מתכון
ארנבת: 4 שוקי ארנבת 500 מ"ל ציר ירקות 2 שיני שום כתושות 2 ענפי טימין 1 לימון חתוך לרבעים 6 שאלוט פרוסים ומוזהבים 100 מ"ל רסק עגבניות שמים את הארנבת במשרה שמכינים מכל החומרים למשך 3 שעות (בקירור) קוסקוס: 60 גרם קוסקוס 60 מ"ל שמן זיית 1 שן שום קטנה כתושה 250 מ"ל מיים מלח קליפה מחצי לימון מרתיחים את המיים והמלח, מערבבים את הקוסקוס עם כל שאר החומרים ומוסיפים את המיים הרותחים, מכסים במגבת ל 15 דקות, מפוררים בעזרת מזלג ומוציאים את קליפת הלימון. הגשה: מוציאים את הארנבת מהמשרה, מנגבים היטב, מקמחים ומטגנים כ 4 דקות מכל צד מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל 30 דקות (אני שמתי 20 דקות + 20 דקות מכוסה בניר אלומיניום) מסננים את המשרה ומצמצמים עד שמגיע למרקם של רוטב. מגישים עם קוסקוס ואספרגוס חלוט.