אורחת מתלבטת

אורחת מתלבטת

היי, אני בת 33 ובזוגיות שנתיים עם א-מיני (לדבריו כל החיים הוא כמעט ולא היה מיני ומגיל 30 כבר אין לו חשק בכלל).
אני קוראת כאן המון, כל פעם שאני רוצה להירשם, קול אחר אומר לי: "אם תירשמי זה סופי" - כלומר, נחתם הגולל.
אני יודעת שזה לא ישתנה. ואני באמת אוהבת אותו ואני יודעת ומרגישה שהוא אוהב אותי.
לא רוצה לעזוב אותו.
זה לא קל, מתסכל מאוד וכדי שנוכל להישאר יחד, מדי פעם הוא "עושה לי טובה" ומביא אותי לסיפוק כלשהו.
לאחרונה התחילו דיבורים של "לגור יחד".
טוב לי איתו. מלבד המין, כמובן.
אני מתלבטת מאוד. כרגע אני מרגישה אליו קשר מצוין ומוכנה לדרך הזו כי הוא שווה את זה. אני חוששת שבהמשך ארגיש אחרת בנוגע לחוסר התשוקה ואז שנינו ניפגע יותר.

האם יכול להיות שטוב לי כ"כ עד כדי כך שאני מוכנה לזה?
האם לטובת שנינו עדיף להיפרד?

בבקשה עזרתכם. תודה.

k500

Active member
מנהל
ניסיון לתשובה:

אם את קוראת כאן המון, נראה לי שחלק מהתשובה כבר ברורה לך.
כידוע, זוגיות מעורבת, כלומר שאחד/ת א-מיני והשני לא, היא לא זוגיות שהעתיד שלה ורוד, בלשון המעטה. יש כאלה שיכולים להתפשר לכאן ולכאן, אבל השאלה היא מה קורה בטווח הארוך.
בהנחה שבן זוגך א-מיני ומרגיש שהוא כזה ובהנחה ששניכם מודעים לעניין ומדברים עליו (לא לגמרי ברור אם המונח א-מיניות עלה ביניכם..?) האם את רואה את עצמך בעוד עשר שנים ויותר עדיין לא מקיימת יחסי מין איתו, למרות האהבה שלכם אחת לשני?
זה שהוא מתגמש עכשיו איכשהו, זה לא מבטיח כלום וכמו שאת כותבת, זה לא הולך ומתגבר אלא להיפך.
אז מה לעשות?

אנחנו בטח לא יכולים לדעת, זאת הרגשה שלך גם כלפיו וגם כלפי עצמך. אתם אוהבים, זה מצוין, השאלה האם מין ומיניות ביניכם הוא משהו מהותי ביחסים הללו או רק חלק מהיחסים ולא תופס מקום גדול.
יש לשקול את העניין הזה בכובד ראש ולראות מה בדעתכם לעשות בהמשך.
ניסיתם לדבר בגלוי על העניין הזה כעת? לשקול את האפשרויות הללו אחת מול השני? אם טרם, אולי זה הזמן לשיחה אמיתית וכנה שתבדוק האם העתיד הזוגי שלכם יכול להתקיים ללא מיניות ואם כן, האם אחד מכם מוותר יותר ואם יש או יהיו לכך השלכות על מהות היחסים ביניכם..
יש כאן הרבה דברים על הכף, זוגיות, אהבה, אבל בסוף גם יש צרכים של כל אחד מכם.
צריך לבדוק את כל האפשרויות שעומדות בפניכם, לטוב ולרע. תתחילו משיחה כזאת ותראו לאן אתם מגיעים, אם בכלל.

נשמח לשמוע אם תרצי לשתף אותנו בהמשך או בכלל אם יש דברים שאת רוצה לחדד או לשאול ועזרה ותמיכה באופן כללי ואגב, זה שאת כאן לא אומר שנסתם הגולל ושום דבר עדיין לא סופי אלא להיפך, זה אומר שאת אופטימית ורוצה עזרה ליחסים שלכם כרגע. אנחנו לא מבטיחים גן עדן, אבל אנחנו מוכנים להקשיב ולעזור בכל מה שנוכל. בהצלחה

תודה על התשובה

אנחנו מדברים על הכל בפתיחות.
גם על המושג "א-מיני".
משוחחים המון, בסופו של דבר הוא משאיר את ההחלטה בידיים שלי, הוא לא רוצה ללחוץ.

מאוד מאוד קשה להחליט.
אנחנו שנתיים יחד ובאמת טוב לי. אבל כמו שאמרת אני לא יכולה לדעת מה יהיה בהמשך.

אני חושבת שאני אשאר כאן בסביבה בנתיים :)

תודה

k500

Active member
מנהל
את מוזמנת להישאר, בהחלט

אנחנו כאן כל הזמן

למעלה