אורחת לרגע..

strawberryswing

New member
אורחת לרגע..

יצא לכם להרגיש פעם בתקופה מסויימת או מקום מסויים בחיים, כל כך טוב עם עצמכם, כל כך שלם עם איפה שאתם
שהצלחתם להסתכל על הכל בצורה חיובית ולא להתפס לקטנות ולהגיד בלב שלם וואלה, טוב לי. טוב לי ואני אפילו מתעלם ממה שפחות נחמד ולא מסתכל על הדשא של השכן. שתמיד ירוק יותר.
ממש להרגיש שאתם בפיק שלכם

ואז להסתכל אחורה.. ולהגיד, או להרגיש,אין, בחיים לא יהיה לי כל כך טוב כמו אז.
פשוט הייתי בשיא.

מה עושים עם זה?

אוף.

שבת שלום ליושבי הפורום..

ShacharDawn

New member
זה הכי עניין של גישה

אם תכניסי לראש שבחיים לא יהיה לך יותר טוב, אז תתקשי למצוא את הטוב בתקופות הבאות בחיים.
נסי דווקא לחשוב, מה היה כ"כ טוב בתקופה הזאת ומה את יכולה לעשות כדי לשמור על זה?

ובלי קשר, לנסות למצוא טוב לא רק בתקופה שלמה, אלא ברגעים מסויימים מתוכה, ויש אינספור כאלה. במקום לחשוב "כמה היה לי טוב השנה", לחשוב "כמה היה לי טוב השבוע, היום, בשעה האחרונה..." לחפש טוב רק בדברים הגדולים זה יותר קשה מלמצוא נקודות אור קטנות במהלך היום, גם כאלו שקשה לנו לפעמים לראות בגלל טרדות היום

בנוסף, יש הרבה דברים גדולים בחיים, כמו משפחה, זוגיות או החברים, שאנחנו נוטים לקחת כמובנים מאליהם, לא לחשוב על כמה טוב שהם נמצאים בחיים שלנו. נסי ממש לחשוב כמה טוב עשו האנשים הקרובים אליך בחיים שלך.
מקווה שעזרתי ושתהיה לך שבת שלום עם המון נקודות של אור!

Purple Mushroom

New member
תקופות שיא

כן. בערך. בתקופה הנוכחית, כמעט שנתיים שכבר גר כמעט שנתיים עם שותפים לא מתאימים לי. לא הכל שחור, אבל שורה תחתונה סובל. אני מביט לעבר, ורואה שהיתה לי תקופה (לא הכל מושלם), שהיתה לי שיא בחיים, גרתי עם הבוסית, היתה לי עבודה, היתה לי חברה. היו לי גם הרבה הוצאות, ולא הכל היה מושלם, אבל היה לי טוב. וגם תקופה שלפני זה, היתה לי חברה גם. (הקודמת קודמת קודמת), בשנת 2009, היתה לי תקופה שעבדתי. ועכשיו, כשאני בתקופה לא טובה, אני די מצטער שעזבתי אותה, היה לי עתיד איתה. אבל זה לא אומר גם מבחינתי, לא אומר שלא תיהיה לי תקופה טובה אחרת. כיום אני חי בתקווה שמתכנן לגור עם חבר שלי. דד ליין, סוף ינואר 2014, ובתקווה שעוד יהיו לי תקופות טובות.
אני זקן הפורום, ועדיין אופטימי, אז בגילך הצעיר יחסית, זה גם יכול לקרות גם לך.
הרבה בהצלחה, לחיי האופטימיות, והתקופות הטובות בחיים בעתיד, הווה, ועבר. :)
=]

einat162

New member
למה זה דבר רע?

זה טוב "לתפוס את הרגע" להבין שטוב, ונהיה יותר טוב מהעבר. יותר מידי אנשים מתלוננים ומקטרים שקשה, שאין להם- והרבה פעמים יש להם כ"כ הרבה דברים שהם פשוט לוקחים כמובן מאליו - ורק מסתכלים על הדברים שהם "רוצים" (ולא "צריכים").

היה לי רגע כזה באחד מימי שבת בצהריים כשחתכתי סלט בבית והאור מהחלון נפל יפה על כל הירקות המדוגמים שעמדו על השיש... ראבק! יש לי אוכל בריא טעים ונגיש, מים נקיים וזמינים, קורת גג מעל הראש, ועבודה. החיים טובים.

Blue Potion

New member
נהנים מהרגע

אחרי הכל, סביר להניח שתוך כמה ימים/שעות, המצב ישתנה

למעלה