אורח בפורום

tupizo

New member
אורח בפורום

אני אורח מפורום אופניים השכן. נתקלתי בזה באחת מהרכיבות שלי בהרי ירושלים - כנראה נדרס. מישהו יכול להגיד לי מה זה ?. אני הערכתי שזה צפע לפי המעויינים על הגב או שזה מתחזה ?

dreaming h

New member
ברוך הבא....../images/Emo140.gif

כפי שאישרו לך, הנחש אכן צפע. אני לא יודעת כמה יוצא לכם להתקל בנחשים ברכיבות בשטח, אבל אם אתה רוכב בחורשים, הייתי ממליצה לך לשים את הרגליים על הרמה...
על כל פנים, יוצא לך להתקל גם בנחשים חיים? נשמח לדיווחים.... רכיבה בטוחה!

tupizo

New member
תודה על הכנסת האורחים

התחלתי לחרוש את הפורום שלכם ממש מעניין ויפה. אני קצת מפחד מנחשים אבל זו חוויה עבורי לפגוש אותם בשטח. אז ככה: באזור בית ג'וברין פגשתי איזה אחד שהתרומם מולי קצת כמו קוברה והסתובב לכל הכיוונים לקחתי שביל חלופי. בצפון איזה אחד שחור בערך מטר וחצי טס מולי על השביל במהירות מדהימה הנחתי שזה לא ממבה שחור ומישהו אמר לי שזה נחש שחור לא ארסי. במכתש נתקלתי בשמן צבע מדברי בערך חצי מטר הוא ברח ממני מתחת לאיזה אבן ונשף נשיפות מפחידות רציתי להרים את האבן והתחרטתי. נפרדנו כידידים. את הכי מפחיד - שחור עם כתמים צהובים - פגשתי ליד גדת נהר בתורכיה, ניסיתי להתיידד ואיזה מקומי הרג אותו עם אבן. בקיצור נראה לי שאני מתחיל לבקר בפורום הזה

tesnake

New member
תודה על העדכון המעניין

הנחש בבית ג'וברין נשמע כמו ארבע קו מובהק או תלום קשקשים. הנחש בצפון נשמע באמת כמו זעמן מטבעות, הנחש במכתש נשמע ומתואר כמו שפיפון הנגב והאחרון בתורכיה נשמע כמו משהו מהחרמון אך איני מתחייב על כך. נהנה לשמוע ממך עוד!

למעלה