אורח בפורום!

אורח בפורום!

ביום ראשון הקרוב יתארח בפורום שחף שלר שחף, למי ששם לב, כותב לנו לא מעט בעיתון והוא כותב את המדורים הכי הכי חשובים כמו: בוחן עצמי, המלאכים שלי, תרשמי הזרימה והשלט. הוא גם אחד האנשים הכי נחמדים בעולם :) אז אם יש לכם שאלות לשחף כמו: איך הוא חושב על הבחנים, האם הוא פותר אותם בעצמו, איך הוא מספיק לראות כל כך הרבה טלוויזיה ואיך היה הביקור האחרון של "כמעט מלאכים" בארץ אתם מוזמנים לשאול את הכל ביום ראשון והוא יהיה פה כדי לענות

יש!

איזה כיף! הוא כותב גם חלק מהכתבות, לא? אני יהיה פה וישאר עד שהוא ילך!

שחף שלר

New member
תשובות ../images/Emo66.gif

שירי, תודה רבה! איך אני חושב על הבחנים? הרעיונות לבחנים באים לי בדרך כלל לפי דברים שקורים לי באותו יום שאני כותב אותם. לדוגמא: לפני כמה שבועות הייתי בסופרלנד ועליתי לרכבת הרים מפחידה מאוד, ואז חשבתי שכדאי לעשות בוחן בנושא: "האם אתם פחדנים?". פעם אחרת פגשתי את 'כמעט מלאכים' וחשבתי שהרבה ילדים ירצו להיות בלהקה שלהם וכדאי לעשות בוחן בנושא. האם אני פותר את הבחנים בעצמי? האמת שלא. בגלל שאני יודע מה התשובות אז אני לא יכול לפתור אותם. מה שאני עושה זה מנסה אותם על חברים שלי ובני המשפחה. תמיד כשאני מסיים לכתוב בוחן אני בודק אותו על אנשים שונים ורואה מה התשובות שהם עונים. לדוגמא- את הבוחן בנושא הפחד שאלתי את אח שלי שהוא אמיץ מאוד וגם חבר אחר שלי שהוא פחדן לא קטן. אם התשובות מתאימות אז אני יודע שהבוחן עובד
איך אני מספיק לראות כל כך הרבה טלוויזיה? האמת שאני מאוד אוהב לראות טלוויזיה אבל אין לי הרבה זמן... בדרך כלל שאני כותב על סדרה אני רואה רק פרק אחד או שניים ממנה וקורא את התקצירים. הלוואי שהייתי יכול לראות את כל הסדרות בטלוויזיה, זה היה כיף...

למעלה