אורחת פה עם שאלה

chili3

New member
אורחת פה עם שאלה

שלום, אני חודשיים אחרי הלידה וכמעט חזרתי למשקל, אבל הבטן לא יורדת. האם יש אתרים עם תרגילי בטן לנשים אחרי לידה ובכלל תרגילים. שאלתי גם בפורום "הרזיה אחרי לידה" אבל הפורום הזה נראה לי יותר פעיל. תודה

karin3175

New member
תנסי כפיפות בטןמ בבית על השטיח

ואם יש לך כדור פיזיו- תרימי עליו את הרגליים ותעשי כפיפות זה קשה אני מודה והכקרס הקטנה זה הדבר הכי מעצבן שנשאר מהלידה אני עם אותה הבעיה אבל כל יום אני רוצה לעשות ובסוף מתעצלת אני גם חייבת להוריד את השומן - רק של הכקס כדי שהגינסים שלי- מידה 0 יעלו עליי הלוואי- כי אז אני אהיה חייבת לשקול שוב 45 קילו כדי שמידה 0 יעלה עליי גם הליכות יעזרו תרדי עם הילד שלך בעגלה ותעשי הליכה מהירה בהצלחה

chili3

New member
אני רוצה לקנות קלטת וידאו

של תרגילים וכאלו כי לעשות לבד זה ממש קשה. אבל אני לא מוצאת בשום מקום. וללכת ברגל אי אפשר עכשיו כי כל כך חם. אני יוצאת איתה לפעמים בערב אבל זה לא מספיק. ננסה היום את הכפיפות עם הכדור פזיו. תודה

ארנט

New member
וגם- כפיפות בטן תחתונה

מה עושים? בשכיבה על הגב מכווצים שרירי אגן קודם כל (כמו כיווץ על מנת להפסיק הטלת שתן) ואז מכווצים את שרירי הבטן פנימה (כאילו את מנסה להכנס למכנס שקטן עלייך באזור הבטן). ככה עושים כיווצים והרפיות (ללא הרמת הגב מהרצפה). חוץ מזה ממליצה בחום על סטודיו c , התעמלתי שם אחרי לידת הבכור וזה ממש עזר לי בהורדת הבטן (ובטן של קיסרי, מאוד קשה להוריד..)

למעלה