אורחת כאובה...

קאפקייק

New member
אורחת כאובה...

היי
, הגעתי בהמלצת חברה. שאלה לי... : לאחרונה אני סובלת מכאבים מוזרים ומטרידים. זה התחיל די ממזמן וקרה פעם-פעמיים-שלוש, במרחקי זמן ארוכים. בחודש האחרון זה קרה כבר 3 פעמים. זה= כאב שמתחיל באזור הלסת, עובר לאוזניים, יורד לבית החזה, אפילו לציצים (סליחה
), שכמות, גב עליון. כאב חזק ובלתי נסבל. זה עובר אחרי רבע שעה בערך, עם אדוויל. אין לי מושג מאיפה זה בא, והעובדה שזה מגיע לעיתים קרובות יותר מדאיגה אותי
לציין שאני נוטלת באופן קבוע ליריקה (225 מ"ג ביום) להקל על נימולים של טרשת נפוצה. ותרופה ללחץ דם. זהו בערך. רעיונות? למי פונים? WTF??

ענתר

New member
ברוכה הבאה

חבל שבנסיבות אלו. בהחלט מבינה מדוע זה מדאיג, לצערי אין לי עצות עבורך. לא מכירה כאב כזה. אבל אשמח ללמוד ממך קצת הליריקה עוזרת לך? כמה זמן לקח עד שהתחילה לעזור?

קאפקייק

New member
הליריקה בהחלט עוזרת

אני רואה את זה בעיקר כשאני שוכחת לקחת... כפות הידיים משגעות אותי. לא זוכרת כמה זמן לקח שישפיע, זה גם לא השפעה אבסולוטית. בכל מקרה די מהר יכולתי להצביע על הטבה.

ענתר

New member
שמחה שעוזר לך

מקווה שיכנסו בקרוב מומחים ממני לטיפול בכאבים ויעזרו לך

ברוכה הבאה

מה שאת מתארת יכול להיות כאב עצבי, שהוא חלק מהטרשת שלך,אבל יכול להיות גם תופעת לוואי של התרופות שאת נוטלת, ויכול להיות גם משהו חדש לגמרי, אפילו סתם אבנים בכיס המרה, לא תאמיני... אני חושבת שכדאי לפנות לרופאת המשפחהבשלב הראשון, ומשם לאן שהיא תפנה. ולו כדי לשלול שמדובר במשהו "חדש" לאוסף..
ו.. אגב, האם את גם אופה קאפקייקס? או רק נקראת ככה?

קאפקייק

New member
אופה הכל חוץ מקאפקייקס

כן, אני מבינה שצריך פה איזה ראייה מערכתית. בתכנית - נוירולוגית פרמקולוגית קלינית. זה מה שהציע רופא המשפחה. הכיוון זה דלקת בעצב, אבל זה לא מתאים לכאב מתחת לכתפיים.

dana david

New member
כאב ראש

את חייבת לפנות לנויורולוג , עדיף למרפאת כאב ראש, עם הפנייה מרופאת משפחה דנה

ruthi26

New member
חלק מהדברים יודעת להסביר

יכול להיות שאילו תסמינים של טרשת נפוצה?? הכאבים של לסת ואוזניים, מאפיינים דלקת במיפרקי הלסת, לזה צריך רופא א.א.ג. כמו שצריך, תתפלאי לשמוע שכאבי ראש מגיעים מזה, וכאבי אוזניים, יש גם דבר כזה שנקרא "נקע במיפרקי הלסת", רצינית מאוד... לגבי שכמות וכאבי גב, מן הסתם קשור אחד לשני, וזה מקרין לציצים, וזה בסדר, זה דבר טבעי ציצים
את משתמשת בקרם דיאודורנט אולי?? או בדיאודרנט רגיל? תעני ואח"כ אגיד למה שאלתי? אם הכאב מגיע בדיוק מתחת לבית השחי לכיוון השכמות, תפוס לך שם, וזה עושה כל הבלאגן... שמישהו יעזור לך עם הכאב הזה... ומציעה ללכת לרופא משפחה, שיגיד בכל זאת מה הקטע שם, מחכה לתשובה עם הדיאודרנט

קאפקייק

New member
רול

ההסברים שלך נשמעים נכונים נקודתית, לכל חלק, אבל זה לא מתאים כי אני לא מאמינה בצירוף מקרים כזה... שכל הזמן כלום לא כואב, מכל המערכות "הנגועות", ופתאום גל כאב כ"כ חזק...
ככל שאני חושבת על זה - אני מניחה שזה קשור לטרשת

למעלה