אורחת מהפורום השכן

mirchell

New member
אורחת מהפורום השכן

שלום לכולכם אז אתם הפורום שכולם מגדירים אותו "אחרי" , כותבת לכם/ן מהפורום של "לפני" שאלתי בעצם מיועדת לאלה שהתחתנו בסוף חודש מרץ, בשעה טובה סגרנו תאריך -30/03/03, והייתי רוצה לדעת מה הסיכויים ש"רוחות השמיים" יהיו לטובתי בתאריך שכזה מבחינת מזג-האויר? אודה למי שתוכל/יוכל לספר לי (אנחנו מתחתנים בגן שככל הנראה יקורה בעונה הזאת).

סמיילי22

New member
היי

למרות שאני עדיין פורמלית שייכת לפורום השכן, אני יכולה להמליץ לך לעשות חיפוש בפורום השכן ולהתקשר למרכז המטרולוגי. שם יוכלו לתת לך הסתברויות לגשמים בימים מסוימים בשבוע.

אני התחתתנני

ב - 28/3 לפני 3.5 שנים...ביום החתונה היה מעונן מאוד אך לא גשום. שנה שעברה ב28/3 היו גשמים והיה סוער (ילדתי את נועם בתאריך זה , אז אני זוכרת), היה בערך שבוע של גשמים. בכל מקרה...אל תתיאשי...גם אם ירד גשם, זה ממש לא נורא...ואנ בטוחה שתסתדרו (בהצלחה)

היי

אני התחתנתי ב-27.3.01 על החוף והחופה היתה בחוץ אני הייתי בלי שרוולים והיה סבבה חשוב להתעדכן במרכז מטרולוגי לתחזית...

Ronnie*

New member
אני התחתנתי ב- 26 למרץ

שנה שעברה. לא ירד גשם כמו שחששנו, אבל היה די קר ולכן נאלצנו לקיים את כל החתונה בפנים, ולא עשינו את קבלת הפנים והחופה בחוץ כמו שרצינו. אבל כמובן, קשה לחזות מראש... אני נעזרתי קצת בפורום "מזג אוויר" כאן בתפוז (שחזו שיהיה קר וגשום כבר שבועיים מראש).

אלונהב

New member
מנסיוני הכאוב...

אנחנו התחתנו ב- 21.3.02 וכל השבוע שלפני היה חם, שרביופתאום ביום שלפני החלו לרדת גשמים וברקים ורעמים וביום החתונה בבוקר היה גשום בטירוף ובצהריים כבר התבהר , אבל קבלת הפנים שתוכננה למחוץ לגן הוכנסה פנימה, מה שאומר שהכל תלוי במזל ובאלוהים!! (דרך אגב, החתונה היתה מקסימה גם בפנים, זה לא שינה דבר)

rona25

New member
אנחנו התחתנו ב 20.3.01

והיה לנו ממש במקרה שבוע חם ביותר (לא רגיל לעונה) - בחתונה אנשים הגיעו עם בגדים קצרים והחופה היתה בחוץ (התחתנו בגני כנען) לדעתי - זה הכל ענין של מזל.... בכל מקרה ההמלצה שלי היא שתתכונני לחתונה כאילו היא חתונת "ביניים" (לא חורף ולא קיץ) מבחינת בגדים ושאר התכנונים, ומקסימום אם את נופלת על יום גשום או חם במיוחד, תשני את התוכניות באותו היום

mirchell

New member
תודה לכולכן-

ולי הייתה תחושה שכל שנה שעוברת החורף מתקצר ושלא נדבר על גשמים שכבר לא נראים במחוזותינו לאחרונה , אם לכן היה גשום וקריר אז ....
זה לא מה שחבתי לעצמי שאמרתי כן ל-30/03/03

אתי@

New member
לדעתי מרץ זה ממש חורף

ולא כדאי בכלל לחשוב על חתונה / קבלת פנים בחוץ. הסיכוי לחמסין כמעט אפסי, הסיכוי שיהיה קר - כמעט 100%. אני יכולה להגיד לך מניסיון, שבאפריל האחרון הייתי בחתונה בגני כנען. קבלת הפנים היתה מקורה אבל לא סגורה לגמרי (בלי קירות) וממש קפאתי מקור. ולא רק אני.

dorlim

New member
מרץ מוגדר כעונת מעבר....

מה שאומר שיש סיכוי לחמסינים אבל גם לגשם.... אנחנו התחתנו במרץ האחרון ועד שעות ספורות לפני החופה לא ידענו אם נקיים אותה בחוץ או בפנים (בסוף היא היתה בחוץ...) בכל מקרה בשנים האחרונות היו גם ימים חמים וגם ימים קרים. מומלץ להתקשר לשירות המטאורולוגי והם יתנו לך סיכוי לגשם וטפמרטורה ממוצעת בתאריך שלך .... אבל אל תקחי את זה כ"תורה מסיני" כי בסופו של דבר מזג האוויר מחליט לבד מה לעשות. אגב, אנחנו היינו השנה בחתונה במאי שהיתה במקום פתוח ועד יום לפני החתונה הם חיפשו אופציות לקירוי כי ירד גשם (סוף מאי...)

אני התחתנתי במרץ אשתקד...

ולפי מה שזכור לי מזג הוויר הוא משתנה. אותו היום שהתחתנתי התחיל כיום גשום, ובהמשך כאשר יצאתי מסלון הכלות יצאה לה לשמיים שמש יפה, אומנם היה מעט קריר בצילומים עבר הכל עבר על הצד הטוב ביותר. אני חושבת שכדאי לך לחפש מקום מקורה. האורחים לא ישמחו להירטב בגשם, ובטח שאת לא תישמחי לערוך את החופה תחת הגשם. שיהיה לך במזל טוב!!!

למעלה