקש בקומקום "תלוי מה את רוצה, תלוי איזה פירזולים, תקבעי פגישה וכו'". קצת אסרטיביות, ותשובה כמו "המטבח הזה. בדיוק זה. מה המחיר שלו? ו"לפני שאני קובעת פגישה ומבזבזת לכם זמן יקר, אני רוצה לדעת שאתם בכללבטווח המחירים שלי " ואז לרוב הם יגידו לך ותוכלי לדעת אם את בכיוון או לא. כי אחרת - תקבעי פגישה, ישבו איתך שעה וחצי יתכננו איתך את מטבח חלומותייך, ואז תקבלי את השטוזה של המחיר וסתתם תרגישי טמבלית שבכלל בזבזת עליהם זמן.

איריסג

New member
סליחה טעות...

לא סמגל. תשכחי מזה. אבל שאר מה שכתבתי לך - הכל נכון. תלכי בגישה הזו - ותוכלי לדעת בכלל על מה מדובר מבחינת מחיר, בגדול. ככה היה לנו באפטי, ככה היה לנו בבולטהאופ, ככה היה לנו ברגבה. ותאמיני לי, על אף אחת מהחברות האלה לא ביזבזתי שעה של ישיבה עם מעצבת מטבחים.

AyeletMor

New member
יש לי עיצה קצת אחרת בשבילך...

זה שתבקשי לדעת כמה עולה מטבח X כמו שהוא בתצוגה לא יגיד לך כלום. ולמה? כי יש מבטחים שנראים לנו די סטנדרטים בגודל, ועדין לפעמים מספיק שיש בתוכם איזה אלמנט אפילו אחד שמאוד מאוד מיקר את העסק ואז תקבלי סתם מושג שגוי שהוא אפילו לא רלוונטי בשבילך. דוקא הגישה הישירה לבוא ולומר אני צריכה X מטר מטבח והתקציב שלי הוא גג Y ש"ח, הסכום ריאלי או לא? ברור שגם אז תלוי איזה אלמנטים יהיו במטבח מאיזה חומר יהיו הדלתות וכו' יכולים לשנות את המחיר לפה ולשם, אך עדין חברה שמחיר ממוצא אצלה למטבח מתחיל מ- 100,000 ש"ח ולך יש תקציב רק למחצית מהסכום- מן הסתם תהיה כנה איתך ולא תרצה לבזבז את זמנך או את זמנם. ולא, אני לא חושבת שזה שאת נוקבת בסכום היעד שלך אומר שהם ינסו להוביל אותך בכוח לעלות הזו, אבל כן יתן להם את היכולת לתכנן לך את הדבר המתאים ביותר בהתאם לרצונות הצרכים והתקציב.

למעלה