אורח ללילה וחינוך שהשתלם

gaichuk

New member
אורח ללילה וחינוך שהשתלם

לפני כחצי שעה מצלצל הטלפון וחברת קיבוץ מדווחת על נחש גדול במרפסת. בעלה שכבר נתקל במספר לא מבוטל של נחשים שאיבדו את הראש סוגר עליו בפינה ונותן לי 3 דקות להגיע ... "שים עליו מגב וחכה לי בבקשה!" נועל נעליים בלי גרביים ורץ (ואני לא טיפוס שרץ...) מגיע למרפסת ורואה את האבא והבן עם מגבים על צפע של 90 ס"מ. מבט מהיר לראות שהוא לא פצוע או משהו ותופס פיקוד. הריטואל הקבוע של כל השאלות והקלישאות והביתה. ישר לתוך ציפית של כרית,בתוך קרטון ולארון . מחר בבוקר ישוחרר ברביע... כל נחש אחר היה משוחרר מיידית אבל צפע אני לא משחרר ביישוב... למה חינוך טוב? כי בפעם הקודמת אותה המשפחה קראה לי לראות את הנחש שהגיע למרפסת כשהוא מנוקב לגמרי משיניים של מגרפה. מחזה לא נעים לכל הדעות... מסתבר שגם כלבים זקנים אפשר ללמד טריקים חדשים... אותו חבר משק תפס לנגד עיניי צפע מפלצתי בזנב תוך כדי הרמה וסיבוב מהיר סביב הראש בכדי שלא יוכל לעלות ליד ואחרי שהצליח ליישר אותו לגמרי,חבט את ראש הנחש בעמוד. זה היה לפני 20 שנה בערך בחוף בכנרת כשמטרים מהנחש שיחקו ילדים על הדשא. משם ועד למקרה הערב הדרך היתה ארוכה מאד אבל בסוף הצלחתי. 1:0 לצפעים ולנו. אין תמונות מהערב,אולי מחר בזמן השיחרור...

Itamar Levy12

New member
כל הכבוד על היוזמה

אני לרוב לא מגיע לקריאות שיש לי במושב אלא פשוט מפנה ללוכד(בעיקר תלוי בכמה קרציה אני ידוע שהמשפחה וכמות השאלות שיפלו עלי). יש תמונות שיחרור?

gaichuk

New member
אין תמונות...

טרמפ מוקדם בבוקר ובלי הרבה טקסיות,שוחרר אפילו בלי נשיפות...

למעלה