אורטל- ערמומית ודורסנית,דניאל -התמסרה מהר

נעמה196

New member
אורטל- ערמומית ודורסנית,דניאל -התמסרה מהר

ובקלות ,התאהבה והקנאה התחילה לצוץ. קרן -חכמה בראיה שלה,היא הבינה ראשונה את מטרת כניסת שלושת הגברים ויציאת החברים של איתן ,התאהבה קלות ,לא ברור הקשר שלה עם אתי,הן כל כך שונות . ליהי-בחורה מתוקה וטובה מאוד,נגררת אחרי אתי וקרן,פוחדת מאתי.
 

נעמה196

New member
המשך.....

ענבר-חמודה ,פנים מתוקות ומחבקת חיבוק של דוב את איילת וגם כאן לא מובן הקשר שלה עם איילת ,היא עולה בכמה דרגות בחוכמה שלה על איילת,היא מתבזבזת כי אין לה עם מי לנהל שיחות לעומק. ענת-מתוקה,ישרה,מנסה למצוא את עצמה במקום ההזוי הזה. עדי-קסם של בחורה,עדינת נפש שממסה בכל כוחה להתאים את עצמה לבנות בבית,קצת קשה לה כי היא מאוד חכמה,אינטלגנטית ומשכילה,החיבור שלה עם ענבר היה יכול להיות נהדר,חבל שענבר לא נותנת לה צ'אנס וזה כי איילת מפריעה. איילת-לא בוגרת,עם שמחת חיים ,יפה שהתחברה עם הבנות הנכונות,איתן לא יתקרב אליה פיזית,אין מצב,הוא רואה בה ידידה. אתי-סתם פה גדול,רכלנית,שקרנית עם חוכמת רחוב.
 

איציק911

New member
כולם פוחדים מאתי הגבר וקרן הקוף

קרן בחורה זולה מפגרת ומכוערת אתי זבלה מסריחה. דניאל ואורטל היפות בבית אבל נראה שלדניאל יתרון גדול היא חכמה יותר
 

איציק911

New member
אמא שלי אתי הבת שלך מוכרת בכל הצפון.....

כל מי שיש לו פורש או מרצדס מעלה את אתי על הרכב היא מענגת אותו והוא שולח אותה בבעיטה הביתה. אחחחחחחחחחחחחח אתי וקרן זוג זו.....פריחות מגעילות
 
צלצלתי אמש לכל הבתים בצפון ואף אחד לא מכיר

את אתי חזן חוץ משני ערבים מנצרת בדוואי אחד מעפולה תחתית ושני דרוזים מדלית אל כרמל הא יש כם דוור ערבי בטברייה שיצא איתה חודש ונמלט לעזה כל עוד נפשו בו
 
נו מה נסגר

זכותו לכתוב מה שהוא רוצה על המתמודדים, למה את מגיבה לגופו של אדם? מה את יורדת לפסים אישיים? נו בחייאת רבאק.
 
וזה לעניין לרדת לפסים אישיים?

מה אתן ילדות קטנות? סליחה, לא את.. היא. אתי כלבה בת כלבה. נו יופי.. אם אני אכתוב את זה, אני צריכה לקבל קללות עליי באופן אישי? איזו מין אוכלוסיה מטומטמת יש פה, תגידי לי.
 

didush100

New member
מי שכתב את מה שאמרת

הוא אותו אחד שאת מגבה ומי שמקלל כאן בכל הודעה זו לא אני ומי שמפיץ כאן שקרים מרוב שנאה למתמודדים שוב זו לא אני. תבדקי טוב ותראי במי את מצדדת
 
את לא יורדת לסוף דעתי

שירד על מי שהוא רוצה. כל עוד הוא לא התחיל לרדת עלייך או על אלה באופן אישי, אין סיבה שאלה ישר תקפוץ ותרד עליו וזה כל מה שהיא עושה. היא ישר מסובבת את זה אישית ומקללת את מי שכתב את ההודעה. זה נראה לך הגיוני לעשות כשכולה מדובר בתוכנית טלויזיה ואת אישה בשנות ה30 לחייך?
 

didush100

New member
תראי

בעיקרון אני מסכימה איתך וכל אחד זכאי להביע את דעתו אבל שימי לב להודעות שלו זה לא מכובד ולא יאה לפורום הזה לדבר כאן כך. להגיד עליהן שהן מתל ברוך ושאתי היא כמו דיקטטור מוסלמי? בחייאת לאן הגענו? אנשים כאן התחרפנו לגמרי זו רק תכנית טלוויזיה ואלו אנשים אמיתיים ואין צורך לרדת לרמה כ"כ נמוכה.
 

didush100

New member
סוזי היקרה

שימי לב להודעה שקיבלתי ממנו אני מבין את השנאה והרוע שלכם‬ אני יודע שזה בא מרגשות קיפוח אבל באמת תחשבו מה אשמה אחת כמו ענבר בחיים האומללים שאחת כמוך ואתי עברו??? האם זה יפה לדעתך? לא כתבתי לו שום דבר מעליב/פוגע וזו התשובה שקיבלתי
 
לא יודעת מה הוא רוצה ממך

אני דיברתי על אלה. ובמקרה הזה, היא מזמינה את זה. בכל מקרה, חומר למחשבה. בנאדם בוגר צריך לדעת איך להתנהג.
 
למעלה