אורטל בת 17! מזל טוב לך טולייצ

פרקשון

New member
אורטל בת 17! מזל טוב לך טולייצ

אני מאחל לך המון דברים קודם כל שתפגשי אותי סוף סוף טוב?!?!!? ושתמשיכי לזכות במלא כרטיסים חינם להופעות ושיאהבו אותך כולם (איך אפשר שלא?) ושיהיו לך המון ילדים ושלכולם יקראו משה ושתמשיכי להשאר אותה אורטל מזל טוב שיהיה לך

ziljian 1234

New member
|בלויוהוווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!
היום יומולדתתת היום יומולדתתת היום יומולדת לאורטלללללללללללללללללללל חג לה שמייחחחח וזר לה פורייחחחח היום יומולדתת לאורטללל אורטלי מותק שלי המון המון המון מזל טוב עד 120000 שכל החלומות שלך יתגשמו ואני אוהבת אותך המוןן

ziljian 1234

New member
גאד דאמ! הכותרת לא מובנת חחח

זה היה אמור להיות יוהווווווווווווווווו

ManRed

New member
אורטל

מזל טוב שיהיה לך וכל אלה כאן שרוצים שתמותי בגיל מסויים, הברכה שלי שלא תמותי, תישארי צעירה, או אם זה לא עובד לפחות קבלי ברכה אחרת.. "לבריאות"

dsol

New member
טולייייייי

מזל טוב מתוקה ! (חעחח נראה שהספקתי לברך אותך לפני שאי יוצא לעבוד
)

רותמיתXD

New member
זקנה בלה שכמותך ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

נמ.. הממממממונתלאפים מזלטוב!! כבר כתבתי לך בקומונה אבל אפחד לא מת מיותר ברכות יומולדת [?] אורטלוש שיהיה לך יומולדת שמח ומאושר שלעולם תזכרי שאני אוהבתותך!! [אה. אם כבר. ישלי חלק מוקלט מההופעה בפארק גולדה=]

Hezi The One

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המ,עד 346547 וכל זה (נו אנ'לא טוב בזה><) מזל טובP:

טולייצ

New member
תודה מקסימים ../images/Emo24.gif

אני כל כך שמחה על הברכות וההערכה! אוהבת אתכם תמיד
אגב,למי שלא מבין לאן נעלם המשחק שאלון שלי,הוא בטיפול עקב בעיות זמניות לשיפור תנאים. אל תדאגו

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

למעלה