אורח מפורום הצוללים

razomichin

New member
אורח מפורום הצוללים

שלום בדר"כ אני נמצא בפורום הצוללים וליעיתים מבצע גיחות רק קקורא גם לפורום זה. ברצוני לרכוש סירת מנוע לצרכי ירידה לצלילה גם נוף וגם דייג אךהייתי מעוניין למצוא לי שותף ובכך גם פרטנר קבוע לצלילה וגם שותף כלכלי לתיחזוק שותף של סירת צוללים ע"פ החישוב שעשיתי תחזוקת הסירה עולה 200-2500 ש"ח בשנה ועל כן הייתי שמייח למצוא לי שותף שיהיה בראש הנכון אוהב צלילה ובטיחות ע"מ לחסוך את הטירדה בחיפוש חוזר אחרי מועדוני הצלילה שלא תמיד מפליגים בימים ובשעות הנכונות קראתי את ההודעה והיא נראת כמו הודעת שידוך אבל בכל זאת התוכן הוא החשוב אם בא לך להצתרף כשותף צולל לסירה אשמח מאד להתחיל ולגלגל את העסק. ושנזכה לשיוטים וצלילות בטוחות

lizard

New member
אהלן וברוך הבא ../images/Emo13.gif

על איזה סדר גודל של סירה אתה חושב ? יש שלך רשיון לסירה/יכטה ? קח בחשבון את הדברים הבאים: סירת מנוע טובה ונורמלית (לא בהכרח במצב טוב) יכולה להגיע ל25 אלף שקל כמו כלום. לכן חשוב לדעת על איזה סדרי גודל מדובר. מיכה

razomichin

New member
סירה לשלושה ארבע צוללים

השקעה ראשונית של 5000-10000 ש"ח לכל שותף לדעתי זה צריך להיות סביר ואפילו יותר מכך יש לזכור שיש היום מיתון ואפשר די בקלות למצוא סירות עם מנועים אפילו די גדולים שנמכרות באזור ה 8000-10000 ש"ח

lizard

New member
כלומר בסה"כ בסביבות ה40 אלף שקל.

זה אכן סכום מכובד שימאפשר קנייה שי סירה טובה. (לא חסקה עם מנוע)

למעלה