אוריאלי בהרצליה - הכי ראוי

אורקה א

New member
אוריאלי בהרצליה - הכי ראוי

פגשתי את המועמד המתאים - יהודה אוריאלי ! ישבתי עם האיש, הקשבתי, שאלתי ויצאתי עם תחושה ברורה : מדובר במועמד ראוי עד מאוד. אביו היה ממייסדי הרצליה, ליהודה היכרות אדירת מימדים עם הרצליינים רבים, בעל קבלות בתחום התשתיות והיזמות (ולא - אין לי שום בעיה עם עיסוקו בנדל"ן - פסילתו רק על רקע זה היא טפשית ומיותרת) ובעיקר -תוכניות נהדרות שלא שמעתי מאף מועמד אחר. הידעתם כי עיריות מסויימות יכולות לגייס הון בבורסה באמצעות הנפקת אגחי"ם ? פעולות כלכיות אלו שאוריאלי בקיא בהן מאוד יורידו תשלומים מיותרים שאזרחים משלמים כיום כגון היטל הביטחון המטופש - זה גם יאפשר להקפיא את הארנונה, מה שאוריאלי מתכנן. אני לא רואה את גרמן עושה פעולות כאלו פשוט כי אין לה הידע הנדרש - מה לעשות. והכי חשוב - ישב מולי אדם עניו שמסתכל אליך בעיניים, שלא מקשקש ולא מפטפט כמו מועמדים אחרים, יש לו עיניים טובות ואחריו קהל תומכים מסור שעשה עלי רושם עז.
- אני איתו.

מה הוא עשה?

אפשר לדעת מה הוא עשה בשביל העיר הזאת?! נכון הוא ישב באופוזיציה, אך הוא לא עשה כלום,פשוט כלום- מי שעשתה כי הרבה וראויה להיות סגנית ראש העיר, היא הגב' ורדה מור, שפעילותה בקדנציה החולפת ראויה לשבח (היא תיפקדה ממש מצוין כיו"ר ועדת ביקורת בעירייה, איזה מזל שהועדה צריכה להיות באופוזיציה אחרת גרמן הייתה עומדת בראשה גם...). למה להצביע בשבילו אם הוא לא עשה כלום ורוב הישיבות שתק?! מה שכן אני מסכים איתך, הטענה שמי שמתעסק עם נדל"ן מאוד מטופשת...

אוריאלי ומר צוות לעניין

מור מילאה את תפקידה בוועדת הביקורת בצורה נפלאה וזכתה לכיסוי עיתונאי מרשים. אוריאלי הוא לא איש של דיבורים, ואם נכחתם פעם בישיבות המועצה בטח תסכימו שכל המוסיף גורע. שני אלו ביחד היו צוות לעניין. רק בגלל הבג"ץ שהגישו בנושא החנייה מגיע להם להיבחר.

מור צריכה להיות סגנית

מצטער להגיד זאת-אוריאלי לא ראוי להיות רה"ע הרצליה. מה שכן ורדה מור שעשתה עבודה שראויה לשבח כיו"ר ועדת הביקורת בעירייה, אכן ראויה להיות סגנית רה"ע ואם זה היה תלוי בי הייתי ממנה אותה גם למ"מ רה"ע

אוריאלי ראוי בהחלט

מדוע אוריאלי לא ראוי? נראה לי שהוא המועמד המתאים ביותר מבין כל המועמדים.

Salem

New member
מה אוריאלי עשה../images/Emo35.gif

5 שנים ישב באופוזיציה ולא עשה כלום. מור עבדה קשה בתור יו"ר ועדת הביקורת. אבל אוריאלי פשוט לא עשה כלום. ממש לא מגיע לו להיות ראש עיר. בנוסף ידוע שהוא קבלן שדואג לאינטרסים שלו בעיר... לעומתו, אורית רישפי מהרגע שנכנסה למועצה נלחמה בגרמן למען תושבי העיר - לאורית רישפי מגיעה הזדמנות.

Salem

New member
אוריאלי כבר רץ ב1998

הוא לא נבחר, שיבין את הרמז.

EmperorMollari

New member
אוריאלי נכשל

אוריאלי ישב 5 שנים במועצה, לא פצה פיו, לא יזם שום רעיון, לא קידם שום יוזמה, לא נאבק שום מאבק. הוא מהווה דוגמה חיוורת ומצומקת לעומת הפעלתנות של גרמן כשהיא עמדה בראש האופוזיציה ונלחמה נגד השחיתות של לנדאו אותה מאיים אוריאלי להשיב. לי כן מפריע שהוא בא מתחום הנדל"ן ושהוא קבלן. גם אם הוא לא עשה עדיין שום דבר לא חוקי (והא כן עושה, כל יום, בהפרת חוקי מימון הבחירות ותעמולת הבחירות) - עצם העובדה שהוא קבלן ובעל אינטרסים נדל"ניים גורמת לי להירתע ממנו. ובצדק. יש לנו נסיון מר בעניין הזה. אוריאלי לא ראוי, לא מתקרב לקרסוליה של גרמן במנהיגות ובחזון. רעיונותיו קלישאיים. דרך אגב, בעניין האג"ח, יעל גרמן כבר ערכה דיונים בנושא והעירייה צועדת לקראת מהלך כזה. אוריאלי שמה מיעל גרמן איך מנהלים עיר ומנסה לשווק את זה כרעיונות שלו...

למעלה