אורטופד אונקולוג

פ ל ו ס י

New member
אורטופד אונקולוג

קבלתי את תוצאות הביופסיה של הגוש הענק שלי בירך... מדובר על גידול נדיר מאוד שמדווחים עליו כ 16 מקרים בלבד בעולם. הגידול הוא באופיו בגבול השפיר/ממאיר כך שהחדשות הנפלאות הן שהוא לא אמור להיות תוקפני ולרוב אינו שולח גרורות.... כאילו נולדתי מחדש למשמע התוצאה....עברתי שבועיים כל כך קשים.... ובכל זאת הגידול ענק נורא (אני קוראת לו הסטייק שלי - אבל הוא בעצם סטייק כפול בעוביו....)- ואני עומדת לעבור ניתוח. אני סומכת מאוד על האורטופד האונקולוג שלי אבל למען הסר כל ספק מעוניינת לשאול האם תוכלו להמליץ לי על האונקולוגים האורטופדים הטובים /או הטוב ביותר בארץ. תודה לכם

ממליצה לך

להתקשר לטלמידע של האגודה למלחמה בסרטן, הם מחזיקים רשימות של רופאים לפי סוג ההתמחות ולבקש מה שאת צריכה והם יתנו לך שם וטלפון של אורטופדים אונקולוגים בארץ. ומשם את יכולה להתקשר ולקבוע תור אצל כל אחד לחוות דעת נוספת. כמו כן את גם יכולה לפנות לרב פירר ב"עזרה למרפא" ולשאול להמלצתו.

המציל שלי..../images/Emo20.gif

היי, מבחינת המקרה האישי שלי דר' שוכר מהדסה עין-כרם הוא זה שהציל לי את הרגל... אבל לא לשכוח שכל מקרה לגופו, בעיקר בסרטן, ולכן כדאי לבדוק את כל האופציות ורק אז להחליט... בהצלחה, אוהבת,
שירה.

ויזיטור

New member
אורטופד אונקולוגי

אני משוחד,אבל תוכלי לפנות לפרופסור מלר באורטופדיה האונקולוגית באיכילוב.אני משוכנע שהוא ישוחח איתך בפתיחות ו"בגובה העיניים",בהצלחה.

nushit0

New member
אורטופד

גם אני משוחדת, פרופסור מלר, הוא הטוב בתחומו ומתעסק בגידוליים בגפיים. במקרה אתמול בערוץ 1 היה תוכנית עם יהורם גאון בנושא " הקש בדלת" ואירחו אותו שם ועשו לו כבוד גדול היה מאד מרגש לראות...

פ ל ו ס י

New member
תודה גם לך

על פי ההמלצות הכל כך מצליבות מכל הכוונים - קבעתי להפגש עמו ביום חמישי הקרוב. תודה

למעלה